Alışveriş & Hediyeler Sevgilime buradaki bütün çiçekleri almasını söyledim ama almadı, sizce ayrılmalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Jfıdjfj ne var yani, hepsini istediysek ahdjd (Ss seçmeyin hfjf) Güncellemeler+1 yıl Ss seçmeyin dedim ama benn hfjf Sevgilime buradaki bütün çiçekleri almasını söyledim ama almadı, sizce ayrılmalı mıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hani aşık değildin? Sevgili bile yapmış bir de aşık değilim diyorr, böyle diyenden korkacaksın zaten fjdjf 5 19 Yorumla Soran +1 yıl İşine geldiği gibi ciddiye alıyorsun cloverrr jfıfj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jfkdkf nopee hiçte bile Yorumla theastro +1 yıl Leylamızı kaçırmışlar basmışlar nikâhı 🫢 Yorumla Soran +1 yıl Ss seçmişler yaa, silemeyeceğim de hemen off nfjk Yorumla theastro +1 yıl Görünen görüldü 😃 jxjdjd Yorumla Soran +1 yıl Hıı olmayan görünenler tabi tabii Yorumla theastro +1 yıl Anladık biz anladık 🤭 😌https://youtu.be/0XPkicLKwfI?si=1BDGSK7QDm4nkp2U Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @theastro gerçekleri saklıyor bir de ya fjkdf @eoea_eoea aşıksınnn jfdf Yorumla Soran +1 yıl Sorduğuma pişman ettirmeyin yahuu Yorumla theastro +1 yıl Jxjdjdj sen ona aşıksınnn nınınııı Yorumla Soran +1 yıl Yeterrr (bıkmış kedi görseli) Yorumla theastro +1 yıl Hihihiiihttps://hizliresim.com/l7gqi8f Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorduğun sorular seni ele veriyor maalesef şansına küs gjkdf Yorumla Soran +1 yıl Clover zehirli iğnelerini benden uzak tut. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizim iğnelerimiz zehirli olmaz ki, sen öyle sanarsın belki ama tedavi edicidir onlar tedaviii 😌💉 Yorumla Soran +1 yıl Sana güvenmiyorum hfıd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Meslektaşlarım yapsın o zaman fjdkf Yorumla Soran +1 yıl Şaka tabi kii hfjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman derin bir nefes al lütfen 💉kfkdf Yorumla
NilHatun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çünkü sen buradaki tüm çiçeklerden güzelsin. Layık görememe sendromuna girmiş olmalı. Ayrılma, evlen bu adamla iki gözüm. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yiyeceğim senii. Derin, manalı sorumu sormak istedim bu vesileyle nfjfjf Yorumla NilHatun +1 yıl Evet olur. Yiyebilirsin. Her geceye bu kadar yorgun giriş yapmak artık ağır geliyor. ühühaha Yorumla Soran +1 yıl Hakan gibi kaybolmak iyi gelebilir rapunzelim hfjf Yorumla NilHatun +1 yıl Hakan ile saklambaç oynarken bazen öyle kayboluyorum ve göremiyor afjsladkMuhteşem dinlendim. Gelsin gün bildiği gibi, ben hazırım. İlk günaydın da sana gelsin. Günaydın pinguu. 🐸 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzell, günaydın rapunzelim. 💖 Yorumla talebebirliği +1 yıl Nil ne kadar da romantik bir kızsın sjsjs Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Fotoğraf açısına bakarsak boy 165Yazılar düzgün ve tane tane olduğuna göre kilo 53Çiçek renklerine bakarsak kumralsın asdffgNeyse ayrul 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Bunları nasıl çıkardın ya hfjd hiçbiri tutmadı hfıfk 1.67- 46 kilo mesela tühh. Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Boyu iyi yakalamışım da ruh olduğunu tahmin edemedim 46 neee Yorumla Soran +1 yıl Abartma lütfen jfıd boyum kaldırıyorr. Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Boyun kaldırıyor da ayakların seni kaldırıyor mu önemli olan o dhdh Yorumla Soran +1 yıl Normal zayıfım aaa hdjd tabi çok güçlü değilim, orada kabul edebilirim haha. Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Çen narin miçin çen ahahhf Yorumla Soran +1 yıl Geç dalganı fjd Yorumla İmanlıAtayız +1 yıl Sevdiğimden takılıyorum 🥲 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum biliyorum nfıd Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Çiceklerden daha güzel oldugun için almamıştır 1 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Bence sevgilin senden ayrılmadan sen ondan ayrılmalısın. Bu durumda o senden ayrılabilir. 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ne yapcan bu kadar çiçeği reçel mi😅😅 bir tek gül alsa ben ona bıle tav olacaktım oysa 😌 1 0 Yorumla
Emil-Kurjak Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 84% +1 yıl Alinmasina alinir o ciceklerin hepside alan kisiye degermi sorun orada :d 0 0 Yorumla
biyotikkk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bakalım çocuğun verilmiş sadakası var mıymış yok muymuş? 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ayrıl kızçem haketmiş jdndjsnd ne demek kamyonla eve çiçek yollamamak 0 0 Yorumla
yusuffo Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum. Yapacak bir şey yok allah yardımcısı olsun (Sevgilinin) 1 0 Yorumla
DemirÇocuk Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl O senden ayrılmalı Istekler ; verilenlerle eşayarda olmalı 1 0 Yorumla
ezgisılaa19 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Birer tane alsaydı canım ayrıl seni haketmiyor kesinlikle💅 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sen alsaydın ona yüzü kızarsın hdjd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bir çiçek olmuş kaç tl nfjf Yorumla theastro +1 yıl O zaman döner gömün 😋 jdjd Yorumla Soran +1 yıl Hfjfjf Yorumla
BatuhanAlparslan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ayrılıp Çiçekçiyle evlen direkt çözüm olur. 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hemen ayril hemen ne demek almamak shsns 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 701 cevap paylaştı. Hala süper soru seçmemelerine şaşırdım. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayrıl 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hemen ayril 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hani aşık değildin? Sevgili bile yapmış bir de aşık değilim diyorr, böyle diyenden korkacaksın zaten fjdjf
İşine geldiği gibi ciddiye alıyorsun cloverrr jfıfj
Jfkdkf nopee hiçte bile
Leylamızı kaçırmışlar basmışlar nikâhı 🫢
Ss seçmişler yaa, silemeyeceğim de hemen off nfjk
Görünen görüldü 😃 jxjdjd
Hıı olmayan görünenler tabi tabii
Anladık biz anladık 🤭 😌
https://youtu.be/0XPkicLKwfI?si=1BDGSK7QDm4nkp2U
@theastro gerçekleri saklıyor bir de ya fjkdf @eoea_eoea aşıksınnn jfdf
Sorduğuma pişman ettirmeyin yahuu
Jxjdjdj sen ona aşıksınnn nınınııı
Yeterrr (bıkmış kedi görseli)
Hihihiii
https://hizliresim.com/l7gqi8f
Sorduğun sorular seni ele veriyor maalesef şansına küs gjkdf
Clover zehirli iğnelerini benden uzak tut.
Bizim iğnelerimiz zehirli olmaz ki, sen öyle sanarsın belki ama tedavi edicidir onlar tedaviii 😌💉
Sana güvenmiyorum hfıd
Meslektaşlarım yapsın o zaman fjdkf
Şaka tabi kii hfjf
O zaman derin bir nefes al lütfen 💉kfkdf
Çünkü sen buradaki tüm çiçeklerden güzelsin. Layık görememe sendromuna girmiş olmalı. Ayrılma, evlen bu adamla iki gözüm.
Yiyeceğim senii. Derin, manalı sorumu sormak istedim bu vesileyle nfjfjf
Evet olur. Yiyebilirsin. Her geceye bu kadar yorgun giriş yapmak artık ağır geliyor. ühühaha
Hakan gibi kaybolmak iyi gelebilir rapunzelim hfjf
Hakan ile saklambaç oynarken bazen öyle kayboluyorum ve göremiyor afjsladk
Muhteşem dinlendim. Gelsin gün bildiği gibi, ben hazırım. İlk günaydın da sana gelsin. Günaydın pinguu. 🐸
Ne güzell, günaydın rapunzelim. 💖
Nil ne kadar da romantik bir kızsın sjsjs
Fotoğraf açısına bakarsak boy 165
Yazılar düzgün ve tane tane olduğuna göre kilo 53
Çiçek renklerine bakarsak kumralsın asdffg
Neyse ayrul
Bunları nasıl çıkardın ya hfjd hiçbiri tutmadı hfıfk 1.67- 46 kilo mesela tühh.
Boyu iyi yakalamışım da ruh olduğunu tahmin edemedim 46 neee
Abartma lütfen jfıd boyum kaldırıyorr.
Boyun kaldırıyor da ayakların seni kaldırıyor mu önemli olan o dhdh
Normal zayıfım aaa hdjd tabi çok güçlü değilim, orada kabul edebilirim haha.
Çen narin miçin çen ahahhf
Geç dalganı fjd
Sevdiğimden takılıyorum 🥲
Biliyorum biliyorum nfıd
Çiceklerden daha güzel oldugun için almamıştır
Bence sevgilin senden ayrılmadan sen ondan ayrılmalısın. Bu durumda o senden ayrılabilir.
Ne yapcan bu kadar çiçeği reçel mi😅😅 bir tek gül alsa ben ona bıle tav olacaktım oysa 😌
Alinmasina alinir o ciceklerin hepside alan kisiye degermi sorun orada :d
Bakalım çocuğun verilmiş sadakası var mıymış yok muymuş?
Ayrıl kızçem haketmiş jdndjsnd ne demek kamyonla eve çiçek yollamamak
Geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum. Yapacak bir şey yok allah yardımcısı olsun (Sevgilinin)
O senden ayrılmalı
Istekler ; verilenlerle eşayarda olmalı
Birer tane alsaydı canım ayrıl seni haketmiyor kesinlikle💅
Sen alsaydın ona yüzü kızarsın hdjd
Bir çiçek olmuş kaç tl nfjf
O zaman döner gömün 😋 jdjd
Hfjfjf
Az istemişsin kamyonla gelsin bence
Ayrılıp Çiçekçiyle evlen direkt çözüm olur.
Ayır oyamaj ayıymaa💘💞🦄🦄
Adamın ocağını batirirsin sen :)
Hemen ayril hemen ne demek almamak shsns
Hala süper soru seçmemelerine şaşırdım.
Az olmuş
şakamisiniz siz ya😅
Yokkk...
He ayril
Ayrıl
Hemen ayrıll
Hemen ayril
O senden ayrılmalı