Ilk defa opustuk ama aramizda dini nikah var ben ilk defa opustugum icin kizdim?

Nisanlim ile Nisan gecesinde dini nikah kiyildi sevgiliyken hic opusme falan yasamadik dini nikahimiz var ama biz öyle diğer türlü ilişki yasamadik yasamicaz zateniste nisanlandiktan bir kac gun sonra sarıldı beraber tv izliyoduk iceri gitti geldi bn oturuyordum o ayaktaydi birden dudagimi öpüp geri çekildi bn de ilk defa yaşadığım icin ona kizdim tuhaf oldum aşırı tepki göstermedim o da aksam evime birakirken bana sabah optukten sonra öyle bir tavir aldıgim icin hosuna gittigini bana daha cok baglandigini soyledi aradan 1 hafta geçti bunla tartistik sarildi dudagimdan öptü ama ileri gitmicegini hissettirdi bana bu yüzden kisa opustuk bn bu sefer kizmadim aramizda nikah vardi sadece aramizda mesafeler var o da gitmeden önce opmek istediğini izah etti ama ileri gitmicegini de belirtti sizce neddn böyle düşünüyo ben bana deger verdiği için böyle düşünüp yaptığını düşünüyorum ileri gitmemesi?
Ilk defa opustuk ama aramizda dini nikah var ben ilk defa opustugum icin kizdim?