Nasıl bu ağza laf yaptırılır genç erkek ve bayan arkadaşlar? Yakışıklı bir erkeğim ama bir bu eksik 24 yaşımıza gelmişiz hala konuşmuyoruz.
ne yapalım!? çok dertliyim
ne yapalım!? çok dertliyim
Ortamlara akacaksın barlarda cafeler de takılacaksın, sosyal etkinliklere katılıp arkadaş çevreni geliştireceksin ve yeni insanlarla tanıştıkça birşeyler öğrenecek ve bir zaman sonra bülbül gibi şakıyacaksın :D
hepsini yaptım yapıyorum iş yok,istek yok
benm isiteğim yok,bu isteksizliği nasl atabilirm
bu ne demek
yok kız konuu değil bu genelde böyle
öz güven eksikliği de olabılır... yanlış anlaşılma korkusuda olabılır... kendine güven ve etrafı onemseme senı anlamayanlarla işin olmasın zaten
boş konusmaktan böyle olmak daha iyi.her insan bunu yapamaz konusuru konusur ama bahseettigide bi işime yaramaz gereksiz konusur.çok konuşmak önemli değil yerinde ve tam konusmak lazım.
her konustugum tam ve yerinde olsa güzel olmaz mı yani cok konus hepsi yerinde olsun =)
hepsini yapıorm
Önemli olan konuşmak zaten tip önemli değil :) bu yaşına kadar konuşamadıysan bundan sonra bız senı nasıl konuşturalım :) Kendıne özgüvenın olsun rahat ol :)
Cevap
5Cevap
Abi şimdi uzman olmadığımız için senin bu huyunu yenmek nerdeyse imkansızdır
24 yıllık karakterini 1 günde veya 1 haftada veya 1 ayda atmak atomu parçalamaktan daha zordur.
Senin olayı Burca göre değerlendirelim Burcun Ne ?
terazi
harbi bildin nasıl yaptın,nasıl doğum gününe göre kişilik belirleyebilirsin? evet ailemle geçimim iyi değil,içli dışlı hiç değiliz.oyuncuda doğru,birde diğer insanları hiç düşünmüyorum sadece kendi çıkarımı düşünuyorum.bunun bana zarar verdiği oluyor işte,isteksizlik
ee söylesene başka özellikleri ney,kendimizi tanıyalım biraz :D
tamam kardeşim,beli biz teraziyiz biz dengesiziz,bunu korumaya çalışalım sadece :D yoksa ben bildiğin en sosyal adamı getir karsıma ondanda sosyalim,ortama o ortamda önceden bulunanlardan fazla uyum sağlarım sonradan gelince dahi ancak dengesizm
bu abine sor link
ne?
cok konuşup boş konuşanlar da var, az konuşup öz konuşmak en iysi.
kültürlü ol + sosyal ol+kitap oku+film izle ha ceviz ye:D daha olmuyosa nese boşver
konuşuyoruz da noluyor havaya veya başka tarafa bakıp hıım anladım dışında bişey yok:)
bende çok konuşmam aşamıyorumda sağlık olsun bi agırlık var atamıyorum
Biraz palavracı ol işte, kalabalık olsun ağzın.
o sorun bendede var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar