- +1 yıl
herkes seçimlerini yaşar bilir misin güzel arkadaşım..
sen o gün markete gidip ekmek almayı seçersin. karşına biri çıkar, hoşuna gider..aklına yazmayı seçersin...
onu sevmeyi seçersin...yeniden önüne çıkaracaksa bunu tesadüfler mi yapar sence? hiç sanmıyorum..her şey planlı bu hayatta..
yaşayacağın tecrübeler seveceğin insanlar, burnuna yumruk atacağın veya başka bir seçim yapıp küfrederek oradan uzaklaşacağın adamlar...
yarı kader yarı seçimler sürükleyip durur seni..ta ki seninle paralel olarak hayatı özümseyip karşına çıkacak insana kadar...
yaşadıklarından ders aldıysan o senin olur..kaçırırsan bir ömür ziyan olur..
aşk tesadüfleri sevmez...
aşk tüm silahlarıyla planlar gelir ve vurur...
silahlarını kullanmayı biliyorsan kazanırsın yoksa vurulup gidersin
duygusala bağladım
..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bi insan tesadüflerle karısısına çıkan insan için hemen kafasında soru işaretleri belirir. acaba neden o ? neden bugünde burda ? nasıl ? diye düşüncelere kapılır. ama bilmezki bu düşüncelere kapıldığından beri hep onu düşündüğünü ve en ufak tesadüfte bile evet bu benim karşılaşmam gereken kadın/erkek diyebilir...bu yüzden yeni bi aşk kıvılcımlanabilir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
Bizzat aynı durumu şu aralar yaşayan ben.
Akşamları iş çıkışı apartman girişinde ikinci katta oturan kızla iki gündür karşılaşıyoruz. (Daha öncede çok nadir karşılaşıyorduk ama hiç birbirimize dikkat etmemiştik.) Dün akşam aynı anda apartmanın kapısına geldik, elinde market poşetlerini görünce anahtar aramasın diye ben anahtarımı çıkardım oda bekledi, kapıyı açıp içeri girdim ve onu bekledim. Teşekkür edip asansöre yönelirken gelecek misiniz dedi, yok siz buyurun dedim gitti. Bu akşam yine karşılaştık bu sefer o kapıyı açıp beni bekledi. Bu sefer merdivenlere yönelirken asansörün kapısını tutup buyurun dedim, iyi akşamlar diyerek merdivenlerden çıktı.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı. aşk değil insanlar sever... bundan aşka iliştirirler tesadüf sandıklarını...
00 Yorumlailk görüşte aşka inanan varsa o zaman aşk tesadüfleri sever diyebiliriz:)
00 Yorumlaaşık insan neden neden neden demeyi sever her kelimeden bir anlam çıkarıp bunu tesadüflere yükler
00 Yorumla- +1 yıl
Bence sever aşık olmak tesadüf sayesinde olur
00 Yorumla o neyi sever bilmem ben tesadüfleri hiç sevmem!
00 Yorumla- +1 yıl
hayır bence aşk tesadufleri sevemez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar