Severim bir erkek degidin maco olmali bnce sevdigi kizi gözünden bile sakinmali ben anlamiyorum bir erkek nsl rahat edio sevgilisi acik sacik yaninda gezince sonucta bakiolar ja kizlar bile bakio erkekler bakmaz mi nsl tahamül ediolar buna? Hakaret gibi bise bence bu bi bayana karsi ben tahamül edemem böyle biseye erkek dedigin kiskancak :D sahiplencek sevcek sevkat gösterecek :D
14 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenirim o derece seviyorum :D
21 Yorumla
+1 yılBir ilişkide kızın istediği şudur aslında. Kendi yöntemlerimi sunayım :)
yeri geldiğinde : maço ,duygusal ,romantik,esprili,konuşkan,efendi,çılgın,kıskanç,sessiz,gizemli
bu dediklerimi dozajında enjekte edeceksinki bir kızın gözünde prens olursun
nabza göre şerbet vereceksin..abartmayacaksın.. kesinlikle13 Yorumla- +1 yıl
12 senelik tecrübe kardeşim bunu yap yani :)
maçoluktan kasıt sahip çıkmaksa problem olmaz, ama sırf egosunu tatmin etmek için yapıyorsa o sorun olur kızlar için. maçoluğun da bir adabı var yani :D hızını alamayıp gidersen ayrılık çanları çalar :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bence bi erkek kılıbık olmamalı bayar. kesinlikle maço olmalı aşırıya kaçmadan geniş insanları sevmem .zaten kızların çoğuda sıkılır kılıbık erkekden
23 YorumlaMaçoluk baya geniş bir kavram gerçekten.Bazıları bunu güzel kararında uyguluyor,delikanlı gibi.Fakat bazıları da aşırı kıskançlık,kaba davranma gibi oluyo.Yani maçoluğu abartanlar lütfen yapmasın.Aşırı kıskançlık sevilmiyo beyler,anlayın bunu artık.
11 YorumlaMaco dediğiniz kıskanç, dediğim dedik erkeklerse sevmiyorum o tip erkekleri.kendilerine güvenmiyorlar gibime geliyor
13 Yorumla
+1 yılTabii ki iyi değil. Maço tipleri sevmiyorum ben çok itici geliyor.
13 Yorumla- +1 yıl
senin sorduğunu anlıyorum yoksa anlamını bilmediğim başka bi maço daha mı var ?
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Pohunu cikarmadiklari sürece iyi :)
disarda maco evde kilibik severim131 Yorumla- +1 yıl
Komple kılıbığım, olmaz mı? <3
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsirisi iyi degil..ama biraz macoluk olsun cok az..eski sevgilim macoydu..ama asiriydi..öylede iyi olmuyo..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl;)
+1 yılŞimdi maço erkekler çekici oluyo evet ama ben çok sevmem sert davranan erkeği
011 Yorumla- +1 yıl
ee başka nasıl davranırmış :)
- +1 yıl
hımmm demek öylee :)
- +1 yıl
:)) artık bilemeyecem, sahiplenmeyi severim çünkü bende sahiplenirim :)
- +1 yıl
:) maço mu bulsam ne yapam :))
- +1 yıl
:)))
çok pis sertimdir. kodummu göçertirim. ama kolay kolay koymuyorum021 Yorumlaseverler severler maçoda severler ama tutarsızdırlar maço olursun light ol derler light olursun ne o öyle sümsük gibi biraz sert ol derler
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartılı dozda olmamalı ama tam maço birini hayır sevmem
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyarı yarıya anlamında bir ayar değil ama çok az maçoluk olacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar maçoluk ile sertliği tam anlayamamış sanırım. Cevaplara baktımda halleri içler acısı...
Neyse cevap verip formata uydurayım bari. Empati yapıyorum, kız olsam "maço" sevmezdim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanjolia ya benzeyen bir kız arkadasım vardı döv beni diyodu sonra kız hastanelik oldu o gün bugündür maçoyum :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne peh
Cevap sahibi+1 yılşaka yapıyoruz be ne var maçoyuz işte abartılı değil.
+1 yılmaconun kitabini yazdim bitti simdi odunlugun kitabini yaziyorum yakinda kitapevlerinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. kesinlikle sevmem çok antipati geliyorlar bana
31 YorumlaMaço erkek sevmem diyen Hatun yalan söyler... :)
21 YorumlaHe maço isterlerse maço yumuşak isterlerse yumuşak .Sen nasıl bir sapıksın arkadaş.
25 Yorumla
+1 yılmaço sevilebilir ama kazma sevilmez.
01 Yorumla
+1 yılAşırııı olmadığı sürece severim.
03 Yorumla- +1 yıl
haha teşekkürler :)
+1 yıltürk kadını maçoya bayılır
03 Yorumla- +1 yıl
ama sonra dayağı yiyince de kadınlara şiddete hayır :) hakediyosunuz işte. öyle görmüşsünüz babadan :)
Erkek dediğin sert olmalı zaten.
11 Yorumla
+1 yılben çok severimmm :) ama abartmadan maço olacak.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. seviyolar ben daha önce sormuştum :))
01 Yorumla
+1 yılHayır, kesinlikle sevmiyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
Çok da tın.
- +1 yıl
Kaba saba olan maçolardır.
- +1 yıl
Kızlar için daha kibar ince derler de kaba saba olan sensin. Maço diyince aklınıza şiddet mi geliyo kabalık mı geliyo ne geliyor maçoluk sahiplenmek kıskanmak benimsemek temel esaslarındadır. maço kadın dövmez şiddet göstermez kaba olmaz. Boş konuşma kaba da olas kılıbıkda olsa başka bişey de olsa en çekemediğin insan senin gibi kaba karşısında ki insana tanımıyorum nasılsa gibi düşünüp odun giib konusanlardır ;)
- +1 yıl
Öncelikle ben bir eşya değilim.Beni kimse sahiplenemez.Sonra kıskanmasını gerektirecek bir güvensizlik vermem eline.Şiddetten bahsetmiyorum ben zaten.Şunu da söyleyim: kılıbık dediğin erkek her şeye evet diyen erkektir.Bunun bir ortası olmalı.Sonuçta ben sosyal bir insanım.Gelip beni arkadaşımdan kıskanırsa falan gelemem bunlara.Ben onu kız arkadaşlarından kıskanmam.Buyursunlar gelsinler beraber takılalım.Hiç bir sorun yok.
+1 yılSelam kızlar ben maço <3
10 Yorumlaaşırıya kaçmayacak şekilde evet severim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani kısacası maçolar sevilmiyor :D
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben sevmiyorsam bitmiştir o kadar :D
Cevap sahibi+1 yılkim olduğum bilinsin istesen gizli olmam :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılrert erkekleri begenirim:D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D
Arabesk Müzik := Türk Kadını
00 Yorumlaofff baylırım :))))
25 Yorumla- +1 yıl
Beni silmenin nedeni maço olmadığımı düşünmen mi peki? :))
kesinlikle sevilmez
012 Yorumlamaço severim.
17 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen maçomusun şimdi ?
01 YorumlaBasarım nikahı. :)
01 Yorumlanefret ederim
18 Yorumlayerine göre :)
013 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan yok severim bana karışsın kıskansın..
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. aşık olurum
01 Yorumlahiç sevmem açıkçası
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıroluktur...
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam