Bu adama güvenim kalmadı artık. Anlam veremediğim bir karmaşanın tam ortasındayım...

Öncelikle bu soruda anlattıklarımın gerçek olmadığını düşünenler olursa istediklerini düşünsünler umrumda değil. Ama lütfen seviyeli cevaplar verin...

18 yaşındayım. Ciddi düşündüğüm 24 yaşında sevgilim var. Aynı zamanda uzaktan akraba oluyoruz. Yaklaşık 5 aydır birlikteyiz. Benim ilkim o. Heranlamda... Onun benden önceki sevgilisini çok sevmiş olduğunu biliyorum. Hatta evleneceklerdi olmadı evlenemediler. Kızla aralarında hiçbir şekilde sınır yoktu. Herşeyi yaşamışlardı. Bu durum zaten beni huzursuz etmekte ama sevgilimin-sevdiğim adamın benden önce yaşadıklarıyla ilgilenmek istemiyorum. Beni asıl ilgilendiren şu an, şimdi. Facebook şifresini biliyorum. Oda benimkini biliyor. Onun hesabına giriyorum sürekli. Girip onun mesajlarını okuduğumun farkında değil çünkü girmeden önce birbirimize haber veririz. (kullandığım isim takmadır) Ece adında bir kızla olan mesajlarını gördüm. 26 yaşında. Yani sevgilimden büyük. Evlenmiş-boşanmış. Ve benim sevgilime aşık. Kız sürekli sevgilime prensim diyor vs. Bu beni çileden çıkarmaya yetti zaten. Sonra mesaj attım sevgilime 'Bu ne, Ece kim?' diye sordum. Aldığım cevap çok saçmaydı 'Aramızda hiçbir şey yok. Ben sadece onun eski sevgilim ile bir ilgisi olup olmadığını merak ettiğim için konuştum.' Tamam dedim. Herkes bir hata yapabilir. Görmezden geldim. Zaten bana, Ece'nin evleneceğini söyledi. Ama bugün gördüğüm mesajlarla şok oldum. Gerçekten evlenmiş Ece. Ama kocasının hep benim sevgilim olduğunu hayal ederek yaşıyormuş. Olabilir, aşık olabilir dedim sakince. Ama sonraki mesajları görünce kafam iyiden iyiye karıştı. Sevgilim beni sevdiğini anlatmış Ece'ye. Benimle evlenmek istediğini falan. Sonrada demiş ki 'Senin yanında olmak isterdim Ece. Aşkım sen benimsin benim olmalıydın. Geceleri yatağındaki adam o değil ben olmalıydım. Ece şu an senin gözlerine bakıp dudaklarını öpmeyi o kadar çok isterdim ki aşkım...'. Ece de aynı şekilde cevap vermiş. Zaten mesajlar kısa bir süre sonra silindi. Ben silmedim sanırım sevgilim sildi. Sonra sevgilimin kankasıyla olan mesajlarını okudum. Benden bahsetmiş. Ve Ece'den. Benimle ciddi düşünüyormuş gerçekten. Ama Ece'yi deli gibi istiyormuş...

Bu adama güvenim kalmadı artık. Onu çok seviyorum ama... Ne yapmalıyım bilemiyorum. Bir anda bitti demek istemiyorum. :( Allah'ım sen bana çıkış yolu göster. :(
Bu adama güvenim kalmadı artık. Anlam veremediğim bir karmaşanın tam ortasındayım...