AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
Eğer saçma sapan tavırlarda bulunmayacak ve her güncellememizi üzerine alınmayacaksa olabilir.
B dedim çünkü saçma buluyorum arkadas olanları.
Ne gerek var
Normalde suratına bakmayacağım insanın sosyal medya hesaplarımda neden işi olsun.
Bence duruma göre arkadaş kalınabilir. İlk kız arkadaşım ayrılalı 10 yıl geçti evlendi, çocuğu oldu ama benim için hala çok iyi bir dosttur. Arada bir dertleşiriz konuşuruz.
Sanırım ben kalmam kalmadım da gerek yok diye düşünüyorum eğer içinde halen birşeyler varsa bu saana acı verecektir ha bitmişsede işine baksın ne diye arkadaş kalayım ki
yaa ne gerek var her paylaştıgını üstüne alıncak uğraş dur sonra eskiyse eskide kalsın
Uzman sensin @nurhandemirel bunu sen bize söyle, kalalım mı kalmayalım mı?
Sileceksin tabi öyle saçmalık mı olur. Hatta sevgili sosyal hesaplarda hiç eklenmemeli..
Olmaz... Oluyorsada hala devam eden bişiler vardır.
Eski sevgiliyle arkadaş kalmaya pek gerek yok bence.
Arkadas kalinmaz, cunku onceden onu sen cok sevmissindir. İcin yanar onun baskasiyla olusunu gorurse
Saçma eski sevgiliden dost olmaz :D Oyar ulan insanı d
Gerçekten ayrıldığıniza inanıyorsan ve bu işin bittiğine kabullendiysen silmene gerek yok
Eğer hala aklindaysa hala unutamıyorsan
Silmelisin
bence olmalı eğer onu geri istiyorsan tabi sürekli mutlu görünmelisin ama çoğunlukla erkekli fotoraf olursa güzel olur ve ayrıldıktan sonra (1 gün sonra) ilişki durumum var yapmalısın
bence arkadaşlıktan çıkarmalısın çünkü onu açık görüpte kıskanabilirsin ya da bir kızla fotograf cekılır falan sinir olursun o yuzden arkadaslıktan cıkarmak lazım canımm :) :*
Kesinlikle hayır hayatımıza devam edebilmeniz için onun ne yaptığını merak etmemeliyiz. Onunla iletişimimizi kesmezsek ne yaptığını biliriz ve hayatımızı ona göre şekillendiririz.
silmek değil engeli çakarım direk! engellemeyince arada aç bak ne gerek var, eski sevgiliden arkadaş olmaz
eskı sevgılıyle arkadas kalırsan tekrar bırbırınızı sevmeye baslarsınız eskı halını alır
buna kısaca fuckbody deniyor, eski sevgili ile arkadaş kalmaya çalışan kimseden hayır gelmez
Bence adam olan kişiler arkadaş kalabilir. Ben 10 yıl önce ayrıldığım sevgilimle halen arkadaşım.
Gidip de çıkarmam çok kötü bir şekilde ayrılmadıysak
adı üstünde eski sevgili bence silinmeli yeni bir hayata başlayabilmek için eskiyle işin olmamalı
Kanlı bıçaklı ayrilmadiysak ki oyle bir sey olmaz gerek yok bence
Eski Eskide kalmıştır. Dün Dünde kaldı cancağazım artık yeni şeyler söylemek lazım
Hayatimdan cikarmissam ya da cikmissa facemdende ciksin ne geregi var ki :)
Benim için dursa da problem olmaz, ama durmaması daha iyi tabi..
Tam şimdi telefonumdan whatsapı bile sildim beni ordan bile görmesin;)
Sevgiliyim ama facemde arkadaşım değil benim ilişkim niye böyle çok... :D
Eski sevgiliyle Facebook'tan bile olsa arkadaş olunmaz bence. :)
Eğer kavgalı bir şekilde ayrıldıkysak hemen silinmeli üstüne engellenmeli.
başlıktaki soruyla detaydaki soru aynı değil ne biçim soru soruyosun anlamadım
Facebooktan takibi bırak ama listende dursun. o seni takip etsin
Ne arkadaşı ; birdaha yuzune nasıl bakıp konusabiliyorsunuz anlamıyorum. Asla görüşmem.
arkadaş olarak kalınmalı ve silinmemeli facebook'tan...
sonra yenı sevgılı durumu oldugunda kım bu kız dımı #D gerek yok
Psikologların aşk acısını tedavi ederken ilk tavsiyeleri eski sevgilinin profiline bakmamaktır
ex'ten next olmaz arkadaş hiç olmaz
Vaayy rus hayırlı olsun yeni gördüm valla.
hahhahha :D aynen :D
Merhaba uzman hanım... Uzman da varmış buralarda ya ne kadar güzel
evet ama fake hesapta ekli olmalı her daim takıpte olmalısın neler yapıyo neler edıyo bılgın olsun :)
Silinmeli zaten uunutamasin birde facede hala ekliyse surekli profiline girer cikarsin baska isin olmaz
Bence ilşki bittikten sonra her yerden silinip atılması çok çocukça değil mi?
kalınmamalı tabikide hatta hersyden silinip atılmalı.
Ben gunde elli defa kontrol ediyorum ama beni faceden engellemosti o ayri ni ironi tabi :))
Bence kalmamalısın çünkü onun paylaşımları fotoğrafları seni rahatsız edecektir..
En doğrusu silmek be abisi.:D Hatta Engelemek.
Ama yermi orasını bilemiycem. s
Benimki halen duruyor umrumda da değil kendi çıkarsın
kontolünde olması herzaman iyidir sonucta artık herkesin yaptğı ettiği facede :)
valla ben hep dayanamaz silerim aradan zaman geçtikten sonrada pişman olurum sildiğime :D
olurmu öyle şey manita yapıcak sen görüceksin melakonliyi dinliycen sabah akşam sonra
Ben vurur geçerim aşk sevgi uğraşamam böyle saçmalıklarla..
Hernekadar içimden hayır demek gelsede gecmıse baktıgımda hep evet secenıgını uyguladım.
ata sözü bkz.
Eski sevgiliden dost eski kaşardan tost olmaz. Yanıt:B
Facebook kulanmiyorum.
İşim olmaz engellerim bile
Gözden uzak olan gönülden de uzak olurmuş teşekkür
Gereksiz kalabalık etmesin..
Ben arkadaş kalmazdım silerdim hatta engellerdim.
Adı üzerinde kalmış zaten " eski"
Ayrılma sebebine bağlı
Ben kalabilirdim ama o kalmadı.. Silmiş:))