Çok yalan söylemek midir?
Çok konuşmak mıdır? Bir örnek verir misiniz? :)
Çok konuşmak mıdır? Bir örnek verir misiniz? :)
Yaratıcı konuşmak demektir. Olayları hikaye ile anlatabilmek, sanki canlıymış gibi dinleyiciyi etkilemek ve sürüklemektir. Hikaye anlatma sanatını bilmektir.
Kimisi aileden bilir, kimisi sonradan kendini geliştiri öğrenir kimiside hiçbir zaman konuşamadan göçer gider :)
Burada edebiyat dersi vermiyorum evladım. Ağzı iyi laf yapmak ne demektir demiş arkadaş onun cevabını verdim.
Benimde hularimdan biri olan nadide ozelliktir. İnsanlari ikna etmek icin akici duru yalan soylemeden kafa bulandirarak isi kabul ettirmektir zaten meslegim geregide cok iyi yaparim ahahaha
Meslek: Hukuk :D
Aynen dostum ahahahah
Iyi cumle kurup karsidakini etkilemektir bilhassa susturmak ve bastirmaktir.. yalan soylemek vs anlamina gelmez
Bu bana göre değilmiş demek ki :/
Nasıl öyle olabilirim knk?
Kendisini zengin kelimelerle, kelime oyunu yaparak anlatmak demek. Akıllı adam işidir yani.
Benim işim yani :)
Cevap
3Cevap
Genelde benim yaptığım dir. . iyi , ikna edici , etkileyici, eğer laf dalasi varsa etkisiz bırakmaya ağzı iyi laf yapıyor denir; )
2000 kelime yetmedi mesela dimi :)
Her ortama ayak uydurabilmektir. O kisi bir sey anlattiginda herkesin butun dikkatle onu dinlemesidir
İkiside değil.
Ağzın iyi laf yapması güzel, ilgi çekici, ikna edici, akıcı şekilde konuşabilmektir. Sözcükleri ustaca ve yerinde kullanmaktır.
Çok yalan söylemek değil, zekanın ürettiği akıllıca konuşmaktır.
çok konusup bos konusmamak :)
Bu imkansız ama :)
Çok sözde yalan çok parada haram olurmuş :D
bilemem bnmki az konusur öz konusur :)) ama çok kunustugun zaman bos konusmamalı
Çok konuşmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar