Sevdiğim Çocuk Onu Sevdiğimi Biliyor Ne Yapmalıyım?

Üşenmeden Okuyun, Lütfen.
Birinci dönem ilhaftalar çaprazımda oturan çocuk sürekli benimle uğraşıp duruyordu. Hoşuma da gidiyordu. Sınıf öğretmenimiz yerleri değiştirmişti ve o sevmediği kızla yan yana oturmak zorunda kalmıştı. Bana işaretlerle "Beraber oturalım mı?" demeye çalışmıştı bende kabul ettim. Ertesi günü de heyecanlı heyecanlı yanına geçtim, derste de göz ucuyla ona bakıp duruyordum. Bazen göz göze gelip gülümsüyorduk. Birşey olmuştu ve bana "Sana kayıyım mı?" dedi. Yani benim olduğum tarafa yaklaşmak istediğini söylemişti ama aniden ve biraz değişik söyleyince bende fesat anlamıştım.1-2 hafta böyle idare ettik işte. Sonrada durdu durdu "Sana bakınca içim fesatlaşıyor." dedi. Tabii ben burada koptum, ne yapabileceğimi bilmiyordum ve sadece gülümsedim. Diğer derste "Şaka yapmıştım ben." dedi. Kısa süre sonra yerlerimiz ayrıldı ve tam önümde oturmaya başladı. Sonraysa ondan yavaş yavaş hoşlanmaya başladım. Onu çoğu kızdan kıskandım ve bunu ona anlatmaya çalıştım ama anlamadı. Ortak bir arkadaşım sevdiğim çocuğa "Seni birisi seviyor." demiş ve sevdiğim çocukta tahmin olarak benim adımı vermiş. Bende çarşamba günü gidip ona seni seviyorum türünde birşey söyledim. O da bana "Mal." dedi güldü ve gitti. Pazartesi günüyse ben utancımdan konuşamadım, öğretmen bizi boş bıraktı ve sınavları okuyacağını söyledi. Sürekli arkasına dönüp birşeyler söylemeye çalışıyordu ama ben cevap veremiyordum. Sonra onunla konuşmaya çalıştım, çoğu kez cevap verdi. Beden eğitimi dersindeyken sürekli ona bakıyordum, o da arada bana bakıyordu.
Aradan zaman geçti, benimle konuşmaya çalıştı. Arkadaş gibi devam ettik. Resim dersinde sandalyesini alıp benim yanıma geldi ve "Ben artık burada oturacağım." dedi. Sevdiğim çocuğun servisteki arkadaşı benim arkadaşımla konuşmuş ve sevdiğim çocuğun sürekli benden bahsettiğini söylemiş.
Peki sevdiğim çocuk ne yapmaya çalışıyor, seviyor mu sevmiyor mu, ben bundan sonra ne yapmalıyım? Yardım edin, lütfen.
Sevdiğim Çocuk Onu Sevdiğimi Biliyor Ne Yapmalıyım?