Uyanmak istemedigin bir saatte uyanıp tavana baktığında aklına gelen ilk kişi ben olabilirmiyim?

Uyanmak istemedigin bir saatte uyanıp tavana baktığında aklına gelen ilk kişi ben olabilirmiyim? Durup dururken içinden kendi kendine acaba napiyodur diyebilirmisin benim için? Biyerlerde çıkış saatimi beklerken dünya sana yaşanmaz biyer haline gelebilir mi? Sabah mesajimi gülümseyerek okuyabilirmisin? İki dakika geç cevap verirsem kafamda turlu turlu cinayetlerle beni öldururmusun? Geceleri senden önce uyudugumda beni terk edilmekle tehdit edermisin? Bundan sonra biseyler olup sana sarilabilirmiyim? Ben dünyanın en güzel hissini hissedebilirmiyim seninleyken? Seni simartabilirmiyim? Ayakkabılarını bağlayabilirmiyim? Defterimin bütün sayfalarına senin adini yazabilirmiyim? Elimede çocuk gibi ismini yazabilirmiyim? Kotu şeyler anlattigin zaman tek seçeneğin * etmek olduğunu ve sonra seni sevdiğimi soyleyebilirmiyim? Annemle tanisabilirmisin? Ailemle tartistigimda arayıp arayıp derdimi anlatabileceğim tek kişi olabilirmisin? Telefonda beni ararken biraz geç acsam hemen sinirlenebilirmisin? Bana çok şey öğrettin aslinda mesela hic yuzyuze konusmadigin insana karsi uzun sureli duygular hissedilebilecegini herseyinle birine ait olabileceğini gece uyumadan önce yüzünü görmeden sesini duymadan bir insanin hayalin olabileceğini aslında bana bir çok şey ogrettin güzel biseydi seninle tanışmak konuşmak açıkçası seninle geleceğimiz olmasını isterdim gözlerinin içine bakarak helalimsin demeyi çok isterdim kokunu icime cekemesemde fazlasıyla öğrendim seninle olmayi belki bir oyun gibi gordün belki biri kafa buluyo sandın belki bu konu kapanıp gidicek ya hayallerim devam edicek ya da hayallerim sonucek dokunmadan seni sevmeyi ogrettigin icin sana minnettarım o sesini duyamadim ama ben seninle saatlerce sıkılmadan konuşmak yanındayken seninle ilgilenmedigim icin gelen triple ve ayni sebepten dolayı gelen sinirle tokatini yemek istemiştim fazla şey istemişim ama sen korkuyorsun
Güncellemeler
+1 yıl
bu yaşta ne olcak bu halimiz :)
Uyanmak istemedigin bir saatte uyanıp tavana baktığında aklına gelen ilk kişi ben olabilirmiyim?