Ben nasıl yalaticam buna tükürdüğünü? Bu gün öğlen özledim görüşelim yazdim olmaz falan dedi istemiyosun demek ki dedim, ''tamam eylül öyle bil ne diyim'' dedi dayanamadı şimdi mesaj attı ben de seni özledim diye.

Ahahhahah köpek gibi seviyo seni ama gururunada yediremiyor salak. Sende soğuk davran yüz verme ister istemez seni özliyecek sen mesafeli davran kısa cevaplar ver gec cevap ver bunu sen istedin işte falam olur bu
Vay be. Bence gurur önemli ya madem sana güvenmiyor 2. Şansı cerse ne olucak, gerçekten kaybedilen güven geri gelmez imkansız, sen bilirsin çocuk güvenmiyorum artık diyor gururunu kullan bence.
hiç bir şey imkansız değil, bazıları bu lafı kullanmadığı sürece. Farkında değilsiniz ama ''imkansız'' diyerek imkansizlastiriyorsunuz. Kaybedilen güven geri de kazanılır. He evet, çok zor ama, imkansız değil.
Benim başımdanda geçti aynısı 1yıl oldu anca başladı güvenmeye :D
Ama yani eskisi gibi tam değil bana belli etmesede içinde sürekli şüphe var.
scontent.cdninstagram.com/.../...2_526727585_n.jpg
Ne zaman kızlar dik durur, bu adamlarında bir yere kalkmaz! Zayıf yarataıklarsınız kabul edin!
Konu ne aldattın mı naptın yani adam sert konuşuyor ve nedenini bilmeden kimse bişey diyemez
Hayır yalan söyledim ama aldatmisim gibi muamele gordum
Cevap
17Cevap
Aboovv çok tanıdık geldi bu konuşma, 4 kere yalan söyledi, seninlemi uğraşacam oynak dedim bıraktım. 2 ay aha böyle sancılı geçti.
Elemanı çok fena kırmışsın. Bubi tuzaklarıyla dolu açık kapı bırakmış eleman sana, kolay gelsin.
Ulan muhabbete baksana en samimi erkek arkadaşımla bu kadar amkli yazışmıyorum. Halı sahayada çağrıyo mu seni yoksa okeye filan :D
Sen buna ne söyledin de bu şekilde davranıyor yalanın neydi?
tükürdüğünü yalamaz o bir erkek eski sevgilisine dönerse ya intikam içindir ya da cinsel boşluk içindir
Ruh sağlığınız adına devrik cümleler kurmamanızı temenni ediyorum.
baya kızgın sana güveni kalmamış ne yaptıysan artık
Konusmalardan da anliyacagimiz uzre yaşları max 15.
tepki net
buna dokunma bence ne yaptıysan artık
rahat bırak
ahahah kolay gelsin eylül * :D
Ee bu çocuk neden gürlüyo böyle?
yüz verme bigun döner
Bence sen çok güzel yalatırsın tükürdüğünü
Barisirsiniz gibime geliyor
Saçma bir ilişki aşıksınız ama ayrısiniz
off ergenler sardı burayı :)
Ne yaptın adama?
Yalan söyledim
Hak etmişsin =/
Aldattinmi naptin?
Hayır aldatsam bırak özledim demeyi cenazeme gelmez o derece kinci, yalan söyledim
Ahahha helal adama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar