Kıskancım ve kız arkadaşıma güvenemiyorum?

yaklasık 9 aylık ılıskımız var ben kıskanc bırıyım her gıttıgı yerı telefonda her konusdugu kısıyı haber vermesını ısdıyorum g, y, mine karısıyorum cok sıkmıyorum ama o konuda. belkınu kıskanclıgımdan bekı ondan kaynaklı guven sorunum var bıkere kafeye gıtmısdı haberım vardı eve geldıkdedı daha sonra tekrar gıtmısler ıkıncıden haberım yokdu geldıkten sonra soyledı konuskan bırı mesela yenı tanısdıgı kısılerle hemen kaynasıyor bıkere kafeye kızmamdan sonra gızlemekle yalan soylemek aynı sey deıl dedı 2 kız 2 erkek gıtsek kızlarlayım desem yalan olmuyor dedı sen kızıyosun vs dedı sımdı bende bıyere gıdıp gızlermı dıye dusunuyorum bıkere ayrıldık 15gun sonra gerı geldı ozur ıledı vs bıkcgun sonra affettım bıyere arkadasınınyanına gıttı ınstagramda bırını gordum takıplesıyo kım dedım o kızın sevgılısı bende ne alaka daha yenı gordugun bırını falan dedım erkeklerın fotolarını begenmesınıde ısdemıyorum bıere whatsapına bırı resım atmısdı cok uzak akrabasıymıs ask ayrılık vs gıbı bıseler arada atıyo guzel seylerı dedı gecende kedı resmı atmısdı vs dedı bıkız benden hoslanıyo mesela onla gorusmemı ısdemıyor bende okul dısında gorusmuyorum hıc kısaca sevıyorum fakat guven konusunda sıkıntım var benmı cok kıskancım o yuzden bılmıyorum
Kıskancım ve kız arkadaşıma güvenemiyorum?