Aşk İlişkileri Tatlıyı çok seven şirinmi şirin bir sevgiliniz olsa ;)? SeytanyüzlüMeleğim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tatlıyı görünce dayanamayıp kendini kaybetse yese yese taaa ki tepsi veyahüt ne bileyim hepsi bitene kadarama yapı itibariyle kiloda almıyor sadece tatlıya zaafı varnaparsınız? :D Tatlıyı çok seven şirinmi şirin bir sevgiliniz olsa ;)? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
başbelası1kadın Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 54% +1 yıl Kolay yoldan mutlu edilebilir sevgili bulmuşum tatlı yaparım napayım :) 1 0 Yorumla
Julieeetttt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Bu soruda benden bahsediliyor ekranı yemeye calıştım :( 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl birlikte yerim ne yapacagım:))ama ben kilo alırım orası başka 1 0 Yorumla
27MercedesBenz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Sütlü tatlı severse daha iyi olur çünkü şerbetli tatlılar dişini çürütür yazık kıyamam :D 1 0 Yorumla
TomFord_ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Hahah ne güzel işte. Ne zaman kızdırsam tatlıları alır, kapısına giderdim. :)) 1 0 Yorumla
missqizemli Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Istedigi tatli olsun ben ona özsütü satın alırım :D 1 0 Yorumla
dürrüşehvar Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Kız beni anlattı :D :D benim eşim para yetiştiremez benim bu tatlı krizlerime :D 1 0 Yorumla
Rmznkzlyll Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Yesin can boğazdan gelir derim bende arada verirse bir iki dilim yerim 2 1 Yorumla kurumuşRimmel +1 yıl Hahahahha Kıyamam ya :D Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. ben de kilo alamiyorum tatliyi da cok severim ölümune tatli yeriz artik napalim 1 0 Yorumla
BeyazBirSayfa Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Tatli sevmiyo ki sevse valla hergun kapisina tepsilerle tatli yigardim 1 0 Yorumla
shadow86 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Hiç gerek yok, bende bir künefe sapığı olduğum için sürekli kalori alırız 1 0 Yorumla
sonmakinebükücü Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl kendimi yedirirdim ona :) 1 7 Yorumla sonmakinebükücü +1 yıl ya bir şey sorcam @SeytanyüzlüMeleğim bizim türk kızları mutfakta o kadar iyi değil artık annelerinden pek birşey öğrenmiyor yani durum vahim Yorumla SeytanyüzlüMeleğim +1 yıl Soruyu alamadım :D Yorumla sonmakinebükücü +1 yıl sormadım çünkü wcdeydim Yorumla sonmakinebükücü +1 yıl kızlar yemek yapmayı bile bilmezken tatlıyla ne işi olur ki? Yorumla SeytanyüzlüMeleğim +1 yıl Ne alakası var şimdi Yemek yapmayı bilmeyen yemeyi bilir merak etme sen Ayrıca wc de ol olma bunu buraya yazman çok saygısızca Yorumla sonmakinebükücü +1 yıl yav he Yorumla SeytanyüzlüMeleğim +1 yıl Asıl sana he Yorumla
nomalenocry Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yeriz beraber😂 1 0 Yorumla
Otabokasıkılanadam Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tatlı tatlı överim. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar