Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Maçodan çok arkadaşım olan biriyle ilişki yaşamak isterdim beni dinleyebilmeli benimle sohbet edebilmeli yargılamamalı yanında güvende hissetmek ister insan. Amaç erkek olduğunu belli etmek ve hissetmekse bunu tabiki yapabilir ama insanca ben bir erkek olmadığım için onların dünyasınada tam hakim değilim ben bir adamı bir yere kadar anlayabilirim keza oda aynı şekilde erkek olduğunu hissetmekse ilişkide ben olabildiğimce kadın olurum çünkü özüm bu ama onu kanıtlama çabası benim üzerimden olmasın yarışını kendi cinsiyle yapsın çünkü birbirimizi farklı yönlerden mağlup ederiz onun için sadece şefkat görmek isterdim ben erkeğim veya ben kadınım iki tarafında ben senden şu bu yönden üstünüm yok efendim kadın /erkek böyle mi olur kısmı sökmez çünkü artık herkes hayatını kendi başına yaşabileceğinin farkında ben hayatıma birisini alırsam onun arkadaşım olmasını isterim gidip yarışıp yorulacağım birini değil
Cevap
7Cevap
Türk kızları düşer şimdi
Yorumdaki kızların hepsi ne istedigini bilmeyen tipler ama her kadın maco sever
Maco degilde adam gibi adam olacak , sevindirmeyi gonlunu yapmayi bilecek ve herseyinede onay vermicek yani oyle bi alistiracak ki onu acaba sunu yapsam biseh dermi acaba sunu giysem kizarma. Ben bunu yapmami istemiyor yapmiyim. Boyle olacak macoluk budur. Hayvn gibi davranip assalarsa bi yere kadar sabreder sonra elveda mehhaneci.
maço sevmem. kaba olan saygisiz olan odun öküz tabir. edilen erkekleri sevmem... seven var mı bilemiyorum gönül bu...
Sevmem diyenin bile bir miktar içi gider. Gider gideeeer..
Feminist takılan kızlar tedavülden kalkmadığı müddetçe, maço erkekler de asla kalkmaz..
Puff bayılırun 🤣🤣🤣
En alttaki arkadaşı alayım.
Hayır tedavülden kalkmalılar
Hayırrrrt
erkekler %12 fire vermiş kemxpsndjpsmshdms
Pek değil
sevmiyorum ama alttaki adam yakışıklıymış
En büyük hayalimmm😍
Hayır
Ben maço erkeklerden hoşlanıyom
Hyrr.
Hayır.