+1 yılKocama, Eşime Evlilik Yıldönümü Hediyesi Ne Alabilirim, Ne Yapabilirim?
Bazı günler de insanlar o güne dair yaşadıkları şeyleri özel bir şekilde hissetmek ister. Özel günlerin varlığı bizleri o günlere geri götürür adeta. Bizlerde bu özel günleri hem hatırlamak hem de hatırlatmak isteriz. Hatırlatırken de hediyeler vererek güne ayrı bir anlam katarız. Kadınlar erkeklere, erkekler kadınlara minik jestler yaparak günün anlamını arttırırlar. Peki böyle özel günlerde ne tarz hediyeler verilmelidir? Gelin hep birlikte kocama evlilik yıldönümü hediyesi sorusuna cevap verelim.
Kocaya Evlilik Yıldönümü Hediyesi Ne Alabilirim, Hediye Fikirleri?
Erkeğe alınabilecek hediyelerden sizlere bahsedeceğim. Kocama evlilik yıldönümünde ne yapabilirim diyorsanız mutlaka okumalısınız.
1. PlayStation 4

PlayStation 4 Maddi durumunuz iyiyse ve eşiniz oyun oynamayı seviyorsa kesinlikle PlayStation 4 tercih etmelisiniz. Uzun soluklu bir hediye olacaktır ve oyun seven bir eşiniz varsa ona bundan daha güzel bir hediye olamaz.
2. Kol Saati

Kol Saati Sıra dışı ya da şık bir kol saatine hiçbir erkek hayır diyemez. Klişe olarak adlandırılsa da bence her zaman şık ve kurtarıcı bir hediyedir. Sadece normal klasik saatler yerine akıllı saat ya da akıllı bileklikleri de tercih edebilirsiniz.
3. Cüzdan

Erkek Cüzdanı Olmazsa olmaz hediyelerden bir diğeri de cüzdandır. Ben Pieer Cardin cüzdanlarına bayılıyorum. Deri olduğu için cüzdanda kolaylıkla bir deforme olmuyor. Sizlerde tercih edebilirsiniz.
4. Tesbih

Tesbih Aksesuar seven bir eşe sahipseniz mutlaka listenize almanız gereken bir diğer hediye de tesbihtir. Özellikle kehribar taşlı tesbihler son derecede moda haline gelmiş durumdadır.
5. Objeler/Süsler

Masa Süsü Çalıştığı ortam da bulundurabileceği bir obje oldukça güzel olacaktır. Bunun dışında biblolar da olabilir. Çok şık bir hediye olacaktır.
Eşe Evlilik Yıldönümü Hediyesi Ne Alabilirim, Hediye Fikirleri?
Erkeklerden bahsetmişken kadınlara da değinmek istedim. Peki kadınlara evlilik yıldönümünde ne alınır bir kadın olarak bundan da bahsedeceğim.
1. Telefon

Iphone Bir kadına alınabilecek en güzel hediyelerden birisi cep telefonu olacaktır. Teknolojinin hayatımıza girmesiyle birlikte vazgeçilmez bir hal aldı. Yalnızca kadınlar için değil erkekler içinde harika bir hediye olacaktır.
2. Pırlantalar

Yüzük Tektaş, beştaş ya da tam tur yüzükler çok güzel. Kadınlar için bu tarz hediyeler oldukça tercih edilen ve kadınları mutlu eden hediyelerdir. Bunun yanında bilezik, bilekli ya da kolyeler de olabilir.
3. Giysiler, Ayakkabılar Ve Çantalar

Tercihler Biz kadınlar giyinmeyi süslenmeyi her daim çok severiz. Bu yüzden de beğendiği bir kıyafet ya da beğendiği bir ayakkabı da oldukça güzel bir tercih olacaktır. Çantalar da çok kalite dolu bir hediye olacaktır.
4. Anı Kitapları

Anı Defteri Benim için en anlamlı hediyelerden birisidir. Yıl boyunca tüm anılarınızı biriktirmek çok güzel olacaktır. Çok kibar bir hediye olur diye düşünüyorum.
5. Ev Aletleri

Ev Aletleri Mutfakta zaman geçirmeyi seven bir eşiniz varsa bu önerim tam sizlere. Mutfak robotu alarak hem eşinize hemde kendinize büyük bir iyilik yapabilirsiniz. Bolca değişik tatlar sizinde hoşunuza gidecektir.
Hem Kadına Hemde Erkeğe Alınabilecek Yıldönümü Hediyeleri Nelerdir?

Kadın erkek ayırt etmeksizin teknolojik ürünler listemizin en başında yer alacaktır. Bunlara ek olarak da kol düğmeleri ve broşlar, havalı güneş gözlükleri ve bel çantaları da olabilir. Açıkçası maddi durumunuza göre hediyelerde değişmektedir. Umarım evlilik yıldönümü hediyesi tavsiye fikirlerim sizlere de yol gösterici olur.
Keyifli alışverişler dilerim.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇilekli Pasta filmini bul vcd yaptır film satan yerlerden onu birlikte seyredin sonra sen ondan saklı gizli çilekli pasta alıp getirmiş ol eve filmin sonunda çişimi yapcam diye çık yada su içicem diye vs pastaya mumları yak getir pastayı parmaklayarak yiyin birbirinize yedirin. Hiper güzel olcak filmin konusunda her pastanın bir anlamı var bir pastacı adam var hayatında hiç çilekli pasta yapıp yedirmiyor kimseye cunku onu sadece sevdiği kadın için yapacak yedirecek ve en sonunda bi sürü engelden sonra birleşiyorlar adam çilekli pasta getiriyor mumlarla oyle seni seni seviyorum diyor zaten aglıyor olcaksınız kesın. Bu arada fılm turk fılmı
01 Yorumla
Kol saatleri var sen güzel bir resminizi veriyorsun , beğendiğin saatin içine o resmi yerleştiriyorlar. Aynı şekilde duvar saatleri de var, birlikte çekilmiş birkaç resminizin olduğu bir saat güzel bir hediye olur bence.
14 Yorumla
seni ancak buradan bulabilirdim. arda ben nasılsın.
metsa kullanıcı adımla gecen sohbet ederken birden çıktın siteden .
daha sonra nedenini bilmediğim bir sebeple benim kullanıcı adımı kapattılar .
şimdi bu adımla sana istek yolluyorum ama kabul etmedin daha .
hatırlaman için şunuda söleyebilirim.
biraz gülmek istemiştin beni ekleyip ben değilim filan demiştin.
fd2013 kullanıcı adım eklermisin beni01 Yorumla
+1 yılAyna al. Hayatındaki en değerli, en güzel, en mükemmel insana kendinden başka daha ne verebilirsin?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılwww.stildepo.com/k/hediye/yildonumu-hediyeleri Hediyeleşmenin en önemli günlerinden olan yıldönümü hediyeleri özenle seçilmelidir. Yıldönümü hediyeleri, birlikteliğin ilk yıllarında özellikle romantik hediye fikirlerinden olmalıdır. Birlikteliğin ilerleyen yıllarında ise kullanışlı ya da gösterişli yıldönümü hediyelerinden uygun olanı tercih edilebilir. Her iki durumda da dikkatlice seçilmiş hediyenin kabul göreceği bir yıldönümü hediye fikri için özen göstermeliyiz.
00 Yorumlakol saati evet erkeğe alınabilecek bir hediyedir her saate baktığında aklına gelir fakat o olmazssa int siteleri var ilgilenirsen yardımcı olabilirim gömlek beğeniyorsun mansetine baş harflerinizi işliyorlar veya yakasının içine hoş birşey size özel gömlek yanında istersen kol düğmeleri var yine aynı şekilde eşinin baş harfi veya eşinin ve senin baş harflerinizi yapıyorlar size özel kol düğmeleri oluyor
10 Yorumla
+1 yılBence bosver hediye alma, o gun Kur'an oku ve YARADANA sukret bu mutlulugu yasattigi için ve daha nice seneler huzur içinde beraber bir yastikta kocamaniz için bol bol dua et..
92 Yorumla- +1 yıl
Bunu eksileyen mutlulugu ALLAH'tan beklemesin bundan boyle !
pozitif gösteren predictor çubuğu ( gebelik testi)
her halde ömür boyu yanından ayırmaz ve sevinir.21 Yorumlaben olsam eşimden birşey istemem çünkü zaten hediyelerin en güzelini en hoşuma gideni ve sonsuza kadar saklayacağım kalbini bana vermiştir daha ne isteyeyim ki. bunun dışında herşey maddidir ve kıymeti yoktur.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir cevap ama yinede bişeyler yapmamız gerekiyor :)
+1 yılBir gece öncesinden yüzüğü eşinin parmağından çıkar ve akşam yemeğinde onun kadehine senin yüzüğün, senin kadehine onun yüzüğünü koyup şampanya doldur...
Hem nikah tazelemiş gibi olursunuz, hem de romantik olur...00 Yorumla
+1 yılboxer al ve üzereine baskı yaptır muzir bir sey olabilir
dikkat ısırır
sahiblidir.
sahsa mahsustur
herseyi ile benimdir
fala falan falan
heheheheh00 Yorumla
+1 yılUzun kullanımı olan hediyeler saat, kalem, kol düğmesi gibi erkek takıları olabilir fakat pahalı şeyler ve doğru seçim yapman gerek.
00 YorumlaBenim aklıma pek bir şey gelmiyor ama anlamlı ve o yılı ifade eden yarı genel bir hediye alırdım.
00 YorumlaBana birisi hediye alacak olsa ilgilendiğim hobilerle ilgili birşey alması beni çok mutlu ederdi.
00 Yorumlahep saat hep saaat güzel bir gümüş yüzük , eşinin tarzını bilmiyorum belki kalite bi tesbih olabilir.
00 YorumlaNe kadarlık bütcen var bilmiyorum ama güzel bir kol saati alabilirsin.
00 Yorumlasaat, kol düğmesi, tavla takımı, satranç takımı vb olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Kol dugmesi çok saçma anlamiyorumbu erkeklerinmerakini, tavla takimina katiliyorum, karsilikli oynayip esimi yenmek zevkli olcaktir eminim haha
- +1 yıl
Hmm ok ;))
Güzel bir kol saati al.. Saate her baktığında aklına sen gelirsin...
01 Yorumla
+1 yılarkasına yada içine isminizin yazılı olduğu bir saat olabilir ...
hem devamlı takar takmazsa da hatıra kalır ...00 Yorumlaiyide senin eşini senden iyi tanıyacak halimiz yok, ne hoşuna gider ne gitmez v.s ?
10 Yorumlasevgilimin doğum günüde 16sı çok sey düşünüm ama hiçbişeye karar veremiyorum
10 Yorumlaçeki bi gecelik takımı al onla karşıla. bundan iyihediye olmaz.
00 Yorumlamutluluğunuz daim olsun çok hoş bir süpriz yapmış
02 YorumlaSigara kullanıyorda zippo al, yanından ayırmaz
00 Yorumla
+1 yılevlilik yıldönümünde en iyisi bir kilo incirdir
02 Yorumla70lik absolute iyi giderdi :)
00 Yorumlasaat bana göre..her baktığında seni hatırlar..
00 Yorumlaşöyle yapalım eşine güzel birşeyler yap
alma00 Yorumla
+1 yılaltın kolyee
00 Yorumlaburcu nedir?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler