ben doğru aşkın(kişinin) zamanı geldiğinde tesadüflerle insanın karşısına çıkacağına inanıyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk Tesadüfleri sever :)
Hayatta tesadüfe yer yoktur!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şu an deli gibi sevdiğim erkek bana tesadüflerin ne kadar da çok olduğunu göstermişti belki de bunun adı kader umrumda değil
umarım şimdi ki tesadüfüm de yine onunla aynı anda birbirimizi özlemek olur
aşk bu değil mi zaten tesadüflere değil de planlara bağlı olsa bu kadar gizenli bu kadar çözülmez olurmuydu
Ne yeri bellidir ne de zamanı.Kimi için bu hayatta doğru insan vardır kimi için yoktur.Olanlar için ne yer bellidir ne de ne zaman ortaya çıkacağı o yüzden biz buna tesadüf diyoruz :)
Ask arayarak bulacagin bir sey degildir
hic beklemedigin yerde hic beklemedin anda
his dusunmedigin zamanda kapini calar
Cevap
3Cevap
Her zaman inanırım tesadüflerin olduğuna ve aşkın tesadüfleri sevdiğine hiçkimseyle boş yere karşılaşmayız her tesadüfün bir nedeni vardır diye düşünüyorum.
cok ınanıyorum tesaduflere ve askın tesaduflerı sevdıgıne .ve bence tesaduf eserı olan asklar her zaman daha guzel oluyor
soruyo açmadan önce vereceğim cevap şuydu 'hayatta tesadüflere yer yoktur' bi baktım şıklardada o varmış :D yoksa bu bi tesadüf mü
olamaz mı? olabilr .P
Son 1 haftadır iş yerime gelirken ve giderken bir çocukla rastlaşıyorum.Yüzüğü yok, mesajlaştığı kimse de.Gözgöze geliyoruz hep, ama bişey diyemiyorum ben, o da :) olabilir mi .Olabilir :)
aşk zaten tesadüflerden oluşur bence.
>>>ummadiğin anda gelen aşk, idamdan gelen affa benzermiş<<<
canım büyük harfle yazmamalısın :)
pardon çok özr dlerim carslock açk klmş :(
evet ben tesadufleri severim askda tesadufleri sever benceee
sever bence. aşkı kovaladıkça kaçar senden ama hiç beklemediğin an sana koşar
bence tesadüflere inanma her şeyin planlanmış olduğunu düşün
Aşka tesadüfleride sever incir reçelinide...
seviyor yaw sevmez mi hiç :)))
Sevsin çok sevsin.
sevsin çok sevsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar