Okulda tanışdık bundan iki sene önce adeta ben kendime aksiyon yarattım kendim yaptım bunu okulda top oynarken tanıştık ınstagramdan takipleştik üstünden 4 5 ay sonra ben bir hikayesine cevap vermiştim sonra konuştuk baya hoşlanmadığım halde senden hoşlanıyodum dedim, onla konuşurken kendimi çok mutlu hissediyodum. Aslında başta konuşmaktan mutlu olduğum ama hayatımda olmayınca eksik hissetmeyeceğim bir arkadaşım gibiydi. Konuşmalarımızda cinsellik de geçiyordu ben yaz tatili olduğu için memlektimdeydim dönünce bir takım şeyler yapmayı planladık ama ben bunları konuşurken geyik muhabbeti olarak konuşuyorum gerçekleşeceğine asla ihtimal vermeksizin ben yaz tatili bitince döndüm bana ev ayarlayalım mı gibi bir şey söyledi bende ne evi saçmalama dedim biz en başta öyle konuştuk ve ben sözünde durmayan insanları hiç sevmem dedi engelledim aradan 2 3 at geçti okulda birbirimizi görüyoruz ama asla konuşmuyoruz bir arkadaşın bir işini halletmek için engelini kaldırıp yazdım sonra o vasıtayla biz tekrar konuşmaya başladık ben bir hikaye atmıştım vurulmuşam bir yara diye bir şarkı videosu kim bu okuldan mı yakışır yazdı Hıı evet okuldan adı lazım değil baş harfi sen dedim. Hala bir şey hissetmiyorum tabi. Biz konuştuk baya ertesi gün okulda ilk defa konuştuk kalbim yerinden çıkacak gibi oldu git gide bağlanmaya başladım ben 1 2 ay oldu bizim düzenli konuşmamız yoktu sürekli küsüp barışıyoduk en son bunun konuştuğu eski sevgilisi ve başka kızlar yüzünden karakolluk oldum baktım olacak gibi değil okul değiştirdim. Okul değiştirince olacağını düşündüm ama olmadı bir ara yazdı sen okuldan mı gittin felan diye yine konuşmaya başladık. 15 tatilden 1 hafta önce bir evde buluştuk her şeyin güzel ve saf olacağını düşünerek gittim fazla ileriye gitmeden cinsel bir şeyler yaşadık. Sonra bize geldi bir kaç defa ben çok seviyordum gerçekten bu yaz yani ikinci senemiz çok güzel geçti küslüklere rağmen sevgili gibiydik hesabımı verdim her dakka konuşuyorduk her şey sevgiliymişcesine devam ediyordu. Tabi bu benim tarafımdan o beni fuckbody olarak gördü benim saf sevgime karşı yaptığı şey işte... Sonra bundan 1 ay önce buluşalım ama evi kastetti bende kendimi o kadar kullanılmış ve iğrenç bir insan gibi hissettiğim için benim dersim var dedim bir kere de bizim için bahane bul dedi ve ben ona bir tane video atmıştım hiç bir şey yazmadı video da çok sevimli öpücük attığım bir videoydu hala buluşmanın peşinde olunca bende sinirlendim iyi geceler ben yatıyorum dedim bana her bamyaya bağır çağır tamam buluşmayalım derslerinden de geri kalmazsın hem dedi gurursuz gibi ne yazayım nasıl anlıyorsan öyle anla artık yoruldum ben dedim eyvallah yazdı. O günden sonra hiç konuşmadık yaklaşık 40 50 gündür ama beni iki kez gördü karşılaştık hep iş attı ben cevap vermedim sonra sevgilisi olduğunu öğrendim ve dün hikaye attı başka hikayem yok diye kızın adı şevval bulut biz bir kere buluşacaktık evde ve wp ye bir durum atmış her ne olursa olsun sen elimi bırakma "Ş. B" diye ben görmedim arkadaşım attı yanına gitmeden önce ona sordum bu kim diye yok öyle bir şey beni seven insanlar var ve bana yazmasınlar diye böyle yaptım dedi engel atamıyor çünkü canım. Yattıktan sonra dedim ki bak böyle biri yok demi eğer varsa söyle kıza yazık dedim gerçekten kendime acımadım yemin ederim yok dedi inanmak istedim biz konuştuk devam ettik ama şu an ki sevgilisinin Ş. B olduğunu öğrendiğimden beri iyi olamıyorum...
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe söylesek boş ... yedek klübesinde beklemeye devam :))
151 Yorumla- +1 yıl
@meriççç Merhaba senin yaşadığına benzer bende bir şey yaşadım kıskaçlık yüzünden 1 ay küs kaldık dayanamadım aradım en sonunda aman yarabbi: ayrıldığımızın 15. gün birini bulmuş 30 güne yakındır da görüşüyorlarmış ben de evde acı çekiyorum dönecek diye bekliyorum amaaaa nerde çok ağladım çok acı çektim hala da çekiyorum yanına gittim sensiz ne halde olduğumu yaşadıklarımı ve onla beraber güzel anıları bir bir yüzüne vurdum gözleri doldu aklıma geliyorsun dedi gözlerinin içine 15 saniye kadar baktım arabasının kapısını hızla vurdum çıktım 1 hafta sonra bende bir miktar parası vardı neden gönderdin? istedim mi dedi istemedin ama bu para çocuklarının rızkı dedim bugün 5. gün bekliyorum dua ediyorum psikplojim de durumda bilmiyorum yemek yiyemez oldum üzüntüden bebek maması ve bebek püskivisiyle bir kaç idare ettim sorum şu: Giden geri gelir mi? Kadın unutur mu? özler mi aklına gelir miyim? Allah rızası sorularıma cevap verirsen sevinirim aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız
+1 yıl@meriççç Merhaba senin yaşadığına benzer bende bir şey yaşadım kıskaçlık yüzünden 1 ay küs kaldık dayanamadım aradım en sonunda aman yarabbi: ayrıldığımızın 15. gün birini bulmuş 30 güne yakındır da görüşüyorlarmış ben de evde acı çekiyorum dönecek diye bekliyorum amaaaa nerde çok ağladım çok acı çektim hala da çekiyorum yanına gittim sensiz ne halde olduğumu yaşadıklarımı ve onla beraber güzel anıları bir bir yüzüne vurdum gözleri doldu aklıma geliyorsun dedi gözlerinin içine 15 saniye kadar baktım arabasının kapısını hızla vurdum çıktım 1 hafta sonra bende bir miktar parası vardı neden gönderdin? istedim mi dedi istemedin ama bu para çocuklarının rızkı dedim bugün 5. gün bekliyorum dua ediyorum psikplojim de durumda bilmiyorum yemek yiyemez oldum üzüntüden bebek maması ve bebek püskivisiyle bir kaç idare ettim sorum şu: Giden geri gelir mi? Kadın unutur mu? özler mi aklına gelir miyim? Allah rızası sorularıma cevap verirsen sevinirim aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız
20 Yorumla
+1 yılDostum inan bana bunun birebir canlısını yaşadım. Bayan bir arkadaşımla( -kanki :) benim başka bir arkadaşımın düğününe gittik. Damat benim liseden arkadaşım çok yakışıklı süper bi ses tonu ve bilgili. benim kanki düğün boyunca burnumdan getirti neden tanıştırmadın beni arkadşınla diye ve düğün sonunda valla ben bu çocukla eveleceğim dedi. ben yapma etme dediysemde bir süre sonra bizim eleman eşinden boşandı ve bu kızla evlendi. çoook uzun zamandır görüşmüyorum ikisiilede. iki tarafında ailesi bu ikisine düşman hatta kendi arkaş çevremizden de düşmanları var . ben ise kararsızım.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılEvet bende birini ilk görüşte sevdim ayni yerdd çalıştık 1 ay boyunca ilk goruste kalbimde artilssr okdi gecer dedim ama her onu gorusumde kalbimin atmasi hızlandı gözlerinin icine bakınca sanki o benim icin yaratilmis gibiydi acilmak istedim yapamadim soğuk geliyordu bana o zmnlar bana bakmazdi derdim 1 ay geçti anlatamadim çocuk işten ayrıldı o gitiktrn sonrs yoklugunu aratan bi tek bendim gizlidsn fotoğraflarını cekmistim onlars bakar yatardim tek baktigim yeri gozleriydi sonra karsima çıktı arkdss olduk sev varmış sağlık olsun dedkm hadi ordan ettim ana gebe her saat her dk her saniye kafamdsydi uzakts olsa bile konusmassm bile her daim yanimda hisederdim arkdas olduk samimyet kurduk yuz yuze geldik, ve yuz yuze geldigimiz an sev den bahsetti hep yer yerde onun anilari vardi bu beni bozdu diyemedim diyemezdim gider diye korktum ararlari bozulur sandım isterdim ana bunu yapmazdim kimsenin hayatiyls oynuyamzdim evet bir sekikde anladi lmu sevdigimi hos karsiladi olur dedi ama ben onu seviyorum dedi o bana sarılınca yuva gibi hissediyorum dedi bu beni yıktı bisey diymedim agaldim kendimi gebertim olmuyor ne yapsam olmuyor allahım yardim et diyorum nolur ben böyle yaşiyamiyorum lütfen ama lütfen yardımcı olucak biri varsa bana yazsın
00 YorumlaMerhaba dostum;Aynı durumu bende yaşamaktayım ve size biraz bundan kısaca bahsetmek istiyorum. şu an 11. sınıftayım onu bundan 2 yıl önce 9. sınıfın ilk haftası kantinde gördüm onu ve ilk görüşte aşık oldum diyebilirim. Ardından her gün onu 1 kez olsun görebilmek için sınıfının önünden geçer ve sürekli koridorda sınıftan çıkması için beklerdim.. Her gün onun fotoğraflarına bakar yatardım onu hatırlamak beni hep mutlu etti. Rüyalarıma girmeye başladı ve rüyamda onu görünce ona olan sevgim tazelenirdi... Günler böyle geçip gitti ve 9. sınıfın sonuna geldik çok istedim ona açılmayı duygularımı anlatmayı en azından bilsin istedim ama yapamadım olmadı.(Daha önce hiç sevgilim olmamıştı çünkü bir kızla nasıl konuşacağımı bilmiyordum ya da kendime güvenim yoktu açıkçası.)10. sınıf geldi çattı dedim ulan bu sene bu iş biticek açılıcam ne olursa olsun ama kız manita yaptı.(10 Kasım 2018) onları yan yana gördüğüm ilk gün. O günden beri ona olan hislerimi kalbime gömdüm çünkü yapabileceğim başka hiçbir şey yok. Unutmayı her şeyi bir kenara koymayı çok istedim bu yaptığımın çocukca, ergence olduğunu çok düşündüm ama kalbime çoktan kazındı naparsam yapıyım silinmiyor. Diğer kızlar onun kadar cezbetmiyor beni sanki benim için yaratılmış. Bugün 26 Mayıs 2020 11. sınıf bitti. Bu karantina günlerinde her gün aklıma geliyor evden çıkamıyorum unutamıyorum olmuyor maalesef. Demek istediğim şu sen ne durumdasın şu an bilmem ama ben onu hep bekliycem Allah'tan umut kesilmez bakarsın bir gün ayrılır bakarsın bir gün hayat bize güler. Biz görmeden, dokunmadan, öpmeden, koklamadan sevdik be..(ZAMANINI AYIRIP OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM)
121 Yorumla- +1 yıl
ya benimde sevdiğim bir erkek var ama 1 seneye yakın bir kızla sevgiliymiş. Hatta nazar değer diye kimseye fotosunu bile göstermiyormuş. Maşallah diyin allah ayırmasın bizi falan diyor ya napıcağımı bilemiyorum çok fazla aşığım dün gece sevgilisi olduğunu öğrendiğimde ne kadar ağladım bir görsen. O derece seviyorum onu :(
+1 yılBak şimdi canım benım aynı duygular içerisindeyim bende ama benı dınle sakın vazgecme bende vazgecmeyı dusunmuyorum cunku bız bı zamanlar cok yakındık hep bulusurduk bırlıkte zaman gecırırdık sarılırdık ben onunla mutluydum onunla huzurluydum o zamanlarda şu an da oyle olcagını dusunuyorum beklıycem onu benı yakın arkadası olarak goruyo gozunun onunde durmaya calıs bak ben oyle yapıyorum gonul ıslerı bunlar tek bı kısıye takılıp kalmıyo umıdını kaybetme yakın arkadaslarıyla tanıs onun aynı ortamlara gırmeye calıs ama umıdını yıtırme
81 Yorumla- +1 yıl
Sonu noldu hikayenizin?
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. sevmeye devam et bigün birlikte olduğu kişiden ayrılırsa sen orda ol herzaman.sevgi emek ister insanlar biriyle birlikte diye başkasına ilgisi kaymayacak diye bi kuralmı var bakarsın sen ilgisini çekersin gönlü sana kaymış bi ihtimal bile olsa sevgi için değmezmi .eğer ona sevdiğini söler ama geri durur gibi yaparsan sana aşık olması an meselesi olur.
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla vazgeçme çabala hep.. Sevdiğim adamın sevgilisi vardı, ama ben hic bir zaman geri adım atmadım, hep üstüne gittim ve en sonunda onu kendime aşık ettim. Sana yapan baskasi icin falan aynisini sana yapar demisler ya. yoo.. Heves var, aşk var... Benden öncekiler hep hevesmiş, gerçek sevdiği benmişim, yani ben oldum👍
1310 Yorumla- +1 yıl
Mesaj atar mısın? bu konuda yardimina ihtiyacim var😞
- +1 yıl
Bana mesaj atar mısın
- +1 yıl
Bu konuda bana yardımcı olurmusun
- +1 yıl
@minnakcivciv yardımına ihtiyacım var lütfen bana mesaj at
- +1 yıl
@Tuğçedinc sacma. Daha once nerdeydin ki?
- +1 yıl
Mesaj atsana yardım için
- +1 yıl
Bende de aynı durum. nasıl yaptın?
- +1 yıl
Mesaj atabilirmisin
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hacı abi, sana bir "erkek" tavsiyesi vereyim.
Evli, sevgilisi olan hiç bir kadın farklı gözlerler bakma.. Gün olur devran döner, bir bakmışsın nikahlı eşin başkasının yatağından çıkar.
Kimsenin karısını avradına yan gözle bakma.
Bu konunun ilahi adaleti çok fena oluyor demedi deme.60 Yorumlakendi yorumumu katmak istediğim için buraya geldim ben okulda bir çocuğa aşık olmuştum bir Arkadaştan çocuğun instagram hesabını istedim ve buldu ve ona merhaba yazdım 1-2 gün konuştuk ama kim olduğumu ona söylemedim ve ona şüphelendiğin birisi var mı dediğimde beni tarif etmişti ve sevgilisi olduğunu söylemeşti ve ertesi gün okula gittiğimde gözü benim üstümdeydi ve hâla devam ediyor onun sevgilisi oldugu halde herkese yavşayan birisi sizce ne yapmalıyımm :) (ZAMANINI AYIRIP OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERIM)
30 Yorumla
+1 yılAşık olduğum, canımdan çok sevdiğim kız benden nefret ediyor. Çevresi yüzünden beni psikopat bile sanıyor olabilir. Ona bakmamdan veya onunla aynı ortamda bulunmamdan rahatsız oluyor. Onu sevdiğimi de biliyor. Belki de ona zarar verebileceğimi falan sanıyordur. Ama onun saçının teline bile kıyamam ki... Şimdi sevgilisi var ve benim gözüme soka soka ilişkisini yaşıyor. İçim parçalanıyor. Çektiğim acı her gün daha çok katlanıyor ve artık dayanamıyorum. Gün git gide delirdiğimi hissedebiliyorum. Bunları buraya neden yazıyorum bu konuda da hiç bir fikrim yok. YARDIM EDİN!
31 Yorumla- +1 yıl
Sanırım sana pek yardımcı olamayacağım ama en iyisi artık o insandan uzaklaşmak kendi köşene çekilmek. Bana da benzer şeyler oldu sevdiğim insanın benden tiksindiği nefret ettiği oldu hatta bi keresinde bana karşı çok ağır konuşmuştu 2 saat aralıksız ağlamıştım. Böyle durumlarda hiç uğraşma denizde yüzme bilmeden çırpınan bi insan misali daha da dibe batarsın. Bence akışına bırak ve alışmayı dene...
+1 yılAynı durumu ben yaşıyorum sevdiğimin çıktığı en yakın arkadaşım ve eski 1 yıllık sevgililer ve o kızın bana her zman onu anlatması içimi yakıyor o kızı bulursam skicem ama neyse unutma vazgeçme şahsen ben o kızın eğlenmesi için çıktığını biliyorum 1 haftaya ayrılmazsa bende bişey değil im ve en acısı da sevdiğim çocuk bana teklif etmişti kabul edecektim bu mal kız çıktı çocukta onu seviyormuş ama ben biliyorum bana dönecek dönmesi lazım gelmesi lazım mutlu olmasın eğer başka yakın arkadaşım olsaydı tamam derdim ama ben bu kızdan nefret ediyorum. Orusbu (s) baş harfi bu ve çok çirkin sevdiğim çok yakışıklı canım acıyor.
00 YorumlaBiraz bekle sevgilisini gerçkten sevip sevmediğini öğren...Yada sadece bekle... Dönmiycek olanı beklemek zor olsada bekle ... oda olmuyorsa unut gitsin...
70 Yorumlaönce sakin ol. sonra derin bi nefes al. sonra da bir bardak soğuk su iç :D
73 Yorumla
Soran+1 yılçok komiksin gıdıklada gülelim bare
+1 yılhayatta mutluluktan başka şeyler düşünmeyin
üniversteye gidersiniz yeni arkadaşlar edinirsiniz
o insanın karakterini tepkisini bilmeden
olmadık duaya amin demeyin
hadi aynı ortamda arkadaşlarıylada muhattap oldunuz
insan belli bir zmandan sonra anlıyor
iş işten geçmeden
küçük insanlar yerine hayallerin akıntısında yol alın derim ben
değerinizi hakedecek insan var hak etmeyecek insan var10 YorumlaBenim aşkına ölüp bittiğim bir çocuk vardı, bir arkadaşım beni şaka olsun diye ittirmişti ve şans eseri o çocuğun üzerine düşmüştüm ancak öyle filmlerdeki gibi değil yani. Sonra biz konuşmaya başladık ve ben artık haftalardır onun için umutlanıyordum, onu seviyor ve destekliyordum. Ancak ben aslında 4 hafta önce friendzone kısmına alışmışım ve artık sevgilisi varmış. Bunu öğrendiğimde ağladım ve üzüldüm, ona bu kadar sevgi değmezmiş meğer.
10 YorumlaArkadaşlar yadırgamayin ama maalesef gönül isine akıl ermiyor çalıştığım yerde bir kız var çok hoş ama gel zaman git zaman beni epey bir etkiledi ama sonradan öğrendim ki yine aynı mağazaya gelip giden biri ile çıkıyormuş neyapicam bilmiyorum söylesem mi soylemesem mı sevgilisi olunca insan öylece kalıyor
00 YorumlaArkadaş buna tavşan dağa küsmüş ama dağın haberi olmamış diyorlar. Senin içinde fırtınalar kopuyor ama kızımızın haberi bile yok.
50 Yorumla
+1 yılşu anda ben de yaşıyorum unutmak çok zor bazıları için de imkansız sen bekle bu kız onla mı evlenecek sanki 2 aya kalmaz ayrılırlar sen de harekete gecersinn
81 Yorumla- +1 yıl
yüzümü güldürdüğün için saol
sevgilisi mi var?ah eski ben olsam derdim ki boşver başkasını seversin ama anladım ki aşk farklı bişey en zorda şuan senin yaşadığın ama kıza söyleme çünkü ne yapacağını bilemeyebilir sonra üzülürsün.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sevgilisinin olması senn duygularını baya bi arttrmış hırs yapmışsın diyelim ayrıldı sevgilisnden sonra sana geldi hala aynı şeyleri hissetcekmisn bence hevesin kaçar yani :S bilemiceksin sennle onu untmak için mi beraber yksa bişe hissettiğinden mi için içini yicek gene rahat olamıcaksın...bence ondan mümkün olduğunca uzaklaş düşünmemek için...
27 Yorumla
Soran+1 yılayrılsa bilde onu unutmaıs içinde bekleyeceğim
Cevap sahibi+1 yılpeki ne kadardır beraber onlar
Soran+1 yılişim hiç kolay değil 9ay ama ben sabrederim oda sorun değil
Cevap sahibi+1 yılkolay gelsin ne diyim ki bu kadar detay bildiğine göre yakınsın sen ona duygularını belli etme sni kullanmasın ozman sni her kavga ettiğinde yada ayrıldıklarında sığınck bi liman gibi görür üzülen sen olursun çünkü hiç bi gemi liman da uzun süre kalmaz :S
Soran+1 yılyakın değilim sadece öğrendim bunları bir yerlerden :d
- +1 yıl
bu aptallık bunu aptal insanlar yapar
bir insan size karşı gerçekten hisleri ilgisi gerçekse peşinden gidin
yoksa o girdiğiginiz yol sizin için zman kaybı oluyo - +1 yıl
@meriççç Merhaba senin yaşadığına benzer bende bir şey yaşadım kıskaçlık yüzünden 1 ay küs kaldık dayanamadım aradım en sonunda aman yarabbi: ayrıldığımızın 15. gün birini bulmuş 30 güne yakındır da görüşüyorlarmış ben de evde acı çekiyorum dönecek diye bekliyorum amaaaa nerde çok ağladım çok acı çektim hala da çekiyorum yanına gittim sensiz ne halde olduğumu yaşadıklarımı ve onla beraber güzel anıları bir bir yüzüne vurdum gözleri doldu aklıma geliyorsun dedi gözlerinin içine 15 saniye kadar baktım arabasının kapısını hızla vurdum çıktım 1 hafta sonra bende bir miktar parası vardı neden gönderdin? istedim mi dedi istemedin ama bu para çocuklarının rızkı dedim bugün 5. gün bekliyorum dua ediyorum psikplojim de durumda bilmiyorum yemek yiyemez oldum üzüntüden bebek maması ve bebek püskivisiyle bir kaç idare ettim sorum şu: Giden geri gelir mi? Kadın unutur mu? özler mi aklına gelir miyim? Allah rızası sorularıma cevap verirsen sevinirim aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız
+1 yılBenim sevdiğim çocuğun ilişkiside bir senelik ne yapalım artık bekleyeceğiz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılk. bakma ama bolelerden nefret edıyorm. sevıyorm ama sevgılısı var. bakarsın sevgılısı var olmayanlarla ılgılenırsın. aşk çift taraflıysa güzeldir ;)
10 YorumlaGardaş sen seviyorsun diye, o seni sevmek zorunda değil. Merak etme ben de aşk acısını iyi bilirim. Ama sakin ol şampiyon. Durum kolay geçer.
00 YorumlaBir gün o kızın başkasına biri daha çıkar seviyorum der senide terk ederse ne hissedersin?
01 Yorumla
Soran+1 yılempatiyle gelmeyin bana
+1 yılBurada söylediklerini kızın karşısına çıkarak ona söylemeyi dene. Bakarsın olur:)
10 Yorumla
+1 yılhm.. baya baya çok çok zor bir durum şimdi. o sevgilisini seviyor mu ?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bende onu çok seviom ama:9
- +1 yıl
şimdilik bişey yapma göm içine gitsin. eğer bir gün sevgilisinden ayrılırsa git teselli et p yanında ol en yakını ol o zaman bazı şeyller değişebilir. ama şimdi onu gerçekten seviyorsan bişey deme çünkü bu onun mutluluğuna engel olur
+1 yılayrılırlar elbet bir gün. evlenecek değiller yaa :D
12 Yorumla- +1 yıl
@seva12345 kardeşim eğer çıkrığı kız kendisini biliyorsa evlenir.
+1 yılSevdiğim çocuk kızla fotoğraf paylaşmış içim yandı ve bana ümit vermişti yani o nerdeyse hergün attığı mesajlar ümitten başka ne olabilir ki
11 Yorumla- +1 yıl
ay inanamıyorum aynı durum bende de var ya bir kızı üzen başka bir kızla nasıl mutlu olabiliyor yediremiyorum bunu kendime umarım yaşattıklarına yaşar beni paramparca etti
+1 yılBenimde aynı durum bekliycem insallah allah yuzumuzu guldurur :))
40 Yorumla
+1 yılsevmeye devam et karşılık beklemeden de sevilir demi ama
10 Yorumlaüzüldüm senin adına...kız biliyormu sevdiğini...
08 Yorumla
Soran+1 yılöğrenecek işallah
Soran+1 yılbilmiyorum vala:d
Soran+1 yılneden kolay olmuyo onu dmek istiyorum hayatımda ilk kez birini bu kadar youğun sevdim onnuda sevgili var
Soran+1 yılayrılsa ne olacak bide onu unutması için bekle ama napalım seven biziz kahrınıda biz çekecez
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevmeye devm et aşk sadece beraber olmak değildir
90 YorumlaUnutmaktan başka bir çaren yok
20 YorumlaOlmaz bu is kendine heba etme bosyere .
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. unutmak zorundasın.
10 YorumlaBaşka kız bul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşeyi zamana bırak
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım