Doğum günümde sadece çiçek aldı çok bozuldum ayrılmam gerekir di mi? Çünkü bana değer verse böyle yapmazdi diye düşünüyorum. Sizce?
Ayrıl ondan
Ayrılma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yaa bu doğum günlerinde yapılan tavırlardan nefret ediyorum :D bunun için sevdiğin insan terkedilir mi yaa :/ çiçek almış işte daha ne istiyon :/ diğer yıl başka bişey alır.. her şey para mı hediye mi.
tamam belki romantik olsun el emeğiyle sana küçük küçük kağıtlara notlar yazsın 100 tane , bir kutu çikolata alsın vs istiyor olabilir gönlün ama ama unutma ki her erkekte biraz odunluk var :D bunu sen yontmalısın. ama yakmamalısın ! sen gidip sobaya atayım yansın diyorsun olmaz ki... hemen tepki verme maddiyata düşkünsün sanır.. aradan zaman geçsin isteklerini yavaş yavaş alttan alttan söyle o da gelecek yıl düşünür bişeyler... hem zaten kızların istediğim pahalı bir şey değil zaten sadece el emeği olsun , ona bakınca onu hatırlayalım böyle tip hediyeler... mesela bir mektup bile daha anlamlıdır.. ama çiçekte iyi mesela kurut sakla :D ama ayrılma. yani seviyorsan.. ben senin için diyorum sonra pişman olup barışmak zorunda kalırsın genelde böyle olur :)
ve erkeklerden pek fazla bir şey bekleme çok düşünceli iince fikirli erkek sayısı çok az ve bu da herkese denk gelmez :)
Ayrıl gitsin :D
Sen hediye icin mi seviyorsun düşünmüş çiçek almış deger vermek hediye ile gösterilmez sırf bu yüzden ayrılığı dusunduysen hic bekleme cocuguda üzme
Biz sevgilimin dogum gununde buluşamadık diye uzuluyoruz sizin derdinize bak aşk diye birşey kalmamış...
nekadar salakca bir görüş. belki parası yoktur. belki çiçekler onun için cok onemlidir çok farklı bir anlam ıfade edıyordur. sizin gibi kızları anlamak zor. zatn sen onu sevseydın kıtap arasında kuruyup bır kagıt gibi olan papatyaya bıle mutlu olurdun.
Cevap
56Cevap
Önemli olan ne aldığı değildir. Sana verdiği değer ve sana karşı olan sevgisidir. En pahalı hediyeleri alsa ne fayda sevmedikten sonra. Belki de parası yoktu? Takılma bunlara. Sevmenin sevilmenin tadını çıkar.
Nedir bu para askı nerden gelir anlamam. Hic almasa nolur yani onemli olan o gun o saatte vaktini sana ayırmıs olması degil mi? . Sevmiyosun sen ayrıl. O daha iyilerine layık. Sorun onda degil sende otur ağla bence. !!
belki pek önemsemiyor adet yerini bulsun hesabı yapıyor. ama belki elinden o kadar geldi.
Daha pahalılarını alanları da gördük kullandıktan sonra bir peçete gibi attılar. hayır yani amaç pahalı hediyeler ise kandırmak çok kolay olsa gerek sizi.
La sen gene iyisin eski sevgilim kutlamadi (halbuki kuseli bir hafta olmamisti) yillanmis kankam kutlamadi bir ailem kutladi onda da pastayi beraber aldik ablamla hic supriz olmadi bana :/
biz manitamiz olsun diye dua ediyoruz olmuyo demekki senin gibi mallarla mesguller şu an . ya da amacin xper kasmak goruyorumki basarmissin bravo 👏👏👏
Merakımı mazur gör de ne alması gerekirdi acaba? Doğum günü ihtiyaç günü değil ki veya değer çok pahalı şeylerle ifade edilmiyor ki yeri kalır bir çift kelimenin karşılığını dünya dolduramaz. Mazur görün ama ne almalı idi sevgiliniz?
Sadece çiçek aldı diye ayrılacaksan kusura bakma da ayrılması gereken sen değilsin çocuk senden ayrılmalı bunu söyleyebiliyosan
böyle aptal bir düşünceye sahip olmak inan kimseye nasip olmaz böyle devam et sence bunu söylemem bile cok normal sana bence :D
bence sen ona değer verseydin bu söz konusu bile olmazdı canım bu kadar polyana olmayın kızlar diğerlerinide ön ayak oluyosunuz ya yapmayın sayın hem cinslerim düşünmesi yeter.
Ayrıl bence sevgilin senden daha iyilerine layık. .
Parası yok mu? Eğer maddiyat sıkıntılıysa bir de sen vurma...
Ayrılma herşey hediye değil sevsin gerçekten huzur güven versin yeter :)
belkide duurmu iyi değil ya da yetiştiremeid sen seviyosan bir hediye için bırakma
ayrılma, belki senib kadar önemli değildir onun için doğum günleri
Kesinlikle ayrilmalisin sana cicek bile fazla ayril ki cocuga yazik etme
Çok değerli, ne güzel işte.
Bunun için terketmek olur mu.
ne istiyodun trabzon zinciri felanmi daha napsin bir çiçek almayi akıl edemeyen kalaslar varken elindekinin giymatini bil
Kesinlikle ayrılmalısın böyle düşünceli çocuklar değer bilmediğinizden odun olup çıkıyor.
canım çocuğun belki parası yoktu ya :) olamaz mı Allla Alla adam öğrenciyse ya.
Ayrı tabi hatta bu terbiyesizligini dünyaya yay öldürmeye birakmA
bu kadar basit olmamalı ilişkin hediye için beraber değilsen tabi
dua et çiçek almış onu yapmayanlar da var düşünceliymiş yani :D
Sacmalama lutfen almasada olurdu bence kolaymi bukadar
Belki parası yoktu ya da o günlerde paraya sıkışıktı
Daha fazlasını hak etmiyorsun demek ki. :):
Adam haklı.
https://i.hizliresim.com/rQ8OJV.jpg
Ne almasını bekliyodun. Bunu mu?
Daha fazlasını haketmiyorsun demek ki biraz mantıklı ol
Çocuk düşünmüş sana çicek almış * daha ne istiyosun
Ayril yaa ayril. Pire için yorgan yakmak bu aralar cok moda
Sizde istedikçe istiyosunuz be kardeşim adam düşünmüş almış işte hep daha fazlasını istemeyin yoksa hep mutsz olursunuz
Haklısın sana değer verseydi neler yapmazdı ki!
Ama onu yine en iyi sen bilirsin. Ayrılığa gelmeden önce bir konuş.
Parası yoktur çocuğun belki hemen kötü düşünme ya da arkadaşına borç vermiştir önemli bişey olmuştur bu kadar hızlı kestirip atmayın
Keşke beni de seven olsada çiçek alsa :/ sen haketmiyosun onu çocuğun aklı başına gelir de sen ayrılmadan o ayrılır
Ayrıl ayrıl mındar edersın sen cocugu ayrıl onun ıyılıgı ıcın.. O Daha ıyılerıne layık
Bence ayrıl. Çocuğa yazık senin gibi değişikle çıktığı için.
Annelere ve sevgililere verilecek en güzel hediye
Bir demet GÜL ve bir mutluluk sevgi dolu
ÖPÜCÜK
Sevgiler bu kadar ucuzladı mı be, vay anasını... Hem de ne vay!
sacmalama nolmus cicek aldiysa hediye ye mi baglıyorsun iliskinizi sacma dusunme
Durumu müsait değildir belki ne biliyorsun bence sen ayrılmaya Bahane ariyosun
Acaba bende alsam sadece papatya ayrılır mısın :D @iyiyimtabi
sen nirdasın
seni yeeeğrim :*
Çiçek alarak jest yapmış, imkanı olsa daha fazlasını da yapabilirdi belki.
hayda bağaneye bak ya git yolun acık olsun sen o çocuğu hak etmiyorsun
sana pırlanta alcaktı demi arabada alabilridi tabiiki para için seven kadın
Ya sen mal mısın niye ayrılıyorsun bu millet kafayı yedi yemin ediyorum
bir hediye yüzünden mi😏 hayatında tek bir çiçek alınmamış bir hatun olarak yorum yapmıyorum.
Vayyy beee :)))))
Burdan sevgiline sesleniyorum bu kızdan ayrıl dostum.
Ne aldığı onemli değildir bence iyi kotu unutmamış çiçek almış :) Ayrılmak saçma olur
Allahım ya bazıları bulamaz bazılarıda bilemez işte
Sen sana verdiği değeri aldığı hediyeye göre yargılıyosan bırak çocuga yazık etme ayrıl
Ya parası yoksa, ya sonra da kezban deyince alınıyorsunuz
Ayrıl o daha iyisine layık
aşk hediye ya da maddiyatla ölçülmez aşkın ölçüsü kalptir değer verip vermediğini hediyesine değil gözlerine bakarak anlayabilirsin
Ayril bence kurtar o çocuğu senin gibi bir gorgusuzden
sen de bu aralar ayrılmakla bozdun kafayı her seye ayrılayımmı diyosun
Sevgilinin numarasini verde arayip gözlerini açayim o senden ayrilsin.
Ya ne kadar düşüncesizsin belki şu an hediye alacak durumu yoktur
Ya sacmalama her erkek cok romantik olcak diye bisi yok yavas yavas acilir dik kafali olma :)
saf mısın... sen değerini maddi şeylerle mi ölçüyorsun..
yok simit yedik ayrılmalımıyım yok sevgilim döner ısmarladı napmalıyım yeter bence
Hediye hediyedir buyugu kucugu olmaz. Dusuncen cok sacma
Ayrılda çocuğun başı yanmasın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar