Sürekli düşünmek, mesaj yazma isteği, sürekli onun online olmasını beklemek? Nedir bunlar? Sevgi mi aşk mı? Yeni oluşan birşey fakat bunlar. Öyle bir gülüşü var ki beni benden alıyor.. :)
Sürekli düşünmek, mesaj yazma isteği, sürekli onun online olmasını beklemek?
Heryerde aklındaysa; otobüste, eve giderken, okulda, kitap okurken, yemek yerken, uyandığında, uyumaya çalıştığında, gözün daldiginda, hep o varsa aklinda hiçbir şekilde çıkmiyorsa aklından tek bir cevabi var.
"AŞIKSIN".
Kolaylıklar dilerim. Umarım platonik değildir.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Henüz numarası yok faceden yazışıyoruz fakat çok facede falan takılan bir insan değil. Bazen her gün gece giriyor bazen 2 güne bir. Ben erken uyuyan bir insanım dün girer diye gece 1 e kadar bekledim fakat girmedi. :( Dün çarşıda karşlılaştık geldi önüme bir güldü "yine been" dedi. Az muhabbet ettik gitti. :)
Tamam kardeşim senin durumun aynen benim yazdığım gibi asiksin. Uyku düzenin bile bozulacak. Düşünürken bile heyecanlanirsin bu normal kalbinde gereksiz bir kipirti gereksiz bir ritim artışı var şu an. Bu kadar detay yeterli sanirim :)
Ok yaydan firlamiş bir kere artik bundan sonrasini kontrol edemezsin. Elinde olamaz artik birsey sevmiyorum biraz uzak durayim kaptirmayim kendimi demenin faydasi olacağını hic ama hic sanmıyorum.
En son 2 gün önce girmişti. 2-3 mesajım vardı farklı saatlerde. Az önce online olup gördü. Ama cevap yok. Çıkmış sanırsam bakıp. bir tuhaf oldum öyle yapınca.
Bunlar Bağımlılık Erkek olan kişi seni afedersin ama ele geçirmiş geçmiş olsun öncelikle , Mesafeni koru patnerin veya arkadaşın hep ilk adımı senden bekliyecek bu yüzden üzgünüm ama :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiçte ele geçirmedi. Birdaha yazmama kararı aldım kimsenin peşinde koşamam.. :)
En İyi Cevaplar