+1 yılKesinlikle sıkar çünkü mesajlar hiçbir zaman gerçeği yansıtmaz sen duygularını , düşüncelerini , hayallerini yüklersin o a sadece yazdıkların gider mesajın kalitesini onun o anki ruh hali belirler bazen espiri yaparsın o bunu hakaret olarak algılayabilir işte bu yüzden mesajlar gerçeği yansıtmaz sen kendi kaliteni mesaj yoluyla tam olarak yansıtamazsın oda aynı şekilde ilk bir aya iyi fibi gelir sonra sıkılmaya başlarsın sen ondan değil mesajlardan mesajlaşmaktan sıkılırsın oda aynı şekilde ama söylemek istemezsin mesajlaşmaktan sıkıldığını kırılmasın yanlış anlamasın diye oda aynı süşüncelerle yakşaşır derken sırf bu mesajın sizleri ayırmak içni yeterli sebeptir
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
bir müddet sonra sıkar. tabi ilk başlarda insana hoş gelir mutlu olursun sürekli mesajlaşıp konuştugunuz için ama sonrasında konuşacak bişey kalmadığında sap gibi susarsınız sonra"ee?" gibisinden kelimeler oluşmaya başlar. ve gün geçtikçe sıkılmaya başlarsınız ve mutluluğu başka yerde ararsınız.
22 Yorumla- +1 yıl
3 senedir beraberiz ilk sene hep mesajlaşırdık 2 senedir böyle
- +1 yıl
valla bilemiyorum şimdi her insan bir değil ama aranızda biraz özlem olsun özleyin birbirinizi hatta şöyle 1-2 gün telefonla konuşmayın sesinizi özleyin mesala kötü birşey yaptıgında tatlı bir ceza ver 3 gün telefonla konuşmayacağım seninle de bunlar aşkınızı yineler kalbiniz kabarır tekrar tekrar aşık olursunuz:) şahsen bir kızın bana böyle yapmasını isterdim çok hoşuma giderdi
Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Çok konuşmak iyi değildir güzelim.
İster mesaj olarak olsun ister telefonda konuşma olsun iyi değildir.
Belirli bir süre sonra saçmalamaya başlarsın çünkü.
Telefonu kapattıktan veya geri dönüp mesajları tekrar okuduktan sonra anlarsın ki boş beleş şeyler konuşulmuş.
Tamamen hiç olsun demiyorum. Belirli bir dozda sınırda konuşmak en mantıklısı.
Hem sen hemde o birbirinizden sıkılmazsınız. En basitinden annen ve babanı düşün o kadar çok konuşmazlar telefonda. He diceksin onlar aynı evdeler ama aslında bire bir aynı.
Çok sık konuşmamak en iyisi.11 Yorumla- +1 yıl
anladım çok teşekkurlerr
Lise cagındakiler gibi böyle sürekli mesaj konusma falan ıı ıııı hiç hoş değil bence. güne baslarken konusmak arada msjlasmak arada ama ve gün sonunda konusmak en ideai bence en azından gün içinde neler yaptıklarınızı konusur anlatırsınız falan birbirinize konu olur hem sürekli konusmak tribe yol acar kavga cıkarır durduk yere kavga arar insanın canı demedi deme..
21 Yorumla- +1 yıl
evet çok mesajlaşınca kavgalar çıkıyo biliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
mesaj atarm cvpta alirim erkeğin benim bizde sknti yok valla habire konuşuyorum bizim aylik 1000 dkkamiz var toplam o bitiyo ay dolmadan smsde 5000 tane 500 tane film kalirsa kaliyo :) bizde sknti yok mutluyiz sizde mutluysanz boşver gerisini canim nasil huzurluysa ilişkin öyle devam et bu arada bizde bir sene yedi aydir birlikteyz evliliği dusnuyorz artık yani öyle bozulur falan demesinler hayirlisiyla tamamına erdirsn allahm :)
22 Yorumla- +1 yıl
amin inşallah Allahım ayırmasın :)
+1 yılNormal.. aşırıya kaçtıgın zaman af edersiniz işin boku çıkıyor resmen ben yaşadım ordan biliyorum bana diyordu ki tuvaletede gitsen tlfnu yanına al.. böyle mazoşistlik olur mu ya.. neyse ki bşka sebptn dolayı bitti çok şükür ilişkim kafam rahat.. bn çok msjlaşmayı sevmiyorm ama dedign normal olması gereken.
10 YorumlaBence boyle iyi. Bunaldigimdan veya bunaldigindan degil ama biz surekli mesajlasiriz tabi disardaysak birbirimize zaman ayiririz konusacak biseyler kalsin diye ama evde oturuyosak isimiz yoksa veya ertesi gun okulumuz yoksa sabahlar mesajda konusuruz mutlaka
10 Yorumlaerkekler sürekli mesajlaşmaktan sıkılır bunu unutma hiç bir zaman sıkmıcaksın onları zaten onlara ilgi göstermedim mi bak nasıl sana ilgi gösteriyor görüceksin :)
12 Yorumla- +1 yıl
ben arayıp sormam anca o mesaj atar arar. ilgi göstermeyince dediğin gibi gerçekten de köpek oluyo:DD:
mesajlaşmanın da bir sınırı var. her an elinde telefonla gezmek neyin nesi? ben sıkıcı buluyorum. konuşmak daha iyidir her zaman ama oda günde bir iki en fazla , dahası yine sıkıyor. özlediysen en iyisi birlikte vakit geçirmek hem bu sayede daha kaliteli vakit geçirmiş oluyorsun hemde eline kulağına telefonu yapıştırmıyorsun. etrafındakilerde senden yakınıp durmuyor
02 Yorumla- +1 yıl
ama İstanbul'da okuyor. normalde ikimizde bursada oturuyoruz. onun son senesi artık İstanbul'da o yuzden surekli vakit geçirmek olmuyo yanii canım
+1 yılMesajlaşmak bir noktadan sonra sıkabilir
Yani konuşmak bence daha anlamlı
Bu şahsi görüşüm11 Yorumla- +1 yıl
anladımm
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesaj yazmaktan ve almaktan tiksinir hale gelme sebebimdi eski sevgilim. Ne işsiz kızmış diyorum bazen kendi kendime ayda 10 bin sms yetmiyordu. Bende 2-3 sene sonra tiksinir oldum bu durumdan. İşin gıcık yanı telefonda konuşmayı sevmeyen biriydi oda. Artık yılda 50-60 tane mesaj atıyorum :D oda bayram falan filan
01 Yorumla- +1 yıl
ahahah:D o kadar da değil ya:D:D
Biz böyleyiz sıkmıyorda:-)))
gulsek.com/.../...73740044692700537_n1-650x600.jpg13 Yorumla- +1 yıl
hıhı evet senın. DS:DS:S:
- Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar az mesaj ve arama olursa o kadar iyi erkek çok sıkıya gelemez. Burak o arasın o mesaj atsın o aradığında ya da mesaj attığındaa sen ilgili davran yeter. Çok ince bir çizgi var bende öyleyim mesela.
02 Yorumla- +1 yıl
zaten öyle ben aramam. o arar. o mesaj atar. o arayıp sormadan ben ona mesaj falan atmam. onun istediği gibi
- +1 yıl
bu kadar işte doğru yoldasın :)
+1 yılBeni sıkar pek sevmem her şeyin zamanki var... spor yaparken TV izlerken arkadaslarimlayken calisirken bnyodayken akrabalarimlayken araba sürerken atmasin... yanimda değilken uzaktayken ozlemisken aksam uyumadan ve sabah kalkarken atmasi kafi
10 YorumlaErkegin yasina ve kisiligine bagli liseli erkekleri sıkmaz pek ama ünilileri bunaltır unide aramak cok daha hos gelir insana cunku mesajlasmanın ne kadar bos birsey oldugunu anlar yavas yavas :)
02 Yorumla- +1 yıl
üniversiteli zaten oda, 21e giricek 1 ay sonra :/
ilişkiniz yeniyse öyle sık sık konuşmayın bence. çünkü bir süre sonra sıkılırsınız artık konuşmak istemezsiniz hata ve hatta telefonu bile elineze almaktan korkar bir duruma gelirsiniz
12 Yorumla- +1 yıl
yeni değil 3 senedir beraberiz. önceden de böyleydi ilk günlerimizi hatta ilk 1 senemizde böyle değildi, 2. senede böyle olmaya başladı 2 yılda 10.000 sms bile harcamamışızdır toplam yanı o derece:D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok konuşmak sıkar mesajda olsa sıkar. Ayrı kalmak lazım biraz
10 Yorumla Konuşmak değil de msjlaşmak sıkar bir ara dozunu aştım lise ergeni gbi hissettirdim yazık onada yff :D
10 Yorumla
+1 yılBen kankamınan uzun süre mesajlaşınca bile sıkılıyorum la :D
10 Yorumla
+1 yılAynı evde yaşayınca da odalara çekilirsiniz arada kapıyı tıklatırsınız özledim diye. Bir yere çıkarken de haber verirsiniz. Çok keyifliymiş ben de istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılErkeği değil kızıda sıkar ay o ne öyle 7-24 mesajlaşma gelemem ben öyle sıkıntıla günde 2-3 kez ara konuş
10 Yorumla
+1 yılEn azından ariıyorms her seferinde biz sadece gunaydın ve iyi geceler tatli ruyalar yaziyodk baska bsy yoktu, buda ayrilik sebebimiz oldu zaten haber vercek ne yaptgnı soyluck biraz ne o oyle *mk :))
10 Yorumla
+1 yılEvet cidden sikiyor.
En sevdiginiz insanlarla bile msjlassaniz bir kac gun snra skiliyorum.10 Yorumlanerdesin aşkım şurdayım aşkım nerdeyim aşkım burdayım aşkım aa burdaymışsınn aşkım gülücük gülücük smile smile hahahaha
11 Yorumla- +1 yıl
ahhaha :D
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence olması gereken gibi ilişkiniz çocuğun üstüne gitme derim :D
02 Yorumla- +1 yıl
o zaman iyi :D
Şikayet etmiyorsa sikinti yok bnce aramk dha iyi. Cok sık olmadktn snra
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılBir kerede 1,5-2 saat konuşmuşluğumuz var :) çoğu zaman susmuşluğumuz :)) ama telefonun öbür ucunda olduğunu bilmek güzel.
02 Yorumla- +1 yıl
orası çok farklıı
- +1 yıl
:) böyle iyi insan sevdiğini merak eder nerede ne yapıyor hem izin isterken sözüne değer veriyor olduğunu görmek senin nasıl hoşuna gidiyorsa onunda öyle
çok güzel bence ama gnede co kaıyorr araya mesafe koycanki özlee özlen özlett durumu olsunn
02 Yorumla- +1 yıl
yeteri kadar özlüyoruz. o İstanbul'da okuyo :(
+1 yılBunun erkekle kadınla alması yok bence. metroda bir suru kuz erkek sürekli mesajlaşma yapıyor. aramak konuşmak daha iyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. konuşcak insan olsada 24 saat mesajlaşsak benide telefonda konuşmak sıkıyor mal gibi 2-3 saat adam sağır olur zaten başım ağrır o kadar dayanamam
02 Yorumla- +1 yıl
yok 2-3 saat değil tabiki
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. boş olduğu zaman sana o zaten mesaj atar mesaj atmıyorsa işi vardır çok kız arkadaşımdan ayrıldım işim varken bunaltıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
oda öyle diyo, arada atıyo tabı mesaj ama çok nadir boş oldugu anlarda
Konuşun tabi günde on kere, birbirinizden izin alın. Bakalım ne kadar daha sevgili kalabileceksiniz.
02 Yorumla- +1 yıl
Allaha şükür bu şekilde 3 senedir devam ediyo. ne var bunda?
Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Yo ben yaziyorum mesela 2. 10 bin mesaj halki yaptigimi bilirim
02 Yorumla- +1 yıl
yok o kadarı benı bile sıkar :D
Aramak benim için de iyi mesaj zor iş çalışırken elin sürekli meşgul oluyor konuşmak daha rahat hem karşı tarafın sesini özlüyorsun
00 Yorumla
+1 yılsürekli mesajlaşmak sıkar. zaten arıyormuşsunuz bırbırınızı neden mesajlaşmaya taktın kı.
03 Yorumla- +1 yıl
bilmem uğraşmak istemiyor gibi geliyo
- +1 yıl
alakası yok. yanlış anlıyorsun. belli bır yaşdan sonra sıkıyor mesaj.
- +1 yıl
anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılmesaj ne konuşmak mesaj dan daha ucuz konuşmak varken mesaj niye
00 Yorumla Kafa dengiyseniz konusmaktan zevk aliyosaniz hic bir sorun olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
çok mesajlaşınca saçma sapan şeylerden dolayı da kavgalar çıkıyo ondan istemiyor pek
+1 yılfazla mesajlaşmak çok sıkıcı bence herşeyin bir kararı var !
00 YorumlaBenim kiz ayda 8bin mesaj atar nrdeyse. Baya mesajlasiriz sıkmio
00 Yorumla
+1 yılbir türk derki; fazla muhabbet tez ayrılık getirir. araya özlem koyun biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstermiydin habire mesajlaşmak senle ilgilensin felan. Hayatınıza heyecan katın seks hayatınız olsun bence.
01 Yorumla- +1 yıl
kalsın
sürekli mesajlaşmak çiftleri cinsel konulara iter..
00 YorumlaCogu zarar azı karar. Cok mesajlasmak iyi birsey degil. Aramakta oyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. iyi ama ben her zaman konuşmak isterdim -.-
10 Yorumla
+1 yılGünde 10 kez aramak mı?
İzin almak mı?
Öh..01 Yorumla- +1 yıl
noldu kii
Sıkılırsa kapı orda valla pek derdim değil
23 Yorumla- +1 yıl
Ozguvene bk
Bir yerden sonra sıkılıyorum ben acikcasi -_-
02 Yorumla- +1 yıl
mesaj tabı aşırısı sıkıyo
+1 yılDaha ne yapacaksınız? :)
10 Yorumla
+1 yılBen cok yaziom die kiz arkadasim benden ayrilmisti
10 Yorumla
+1 yılmerak etme öyle cok cok uzun sürmüyor o işler
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım?
+1 yılSıkmaz. BAYAR. BUNALTIR. SOĞUTUR.
01 Yorumla- +1 yıl
diyosunn
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYaşa ortama kisilige ve zamana bagli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sürekli Mesajlaşmak bunalıma sokar bizi
01 Yorumla- +1 yıl
tamam o zaman sıkıntı sadece benımkınde değilmiş:D
+1 yılçok konuşmak sıkar ya
10 Yorumla
+1 yılvalla ben sıkılıyorumm
00 Yorumlasıkar, yapmayın gözünüzü seveyim ya..
02 Yorumla- +1 yıl
sürekli mesajlaşmıyoruz zaten
çok konuşmak da sıkıyor çok mesajlaşmak da
02 Yorumla- +1 yıl
çok konusmaktan kastım benım haber vermek izin almak falan öyle 1 saatlık konusmalar falan değil. en fazla her aradığında 5-7 dakika falan
Olması gereken bu bence ;)
01 Yorumla- +1 yıl
o zaman iyidirr
Böyle ilişkiler kaldı mı ya?
03 Yorumla- +1 yıl
biiz burdayııızz:D
- +1 yıl
ahhaha:D
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılSıkmamalı ben şahsen asla sıkılmam
02 Yorumla- +1 yıl
herkesin görüş açısı tabi
- +1 yıl
Evet
+1 yılCok sıkıcı gibi dıruyor
00 Yorumla
+1 yılBende telefonda konusmaktan yanayim ;))
00 Yorumla
+1 yılbir mesaj atanım bile yok o kadar yanlızım
00 Yorumla
+1 yılBeni sıkar sürekli mesajlaşmak
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam