3 ay oldu ilişkim bitti.. terkedildim..çok şey denedim..hala denemeye devam ediyorum silmek için..ama aklıma geliyo her sabah çok zor günler geçirdim bana o kadar laf söyledi bıraktı duygularımı körelttin asla sana geri dönmiycem benim aldığım karara saygılı ol ne biçim kızsın gurursuz kişiliksiz dedi...ve ben hala daha içimden gelen ona karşı mesaj atma isteğime engel oluyorum...ben neden beni istemeyeni istemiyorum yada aklıma geliyor nefret edemiyorum onun gibi unutamıyorum soğuyamıyorum...?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim Naçizane Görüşüm Elbetteki Karşına Ondan Daha Güzel Birisi Çıkacaktır Hatta O Çocuga Verdigin değeri başka kimse o çocuga vermeyecektir belki, Bende Aynısını Yaşadı Bu Durumu İyi Bilirim Haketmeye fazla değer verince öye oluyor belki senin sevdigin gibi sevmemiştir, Ancak böyle sevyorsan günün brinde kayebeden o olacaktır kalp kırması kolaydır, Bir Gün karıan birisi çıakcak o seni terkeden kişiden daha güzel daha nazik busefer ona neakdar sevgi versende senden bıkmayacak işte o kişiyi bulana kadar sabredeceksin, belki aradıgın aşkıda burada bulursun hiç belli olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsonu ne olursa olsun hepsi bir gün geçerde.ben şunu anlayamıyorum kız olsun erkek olsun inandığı değerler uğruna yüreğini parçalayarak Aşkı iiçin savaşırken.neden gurursuz gibi falan durumuna düşürülür .neden dünyada o kadar şerefsizlik,zülüm,daha aklıma getirmek istemediğim bir sürü köüt şey almış başını giderken .insanlar kendilerine hiç bir çıkarı olmadan Aşık olan Seven insanlar hakkında böyle bir yanılgıya düşerler ki... Bu arada sizde ne yaptıysanız adamın bi şekıilde size olan duygularını köreltip dengesini bozmuşsun.bence sorunu burdan çözmeye başlamalısınız
03 Yorumla- +1 yıl
ben ne yaptım biliyomusun? hiç olmadığım kadar iyi oldum karşısına çıkanların içinden en temiziydim..bocaladı yapamadı geçmişimi araştırmaya kalktı bana kötü laflar söyledi bir erkeğin bir kadına söyleyemeyeceği türden..ben yinede ondan onun her hatasında ayrılmadım birlikte uzlaşma çözme yoluna gittim ama o ne yaptı benim ailemin yapmış olduğu bir davranışı bana yükleyip beni terk etti..hemde olaydan bir ay sonra..
- +1 yıl
o ınsanı tanımıyorum ama şunu söyleyebilirim ciddi bir beraberliği yada evliliği kaldırabılecek olgunluğa erişememiş. fakat ailenızle arasındaki sorunu bilmediğim için yanılıyor da olabılrım.ama sunuda unutmayın gerçekten siz elinizden geleni yaptıgınıza inanıyorsanız .arkanıza dönüp bakmanıza bile gerek yok artık .
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi o hayırsız eskisevgili senı incittiği için gururun kırıldı.. Asıl sorunun bu aslında bu kırlımışlıgını aşkla kapatmaya çalışıyorsun.
Bıra elınden gelenı ıstedıgın ıçın yaptın çabaladın olmadı... O adam mı senın degerını belırleyecek...
Kendıne guvenını kazanman için kendı değerını görmeye çalış..
O gıden adamıda gözunde buyutmekten vazgeç.. Kör ölünce badem gözlü olur ya onu yapma..
Sana yaptıkları ıle onun ne degerı olabılır kı...
Bırtanecık hayatının daha ne kadarı kendine üzülmekle geçecek.. Karanı ver dik dur..40 Yorumla
durup duruken mi söyledi bunları sana.sen ne yaptında duygularını körelttin ki sormadınmı?aslında senin gururn incinmiş,içinde söyleyemediğin sözler birikmiş.senin aklına gelmesi bundan.bu yüzden hep aklında.unutmaki sen mutlu olmadığın sürece hiçkimse seni mutlu edemez.bak kendine uğraşlar edin.yeni arkadaş çevreleri edin ne biliyim spor dalıyla uğraş.sen değerlisin ve bizim için değerli olanlar ancak biz onlara değer verdiğimiz için değerliler.kalk ayağa bir silkin kim ki o?sen sevdin diye kendini nimetten mi gördü?
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
12Cevap
Sen şuanda aşık olduğun için, " obsessive compulsive disorder " ( OCD) hastalığına mustarip hastaların beyin ve kimyasına sahipsin. Bu hastalık kendini süregiden ve kafadan çıkarılamayan düşünceler ve tekrarlanan ritüel haline getirilmiş davranışlarla gösterir.
Her hastanın kendisine kafayı takmak için seçtiği farklı bir hedef ve bir ritüel vardır. Bu durumda sen hedef olarak o kişiyi seçmiş duurmdasın; neredeyse başka hiç birşey düşünemiyor, gününün yüzde 85'ini onu düşünerek geçiriyorsun.
O kişi aklına gelince beyinde bazı noktalar harekete geçiyor. Bilim insanları hangi bölümlerin harekete geçtiğine bakınca bu noktaların insanda madde bağımlılığına yol açan noktalar olduğunu gördüler. Yani aşık olunan kişi, insanda madde bağımlılığına benzer duygular yapıyor.
Ona sevgin ne kadar büyükse hayal kırıklığında o kadar büyük oldu. Dolayısıyla tüm bu bahsettiklerini yaşaman normal. Zamana bırak. Tekrar birisi seni heycanlandırana kadar acını yaşayacaksın.22 Yorumlacanım çünki sen sevmişsin..o aşağıladıkça soğumazsın bu böyledir...zamanla geçecek..bende aynı durumdayım...gurusuzluk yapdığımızda olur aşk uğruna..ama eğer sana o kadar ağır söler söylediyse..ne yap..asla arama..madem uzak durmu dedi sana..uzak dur..sen özelsin..seni incitmesine niye razı geliyorsun..kim o ...onu kim ne yapsın..sana bunları söyleyebilen biri zaten aşağılık bi adamdır...birini seveceksin ilerde...çok mutlu olacaksın..bırakalım şu rezillere ezdirmeyelim artık..aa bende delirdim..unut şunu..ona en güzel cezayı vermiş olursun..başarıcaksın..başarıcaz...
15 Yorumla- +1 yıl
+1 cevapalrına hastAYIM burcummm :D
terkedilmek hep zordur bundan 6 ay once terkedildim bnde ama hala onu dşnyrm hem kalktığımda hem yatarken bi işle meşgul olmadığım heran hep o var aklımda ben bir kez 56 kere aramışım emin ol benm kadar yüzsüz biri yoktr o günden snrda bi daha arıymdm daha çok istenmyen olma düşüncesi severken bırakılmak ve yaşanmamışlık bizim unutmamıza engel olan durumlar ama asıl o seni istemediği için istiyosun o seni isteseydi emin ol sen onu istmekten vazgeçicektin ama umarım biran once atlatırsın bu durumu :)
01 Yorumlaasıl onursuzluk önce seviyorum deyip sonra sevmediğini söylemek, köreldiğini söylemek ve yarı yolda bırakıp gitmektir kendini seven insanı. aldatmadıysan bu insanı sen, sadece sevdiğin için ilişkini sevgini kurtarmak için yaptığın mücadele onursuzluk değildir. o onun küçüklüğü arkadaşım kusura bakma ama sen onurlu bi kadının yapması gerekeni yapmışsın. umarım acıların zamanla gecer. ama sunuda söyleyeyim sana bunu sadece erkekler yapmıyor kadınlarda yapıyor, senin yaptıklarını benyaptım, senin karşındaki insanın yaptıklarını bana kız arkadaşım yaptı. ama inan bana bir gün biz çok mutlu olurken onlar ömür boyu eyvahhh diyecekler bu insanları nasıl kaybettik.
11 Yorumla
+1 yılBence unutmak için hiçbirşey yapmayın bu unutmanın en güzel yoludur .çünkü siz her ne yapmaya çalışırssanız çalışın.perdenın arkasında hep o olucak.o yüzden hiç bir şey yapmayın bence . Aşkınızıda siz tek başıınza yaşayın derim.onu anlamayan hak etmeyen biriyle neden paylaşasınızki...
02 Yorumla- +1 yıl
çok doğru katılıyorm
Kacan kOvaLanir meseLesii , , senin yasadiklarini yasiyorum su anda sen 3ayda hala boylesin ben daha bir kac gunLuk .. vay haLimee .. :P , ama ben iLerLemek icin onunLa yasadigim anLari dusunmemeye bakiyOrum cunku dusundukce daha kOtu oLuyO insan birzamanlar nsLdik ve simdi nasiLiz ... Dusunmiceksin demesi kOlay biLiyOrum ama bunu isteyerek yap , icinde donecek duzelecek diye bir umut birakma unutmayi istemeLiyiz , kucuk dusurmemeliyiz kendimizii askta gurur olmamaLi diyenler var ama gurursuzLuk yapincada karsi taraf havaLaniyoo ve kaciyO nasiL olsa istedigim an o kiz benimle olur tekrar der , her ne kdr seversek seveLim degerinden fazla deger vermiceksin ! O yapabiLiyOmu bensiz ? ben niye yapamayim ? OzLettir kendini anLasin sensizLigi sakin kOnusma aramaa mesaj falan cekmee .
02 Yorumla
+1 yılAşkın gözü kördür derler ya işt ebu körlük dönemin desin hala ama bu körlük geçicidir (mantığın körlüğü) bi süre sonra açılmaya başlar ve gerçekleri mantığın la da görmeye başladığın da ona karşı bağışıklık kazanıp güçlenmiş olursun...sadece zaman ver kendine ve bu zaman için de kendini sosyalliğe kapama
00 Yorumlabu yoldan bende gectim o yüzden seni çok iyi anlıyorum. ben cok savastım bu duyguyla sonra yenik düştüm artık yorulmustum ve sonra sunu yaptım zamana oluruna bıraktım. elinde sonunda unutmayacak mısın unutacaksın.kendini baska seylere ver. anılarınızın oldugu yerlerde bulunma. ama bundan önemlisi kararlı ol unutmak için. geri dönüsü olmadıgını aklına getr.yani yasadıgım için söulüyorum bunları. ne kadar zor oldugunuda.
06 Yorumla3 ay nasıl dayandıysan dahada dayan ve sakın ha sakın arama gururunu ayaklar altına alma..
bunu dememin sebebi seni aşağılayıp ayrılması sana gurursuz demesi..
normal bır ayrılık olsa severek ayrıldıgın ınankı ara derdım ama değil
o yuzden sakın arama01 Yorumla
+1 yılinat huyumu bu yüzden seviyorum.6.5 yıllık ilişkim bitti 1 kere bile aramadım yada msj atmadım.aramam gurursuz asıl kendi bir kere bir bayana bu şekilde cümle kurulup rencide edilmez
01 Yorumlaengel olma yaz yaz ıçınden geçenlerı yaz yaz dur.ama yollama yazıp kaydedıp sıl sen yazmıs olursun ıçındekılerde dokulmus olur.unutmaya ve sogumaya calıstıgın ıçın unutamıyosun zamana yaysan zaman onu senın aklından alıp goturcek emın ol
00 Yorumla
+1 yılBöyle oluyor, çünkü onu seviyorsun. Giderken de sana hakaret etmiş, sevsen de arama. Sana saygı bile duymayan birini sevsen de içinde yaşa.. zaman bu duyguların geçmesinin tek ilacı.. :S
03 Yorumla- +1 yıl
":S" <<------ bu ne bu ?
- +1 yıl
alemsiniz ya :D ---> msn iconu :P
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılaz bile demis kendine hakim ol seni istemeyeni nasil istiyorsun sasiyorum zorla guzellik ancak estetik merkezlerinde olur
04 Yorumla- +1 yıl
ustune sinirleniyor yaaa alla alla buyuk sozu dinle kiz
- +1 yıl
büyük sözüyle alaksı yok..söz dinlemeyen biride değilim.ben 24 yaşındayım ve ne olursa olsun hiçbir insana hakaret edilmemesi gerektiğini düşünen biriyim ben seviyorum ona aşığım peşinedene koşuyorum diye bu laflarımı hakettim yani..hayır yok böyle bi mantık..olsada benim umrumda bile değil..
- +1 yıl
takliyorum yaa cidiye alma hemen :))) kos yahu ne olcak hatta sureyya ayhana bile rakip ol
+1 yılhoşgeldiziniz ben hep bunu hissediyorum lanet olsun
istemsiz lanet03 Yorumla- +1 yıl
inanmıyorum aynısı
bende bana büyü falan yapıldıgını düşünüyorum bazen
çünkü normal değilim beni çıldırtacak seviyede değişik duygular hissediyorum
eğer cinsellik yaşamadıysanız ve bu anlamda ona bağlı olmanı gerektirecek bişey yoksa kendine hakim ol geleceğe önüne bak.
01 YorumlaKörle yatan,şaşı kalkar !
... Neyle yatarsan onla kalkarsın !00 Yorumla
+1 yılyapacak başka bi işin yokda ondan :)
01 Yorumlakoymuşş:Dhırs yapmışsın:D
01 YorumlaE seviyosun :)
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyardımmmm edicemm
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneymiş xper 3 olmadıgım için özel mesj yllayamıyrum canım.sorunu gördm unutmak istiyosun ama olmuyo sanırım.benmde başımdn buna bnzer bi olay geçti ama sen ince ayrıntıları anlatrsan sana ne yapacgın konusunda fikr verebilirim.şimdi sen kaç yaşndasın o kaç yaşındaydı.çıkma tklifini km etti.kaç ay çıktınız arada ayrılıklar oldumu ve neden bu şekilde ayrıldı senden ?
Cevap sahibi+1 yılolur sen ver eklrm canım ama yarn girebilirim nete 4 den sonra açarım canım girmeye çlış inan bunlar benmde başmdan geçti :S
Cevap sahibi+1 yıltamam gircm
Cevap sahibi+1 yılcanım ben giricektim ama annemle bir yere gittik nete giremedim.yarnda müsait değilm ama ekledim msnden kbul edersin muhakk konuşcz aklımdasn
Terk edildiğin için.
00 Yorumlaakrep misin sen:D
04 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Terkedildim...Her sabah uyandığımda ilk o aklıma geliyor Neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım