Erkekler sevgilinizin size kendi kiz arkadaslariyla yasadiklari tartismalari anlatmalari sıkıcı mı? Kizlar sevgilinizle bunlari paylasiyor musunuz?

Ev arkadasimla falan sorunlar yasiyorum. Ne zaman sevgilime anlatcak olsam ya gecistiriyor ya beni susturuyor. ya da hevesimi kursagimda birakiyor. atiyorum kiz beni sinir edcek bisey yapiyor. Bende aybidini ona yapayimda hos olmadigini gorsun diyorum yok efendim cok abartiyosun yok efendim onun seviyesine mi inceksim falan diyo. Onun seviyesine inmicem diye diye kiz kendini iyice bisey sanmaya basladi. Ben sesimi cikarmadikca onu eziklik olarak algiliyo kendini daha guclu saniyo falan. Amabenim sevgilim ne var bunda abartilacak diye bakiyor hep konuya. En azindan icimi dokup rahatlamak istiyorum lafi agzima tikayiveriyor. Kime anlatayim ben bunlari ondan baska. Bu benim icin bir sorun neticede ve sevgilimle paylasmak istiyorum. Yanlis mi dusunuyorum? Kizlar boyle seyleri sevgilinize anlatmiyor musunuz? Erkekler bundan hoslanmiyor musunuz?
Erkekler sevgilinizin size kendi kiz arkadaslariyla yasadiklari tartismalari anlatmalari sıkıcı mı? Kizlar sevgilinizle bunlari paylasiyor musunuz?