1 kere yaptıysa sürekli yapar kadında erkekde aldatmanın Affı olmaz olmamalı bana göre ama günümüzde böylemi hayır bekara Eş boşamak sevgilisi olamasa terk etmek kolay ama evliler için özelliklede ekonomik gücü olmayan bireyler için bu söz konusu bile değil çünkü tek basıma nasıl sahip çıkarım Çocuklarım babasız mı büyüsün ailem bana sahip çıkmaz diyerek susan Kadınlarımız hatta affettiği halde kocalarından ağır hakaret küfür ve dayak yiyen Kadınlarımız annelerimiz var bizim toplum olarak..
Hiç bir aldatmanın özrü ve Affı yoktur kimse kusura bakmasın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞİmdi sorsan kimse affetmem der ama aslında dediğin gibi eziktir insanlar...
40 yaşına geldimi 2 tane çocugu oldu mu ve aile hayatı da yerinde oldu mu genelde insanlar affetmeyi tercih ederler. :) çünkü ya çalışmıyordur ya o hayatı başka türlü elde edemeyecegini düşünüyordur ya gidecek bir yeri yoktur ya o yaştan sonra başka bir eş bulamayacagına inanıyordur vs.. vs... yani eziktir. :)10 Yorumla
Aldatilmak gerçekten kaldirilamayacak kadar ağır bir yük, fakat insanız hepimiz hata yapıyoruz. Çok çok zaman geçtikten sonra eğer o kişinin gerçekten pişman ve üzgün olduğunu görür ve en onemlisi hissedersem, + seviyorsam sağlamca bir surundurdukten sonra affederim. Gurur, aşkın önüne gecemez. Çünkü hayat gururumuz kadar uzun değil. Hepimiz Allahin kullariyiz, hata boyutu ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun, dogamizda var. İnsan gözüyle bile aldatıyor ona bakarsanız. Önemli olan ders cikarmak. Fakat, söz konusu 2. Sanssa, asla.
30 Yorumla
+1 yılBir daha yaşamak için mi affedecegim?
Kalsın arya..190 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
434Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Başkasının dokunduğu tene mi dokunacagim? Hangi mideyle? O mide her kalktığında , hangi ilaç düzeltecek? O artik dünyanın en iğrenç ve tiksindirici kadını olacak.. Gercek anlamda mide bulandiracak.. ? Bulandirdi da.. !
Affetmek? Asla.. Önümde gebersin, tükürür gecerim. İğrenç yaratık , kimin koynuna girdiyse ona gitsin.30 Yorumla
+1 yılKuala Lumpur'daki Petronas kulelerinden birinin en üst (88. kat) katına çıkarırırım. Merdivenlere yüzü koyun şeklinde ayaklarından tutarak zemin kata indiririm. Tabi indirirken yüzü her basamakta merdivenlere çarpa çarpa inecek ağzı yüzü burnu dişleri de zemine çarpacak. :)) Zemine indiğimizde hala yaşıyorsa belki affederim :))
32 Yorumla
Soran+1 yılOhaa
- +1 yıl
Çok ayıp :))
bilmiyorum hayatta allah bile insana defalarca şans verip affederken biz kimz oluyoruzda affetmem diyebiliyoruz =?
yaşanılan hatırlar ve fedakarlıklara hitaben 2. şansı herkes hak eder.
pişmanlığı zaten asla yapmayacağı kesinse neden olmasın.
insanlardaki bu kibiri anlamış değilim.20 Yorumla
+1 yılDiriliş dizisindeki Süleyman Şah ne diyor? "Merhametten maraz doğarmış" Bir kez affederseniz devamı mutlaka gelir. Ayrıca seven insan aldatamıyor. Eğer elinize geçen ilk fırsatta kadın veya erkek farketmez eşini, sevgilisini, partnerini aldatırsa bilsinki onu sevmiyordur. Aldatıldığınızı öğrenirseniz sizi sevmiyordur.
10 YorumlaAllah'a havale ederim.'Asla' demeyin ne der Atalarımız "Büyük lokma ye, büyük konuşma". Ve bir hadis vardır "Hiçbir insan asla yapmam dediği şeyi yaşamadan ölmeyecek" diye. O zamanki duruma bakar. Köpek gibi seviyorsun hâlükârda affedersin çünkü onu kaybetmeyi göze alamazsınız. burada atıp tutuyosunuz. Hayret ya
10 Yorumlaallah bıle kendısıne ortak kosulanı affetmıyor ebedı cehennemle cezalandırıyor ben su acız halımle ınsanı ozellıklerle nasıl affederımkı..
100 YorumlaBeni sevgilim aldatmıştı, yani aldatmak değil aslında, benle çıkmadan önce çıktığı varmış, onunla çıkarken benle de çıkmaya başladı ben öğrenince aslında beni sevdiğini diğerinden nasıl ayrılması gerektiğini bilmediğini söylemişti, buz gibi soğuk havada evimin önünde bekleyip özürler dilemişti, bir kere affetmiştim, her insan bir şansı hakeder. Tabi b*kunu çıkarmadan
00 Yorumla
+1 yılEvet ben intikam almak için affetmiş gibi davrandım ama nefret ediyodum ondan ayrıldığım gün ondan bir tokat geçirmiştim ve şunları söylemiş 'bana yaptıklarının aynısı yaptım ama senin kadar acımasız olamadım ben en fazla 3 gün çıkabildim biriyle şimdi hayatımdan siktirip gidebilirsin yol senin' ;)
10 YorumlaSimdi soyle birsey var bu hayatta insanin basina ne geliyosa ya buyuk konustugundan ya da kinadigindan geliyor. Onun icin ne olursa olsun buyuk konusmamak gerekiyor. Hayatin onumuze neler cikaracagi, bizi nelerle karsilastiracagi belli olmuyor. On yargili yaklasmamak gerekiyo. Bana sorsan ben de affetmem bir kere aldatmak cok buyuk bir karaktersizlik ama buyuk konusmak istemiyorum.
10 YorumlaBir sevgiliyle iki kez olmam. benden ayrılıp sevgili yapıp bana tekrar dönemez en Katı kuralım.
Beni terk edeni affetmem süründürürum hatta.
Aldatan insanla isim olmaz oyuzden aldatmaya ortam bile hazirlatmamm. konuşmasından anlarim ne b. k olduğunu. .00 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmayalım allah düşmanımızın başına versin. Karektersiz bir eşi öyle bir durum olursa her halde kafayı yerim kesin ve net ailesinin karşısına geçer.
ŞEREFLİ YETİŞTİRDİĞİM DEDİĞİNİZ KIZINIZI ŞEREFİNİ KUCAKTAN KUCAĞA GEÇERKEN Mİ YETİRDİNİZ DER. HADİ BANA EYVALLAH.00 Yorumla
+1 yılAffetmez miyim canım hatta aldattığı çocuğu da getirsin pişman olduklarını falan söylesinler çocuk biz de kalsın ben işe gidim onlar da pişman oldukları için konuşmazlar zaten canım sevgilim ya nasıl kızarım ona :) nasıl soru l*n bu tabiiki hayır üstüne bir de balkondan sallandırırım onları
00 Yorumla
+1 yıl10 kerede aldatsam kendimi affettiririm. Asla inkar etmeyin duygusala bağlayın olayı, hemen ağlayıp bir daha yapma diye sarılır salaklar ama işi bilmiyorsanız hiç bulaşmayın. O kadar iyi yalan söylerim ki yalanım ortaya çıksa bile başka yalanla kapatırım hatta sonunda gerçek bir şeye bağlayıp güvenini bile kazanırım.
Yalan Xper level 9901 Yorumla
+1 yılAhahah ettim cok harika oldu mutluyuz sanmistim adam oldu sanmistim amaaa onlar hikayee simdi gene aldatiyor bende mamut gibi bakiniyom harika bir duygu oluyo yani herkes affetsinn... affetsinde horoz domalir tavuk koyar muhabbetine sahit olsun.. seni baskasina degisen kimse seni asla haketmemistir ve artik asla etmiyordur bunu sutten agzi yanan cok iyi bilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBu biraz agır oldu asdfs
- +1 yıl
Ama oyle
+1 yılaldatılıp affetmek gibi bir hatayı tam 5 kez terk edilip geri geldiğinde de affetmek gibi bir hatayı da tam 6 kez yaparak ağır ezik değil kendimi kesinlikle aptal bir olarak görüyorum çünkü tamamen deli aklıyla yaptım bunu ve bundan sonra kimseye böyle bir şansı vermemeyi öğrendim :/
00 Yorumla
+1 yılaldatanı affetmek..
Aslında affedersen yine aldatır endisesi hep yaşayacaksın
Affetmezsende acaba affetsem ne olurdu diye düşüneceksin..
Realist bir tavırla
Aldatanı affetmek gerekmiyor sanırım..50 Yorumla
+1 yılkadınların anlamadığı konuyu anlatayım, erkek ara ara her türlü seks yapmak ister, buna engel olamaz önüne biri denk gelirse seks yapar bu kaçınılmazdır. bilgi kültür vs hiç bir şey faktör değil yapar bunu. yakalanırsa kötü tabiki kadına göre gereken yapılır. şu konu farklı erkek aşk ilemi aldatmış seks ilemi? kadın iki duruma göre ortamına göre erkeğini kaybetmek istemez ise seçim yapar.
10 Yorumla
+1 yılÇok zor, affetmem..
https://youtu.be/lLoAvoz8RZs
Pişmanlık, her zaman affedilmez...30 YorumlaGeçmişte yaşadığımız güzel günler ve hatıraların hatrına affedebilirim. Eğer ilişkinin bir geçmişi yoksa çok düşünmeye gerek yok. Sil gitsin derim.
60 YorumlaMerhaba kardes 2 senelik iliskim vardi cok guveniyodum fakat beni aldatti. 1 hafta biyunca konusmadik ayrilmistim sonra gozyasi doktu agladi yalvarsi falan affettim. Dedim hatasini anlamistir bidaha yapmaz belliki pisman olmus dedim affettim ( hayatimin en buyuk hatasini yaptim affettim ) ertesi gun ayni kizla bir daha aldatti. Sana arkadas tavsiyesi sakin affetme. Yapan birdaha yapar. Erkekse emin ol defalarca yapar. Seven aldatmaz bile
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşayan biliyor işte..
Yorumun için teşekkurler canım ..
Aldatan onun bunun çocuğudur
Onu da affeden maldır124 Yorumla- +1 yıl
Aldattin mi l*n beni😍😘😘
+1 yılbakın şöyle bir durum var. büyük çoğunluk asla aldatmam der. bende öyle derim. ama bir gerçek var ki seviyosak ve bir şekilde gönlümüzü alırsa biz o olayın üzerine bir sünger çekeeeer unuturuz. evet vallahi salaklık
01 Yorumla
Soran+1 yılasdfg son cümle bitirdi beni
Herkes ikinci bir şansı affeder. Seviyorsan ikinci şansı ver ona böyle mutlu olabilirsiniz özellikle uzun bir ilişkiniz varsa hatasını yüzüne vurmadan sev onu o da seni.
Dipnot:Bir anlık nefsiyle aldatmış olabilir.00 Yorumlabende affetmem diyodum ama ettim. Ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma. demk ki zamanında çok büyük laf etmişim önüme çıktı yani. gerçi sözde affetsemde içimde bir yerlerde hep burukluğu kaldı. s. s.. çok acı.. etmeyinnn :(
10 Yorumla
+1 yılbeni yakın arkadaşımla aldatanı affettim 2. ye aynı kişiyle aldattı yine affettim. kimine göre salaklıktı benim yaptığım ama seviyordum. herşeye rağmen kalbimin sesini dinlemişti. ve sanırım affederimde..
00 Yorumla
+1 yılZamanında affettim :) yapabileceğim en büyük hatalardan biriydi.
alışmış göte zincir bağlanmaz.. yani bir kez aldatan her zaman aldatır.
sen sen ol kendine saygını kaybetme ve senin değerini bilmeyen biri için ASLA kendini harcatma.00 YorumlaYaşanmışlıklara ve karşılığında pişman olup olmamasına bağlı. Bazen bazı şeyleri sadece onunla yaşamayı seversin bunlardan vazgeçmeyi göze alıyorsun affetmezsin, kaybedeceklerin ondan uzaktayken seni yoracaksa bencil ol kendini düşün.
00 YorumlaHayır tabikide. Özür dilemek birşey değiştirmez asla affetmem. Zaten bu olaydan sonra güven 0 olucağı için sürekli bir şüphe hisseyle yaşanmaz, ilişki devam etmez zaten.. Ayrıca bir kere yapan tekrar yapar 100%
00 Yorumlabir aldatan bir daha aldatır ot içmişse belki affedebilirim büyük ihtimalle kız ona tecavüz etmiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ://
+1 yılAfettseniz bile hiç bir işe yaramıyor. İlk fırsatta yine aynı moku yiyor. En iyisi derhal "s*ktir git o... pu" demek.
Atalarımız ne demiş "pr***punun tövbesi ya***ğı gerene kadardır"00 YorumlaBunu tekrarlayacak da olsa, tekrarlamayacak da olsa kati suretle affedilmesi söz konusu olamaz. Severek evli ve gurursuz olacağıma, nefret ederek gururlu olurum!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ezik sensin bu biirr.. Ayrıca her aldatma olayı kendi şartları içinde farklılık ve haklılık taşıyabilir bu ikiii bu konulara kafanın ne şimdi ne de 50 yaşına geldiğinde basmayacağı çok açık bu da ÜÇ.
00 Yorumla
+1 yılBen affetmem heralde ama sevgine bağlı gerçi bir insan bir kere affettimi bidaha yapamayacağının garantisi yok içinde bir şüpheyle yaşayacağına yaşamamak daha iyi sanırım
00 Yorumla
+1 yılsanmıyorum. "affetmem." diye büyük konuşup affedenlere laf çakarak da "büyük lokma ye, büyük konuşma.", "insan ayıpladığını yaşamadan ölmüyor." durumlarına destek vermek istemiyorum.
00 YorumlaAffetsem de affetmesem de sonuç değişmeyeceğine göre bunun hiç bir önemi yok. Tiksinirim o kişiden gözüm, gönlüm, bir daha hazmetmez. Ölse daha iyi benim için..
00 Yorumla
+1 yılEvet, Eger Aldattigi ile Olmak isteseydi zaten birakirdi Onunla Olmak isterdi aldatmalar cogu Zaman zevk üzeri kurulan seylerdir ihtyac giderme :D yani bosss
00 Yorumla
+1 yılKonuşmayla aldatmışsa fiziksel veya görüşmelerde bulunmadıysa karşılıklı sadece chat yoluylaysa affedilir. ama ayrılıpda tercih edilmişse taraf ıolarak siktirsin gitsin.
00 Yorumla
+1 yılAldatan sevmiyordur, beni sevmeyenle de beraber olmam. Hem bunu bana yapılmış bir ihanet olarak sayarım ki buda en sevmediğim şeydir. Umarım sadece ayrılmakla kalır bu iş.
00 Yorumla
+1 yılaffetmek Allah a mahsustur bu aldatan kişi aldatma nedeni kısaca olayın oluş şekline göre degişir ben sadece bundan sonraki hayatım o kişiyle devam edip etmicegime karar veririm.
30 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmanın anlamı yok. Bu durumda kadınların % 60-70 ı affediyor.. maval okumayalım burada.
13 Yorumla
Soran+1 yıl%40 'lık kesimden olman dileğiyle.. Bu kadar gurursuz olabilecegini sanmıyorum..
- +1 yıl
Affetmem diyenlerin başına gelince affedecekler biliyorum. Ben sadece büyük konuşmayalım dedim. Durumlar şartlar ne olur bilinmez.
Zaten ben çok salağım aldatsa farketmem galiba. :))
Soran+1 yılSalaklık degil o, saflık diyelim..
Çabuk güvenenlerden olma /=
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Affetmekten ziyade nedeni onemli. Belki de ben farkinda olmadan adami o yola ittim. Eger oyleyse affederim tabi ki.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çoooook ama çooook zor. Kızı bir kere çok sevmem şart. Bir daha yapmayacak güveni alabilmem şart. Şimdi böyle atıp tutmak kolayda sevmeyip aldatacak kadar düşmüşse zaten geri dönüşü yok gibi bir şey :S
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aşk çoğu şeyi affeder ama sadakatsizligi ve yalanı asla...
50 YorumlaDüşüncem Cinselikse Evet , düzeyli bir ilişki ise Hayr
01 Yorumla
Soran+1 yılTabii, mideyle alakalı biraz
- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılaldatan her kim olursa olsun isterse kocam olsun aldatılmayıda kabullenmek zorunda hatta affetmeyide. yoksa sonuç belliDDD
00 Yorumla ondan beni affettirecek birşey yapmasını beklerdim ama yapmazsa onu affetmezdim :(
01 Yorumla
Soran+1 yılTee allam
hayır ve affetmemelisin ailemden tecrübeliyim babamı kaç kere affetti annem ama bir yol olmadı şimdi çıksa öldürürüm baba falan dinlemem o derece
00 YorumlaGecmisin hatrina ve binlerce özür hatrına affedersin, gider aynisini yapar. Bir daha birine guvenmek mi tövbe
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şekilde affetmem! bu konuda büyük konuşurum!! aldatan doyumsuz olduğunu belli etmiştir zaten sizden yüz bulup yine aldatıcaktır ne gerek var?
00 Yorumla
+1 yılbir kere affetmiştim. ama hiç bir şey eskisi gibi olmuyor. soğukluk nefret giriyor araya. o yüzden etmem
00 Yorumla
+1 yılyahu bir kere aldatan hep aldatır. Affetmem burnundan da getirmem sıfır tepkiyle yol veririm :D bölesi daha acı verici hıı öylemi kendine iyi bak :D
00 Yorumlaya zaten bir daha asla sevgili olamayız o ayrı ama insan olarak da affedebileceğimi sanmıyorum. yüzünü görmek istemezdim.
00 Yorumla
+1 yılSindirilicek bir sey degil. Kaldirilicak bir sey degil ihanetin ozru ve bahanesi olmaz. Guven yoksa bende yokum.
00 Yorumla
+1 yılVermem çünkü ona bir daha asla güvenemem. Affedersem içim rahat etmeyecek acaba tekrar aldatırmı diye... Affetmem, içimi ferah tutarım daja iyi. :)
00 Yorumla
+1 yılBir kere aldatan bir daha aldatir bir kere affeden bir daha affeder, kisir dongu gibi. kokten halledip affetmemek gerek her ne kadar zor olsa da
00 Yorumla
+1 yılAsla affetmem.
Sanırım tek bunun üzerine büyük konuşabilirim.
Ona bir ömür acıyarak bakmak istemediğimden giderim. Allah affetsin.02 Yorumla- +1 yıl
Seven insan her hatayı affeder 2. bir şans daha verebilirsin tabi yaptığına içtenlikle ğişmansa karşındakı kişi denemeye değer
00 YorumlaAldatanı affetmek de kendini aldatmak.
O adam bir kere yaptıysa kimse bana bir daha yapmayacağının garantisini veremez!00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ten temasini birak duygusal yonden bile olsa o an bitmisdir. Guvenim sarsilir guvenmedigim biriylede iliskimi yurutmem birak sevgiliyi kocam olsa bile
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Affetmem bir defa affeden bin defa pişman olur. Aldatan kişinin hamurunda vardır bu affetsen bile yine aldatır
00 Yorumla- Devamını Gör (744)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne