AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
342Cevap
Çıkar elbet seninde aklını başından alacak bir kişi.
İcini ferah tut mutlaka cikar allah kalbi guzel olan herkesin istedigini verir
O nazar boncuklarından kurtulman gerekiyor öncelikle.
tipim benim kötüydü kızlar pek bakmıyordular şu an araba aldım lüks bakmaya başladılar ne garip şey bu aşk görüyormusunuz :D
Sen seni tanımak isteyene fırsat veriyormusun ki!
Sadece kendi gönlünün kaydığına ışık yakıyosun. Bir de sana gönlü kayanlara şans vermeyi dene
Demek ki sulananlar çok yoklukta yoksa aşırı bir albenin yok
yaa sen kendini ne saniyosun sen yoklukta bile gitmezsin
Çocuğun ailesine hiç önem vermediğin içindir şahsen ben öyle bir eş istemem
alakasi yok tanistir dedim tanistirmamisti bile
Demek ki sevmiyor yani başka açıklamasi yok.
evet öyle
Bence pek güzelde değilsin (bende cirkinim ) kabullenmemis seni sevmemis amaç farklıydı sende izin vermedin neyse sen seni her halinle beğenen sana ilgi gösteren kişiyi beklemeye devam et ansızın gelir
Yalnız olmadığımın kanıtısın tatlım ama neyse ki benim yaşım genç. Hayırlısı olsun takma diyorum soruna da.
bende de aynı durum bana bakan bile yom gecen kızın biri afedersin yiyecek gibi baktı şok oldum memleketmi değiştirsek ne
Kısmet şans işi inşallah Allah korkusu olan karakterli seni seven değer veren kıymetini bilin biri çıkar
sagol Allah razi olsun ins..
Şans canım şans başka acıklaması olamaz ben de senin gibi düşünenlerdenim ama şans lazım ötesi yok
çıkar, elbet çıkar çocuğum sakin ol avut kendini bak brazzers var :D
sen kendini çok yükseklerde sandığın için oluyordur herşey bence.
Akışına bıraktığında karşına istediğin gibi birisi çıkacak.
takma kafana seni sevecek insan henüz karsına çıkmadı
Olur öyle şeyler. Ama bu gibi durumlarda hatayı kendinde aramak daha doğru olur.
kıyammam sana :( sevipte sevilemeyenlerdennsin sende
Üzülme belki de senin için iyi olan budur bilemezsiniz...
Denemeye devam elbet çıkacak prensin bir yerlerden..
Çok uzun soru. Bastan sona okuyunca ne cevap vereceğimi unuttum.
xaman kötü doğru birini bulmak samanyolu galaksisinde yeni gezegen keşfetmeye benziyor bu devirde
sen kariyerine odaklan bence. kariyer kur sevgi zaten bulucaktır seni. boşuna arama.
Zannetmiyorum cınım boşver bu kadar güzel olmak senin seçeneğin değildi (:
Çirkin şansına kesinlikle inanıyorum var öyle bişey. Çirkinim ama şansım yok o da kötü be..
Birazda akısına bırak daha yaşın kaç başın kaç kanks
yaş 25 yi geçmiş evde kalmışın fazla takma artık :p
illaki çıkar bir gün nasibin diyecekler ama millet yobazlık serserilik peşinde , ve sözünün arkasında duracak kimse yok
Olur olur Sıkma Can'ını beklemediğin bir anda bir bakacaksın mutlusun
nerdeeee inaallah
Geç olsun güç olmasın az sabır😉
Gönlüne göre biri çıkar mı emin değilim bunu kader gösterir ama iyi biri çıkarsa şans tanı ve asla isyan etme
Hep soruyorum kendime ulan hepimiz yalnizsak niye hepimiz Yalnızız :s
aynen vallahi yaaa yok böyle bisey cogu kisi yanliz ama kimse kimsenin yanlizligini ebediyen bozmuyor
Herkesin sorunu ayni bugun bacim da sikayet ediyordu ayni derrtten :)) valla ben neden yalnizim bunu anliyorum da kizlarin nasil yalniz olduklarina anlam veremiyorum hani Allah var guzel dr kizsin ilginc
sağol çok tesekkur ederim bende ondan sikayetciyim zaten yaa insan kendini övmez farkindayim ama güzelim bunun farkindayim belki ahim sahim olmayabilirim ama kötü değilim yani ama bir türlü olmuyor nazar heralde 😉 herkez benden acayip bir es bekledi bütün tanidiklarim ailem ondan olmadi heralde
Olabilir kursun doktur :D sehirler uysa talip olurdum :D
sağol yaa kötü oldum simdi amacim buradan birini bulmak degildi kusuruma bakma lütfen dertlesmek maksat
Sen yanlis anladin beni amacin burdan birini bulmak demedm ki asil sen kusura bakma da cidden yakinim da senin gibi bir kiz olsa bir cilginlik yapar hayatim da ilk defa tanismaya calisirdim :D
cok tesekkur ederim beni onure ettiğin için...😊
Ne demek efenim gercekler gizlenmemeli soylenmeli her zaman
facesini sil ya neden sende bakıp duruyosun ki ona. unut sil.
unutamiyosam?
bilmem
bu herkesin başında olan bişey kardeşim profilinde cok güzel görünüyosun mesela senin aşk hayatında hic yalnız kalmaman gerek
sağol ama yanlizim işte
herşeyin hayırlısı demekki henüz kısmetin karşına çıkmamış. bende senin durumundayım ne inanabiliyorum nede güvenebiliyorum.. sadece çoğu insan gibi yalnızlığın rıhtımında dolanıyorum usulca..
illaki hakedecek birsey yapmis olmana gerek yok bende tam umudumu kesmisken suanki eşimle tanistim.. Kesinlikle zaman isi akisina birak en guzeli seni bulacak 😊
serserilerin p. çlerin dış görünüşü bellidir. efendilere doğru yol alırsan mutlu olursun benden söylemesi
Kadınlar bence çok acele ediyor kısmet işleri bunlar
Kısmet cıkar cabalak lazım birazda sabır etmek lazım
bu durumu kafana takma hayatında 10 işe yaramaz olacağına 1 tane adam gibi adam olsun yeter
Çıkar elbet sen sadece doğru seçimler yapmaya gayret et
herseyın zamanı var zamanı gelınce elbet bırısı cıkacak
Elbette çıkar gönlüne göre bir kişi , mahvetme kendini
Nasip kismet alninda ne yaziyorsa o fazla takma cik disari takil gez
bende aynisi varr benim ciktigim kzilarda pisikopat oluyor :)
Aynen ya sans yok bendede dugun durust kimse çıkmıyor karsima anlamıyorum niye yani
1. güzel değilsin
2. kendi denginde biriyle mutlu olursun
3. guzel degilsin:)
Belkide sana değer verenlere yeşil ışık yakmıyorsun
bnde öyle düşnüyorum ama takmıyorum kım cıakrsa cıksın kafana takma işine bak
fena sayılmazsın. karaktersiz insanları salla zaten
Benimde aynı cok sorunn varr bu konudaa her ggelen laylaylom evde kalcaz
yemin ederim bir sen bir ben mutlu olamadık yeminle ya
gönlündeki kişide aradığın özellikler neler bilmediğim için iki ayrı yorum yapıcam. aradığn özellik iç güzelliğiyle ilgiliyse aradığın
burada işin zorlaşacaktır. çünkü senin dış görünümünde bazı problemler. profil resmine baktığım kadarıyla aşırı kilo problemin var gibi. zayıflamasın. erkekler şık ve zarif bayanlardan hoşlar. yüzün çok güzel ama kilon bunu gölgeliyor.
it kopuk serseriden kastın ne bilmiyorum ama dengini bulmaya çalış öyle ahım şahım güzelliğin yok açıkçası..
öyle dusunme ummadıgın anda çıkar hiç belli olmaz. herzaman şanlı olamazsın bu demek oluyorki herzaman şanssızda olamassın
Alınma ama kilondan dolayı olabilir. Kilo vermelisin. Lütfen yanlış anlama
Oyle birini aradınında bulamadınmı sanki bence kızlar kadar körü yoktur bu alemde
ya sabretmelısın ılllakı cıkacak yanı neden acele edesınkı bosver hayatına bak cıkar elbet :D
Canım bunları niye paylasıyosun bana anlatsaydın ya :(
Gönlünden geçeni bir yaz bakalım, belki bir çay içeriz ;)
Sevgi saygıula olur fakat şu an bel altıyla ypn daha fazla bu yzden az buluyrsun
Çıkar elbet umutsuz olma ama illa çıkacak degil ya mantık evliliği yaparsın olur biter