Kızlar, Istihare namazi kildim kildigim kişi hayirlimi hayirsizmi diye ama bana trip atti gitti YORUM YAZIN LUTFEN?

13 ay biriyle sevgili oldum cok iyi zamanlarimiz geçti bir okadarda cok kotu zamanlarimiz gecti cok ayrildik baristik simdi ayriyiz ve en uzun ayriligimiz. Bana hala asik oldugunu soyluyor ben artik asik degilim yani benden cok sey gitti ama hala aklimda o var ve onu hala seviyorum sadece eski ask yok. Istihare namazi kildim dun. Hayirlisiysa iyi hayirli degilse kotu goreyim dedim. Ruyamda ondan uc şey istiyordum. bordo oje beyaz silgi ve kas fircasi. Bunlari getirirmisin diyordum bunun icinmi aradin diyordu kiziyordu onu sevdigimi soyleyecegimi saniyordu. Sonra ruyamda uyaniyorum ama hala ruyanin icindeyim. Onu goruyorum bizim evde venin odamda. Istiharede ne gordun diyor bende anlatiyorum yine sinirleniyor. Sadece bukadarmi gordun diye. Bende evet diyorum benim elimde olan bisi degil dedim kapiyi carpip evden cikti sinirli bir sekilde. Sonra babami gordum mutfaktan çıktığını az kalsin babam gorcekti. Buarada babam tanimiyor. Sonra ben babamla balkona ciktim. Ona bakiyordum. Oda sokaktan gecerken bana bakiyor ve önüne bakiyordu durmadan. Babam bisi anlamadiydi ama binadan ciktigi icin bizden ciktigini anlamadi. Ben ona bakarken hava esmeye basladi yagmur yagdi ve kar yagdi heryer bembeyaz oldu biraz buzlandi. Ben hala ona bakiyordum. Biraz elime kar aldim elimde sıktım buz oldu karlar. Yani o sokaktan gecene kadar dort mevsim gecti nerdeyse. Ruyamdan uyandim. Ne anlama geliyor acaba. Biz evlenmeyi dusunugorduk ama sartlar yuzunden ve herseyin ters gitmesi yuzunden hep kavga ettik ayrildik batistik. Hala telefonda konusuyoruz ve istihareye yattigimi biliyor. Ikimizde dua eden Allaha inanan kisileriz. Ona yatarken sabah sana ruyami anlatcam demiştim buyuzdenmi acaba boyle bisi gordum anlamadim. Buarada ben butun dualari tam okudum kimseyle konusmadan sagima yattim. Saat bes bucuk gibi uyandim tekrar yattim sonra gordum ruyayi. LUTFEN YORUM YAZIN. SIMDIDEN TESEKKURLER
Güncellemeler
+1 yıl
? Yorum bekliyorumn lutfen millet
Kızlar, Istihare namazi kildim kildigim kişi hayirlimi hayirsizmi diye ama bana trip atti gitti YORUM YAZIN LUTFEN?