İmkansız birinden hoşlanıyorum?

3 sene önce adapazarından istanbula annemin kuzenin düğününe gittik ben o tarihte lise okuyordum okuldan geldigim üstümü degiştirdim kot ve lakos giyerek istanbula düğüne gittik bende hiç makyaj yoktu zaten bunada zamanım yoktu. Annemin kuzenini hiç görmemiştim ama çok iyi biri oldugunu duymuştum sonunda düğüne vardık ben yabancıydım kimseyi tanımıyordum ve damadı görür görmez birşeyler hissetmeye başladım benim yaşım 16 onun yaşı 33tü o zamanlar düğün boyunca hep ona baktım belli etmeden onunda bana baktıgı belliydi hemde eşinin yanında yol uzun diye biz erkenden ayrıldık düğünden giderken arkamdan benim arkamdan baktı ama ben umursamamazlıktan geldim.
aradan 2 sene geçti gecen ay Eskişehirdeki bir akraba düğününde onunla ve eşiyle karşılaştık (çocukları yok hala) ben daha güzelleştim ama o aynıydı görür görmez tanıdım onu oda yüzünden kocaman gülümsemeyle bana sarıldı ona soguk mesafeli yaklaştıkça oda bana hep yakın durdu bir sürü selfie yaptık hatta selfie yaparken bana sarıldı bende ona istemeyerek yakın durdum ve giderken numaramı istedi bende onun karısına numaramı verdim karısıda bana numarasını verdi kimse yanlış düşünmesin diye böyle yaptım Ama anladımki ben ondan hoşlanıyorum o şu anda İstanbul'da güzel bir firmada iyi bir mevkide çalışan üni mezunu bir adam ve 35 yaşında bende yakında 19 yaşında olacak okul ögrencisiyim ne yapmalıyım lütfen beni yargılamayın
İmkansız birinden hoşlanıyorum?