Eşime sevgililer günü hediyesi almak istiyorum. Arkadaşlar, kocama ne hediye almalıyım? Saat, kravat falan demeyin lütfen başka bir şey istiyorum, aklınıza ne gelirse farklı hediye kocama... Kocama ne hediye alabilirim?Eşime ne hediye alabiliri?Sevgililer gününde kocama ne alabilirim? Kocama doğum günü hediyesi ne alabilirim? Kocam için hediye önerileri verir misiniz?eşe sevgililer günü hediyeleriFarklı önerilere çok açığım, kocama sevgililer günü hediyesi ne alabilirim sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
bütcem çok diil yaaa off bulamadım daha
Kocama ne hediye alabilirim? Eşim için hediye önerileri verir misiniz?
Ben de kocama hediye arıyorum :) Şaka şaka, ben sevgililer günü hediyesi işinden biraz anlıyorum sadece. Erkeklere sevgililer günü hediyesi seçmek epey zor. Fikirlerimi paylaşmak istedim seninle.
Kocama sevgililer günü hediyesi ne alabilirim?
Eşe hediye önerileri
Not: Hepsi uygun bütçeli arayışlar içinde olanlara özeldir :)
sevgililer günü hediyeleri
- Anı kutusu: Kendi fotolarınızın çıktısını alıp bir defter oluşturabilir, içini sevdiği abur cuburlarla ve güzel notlarınla süsleyebilirsin. - Romantik sofra: En sevdiği yemekleri ve tatlıları yapıp, yemek masanızı mütevazı ama romantik bir hala dönüştürebilirsin. Mumlar ve loş led ışıklarla masayı donatabilirsin. - Takımının maçına bilet: Hangi takımı tutuyorsa, güzel bir maça onun için bilet alabilir aynı zamanda yolculuk biletini de alabilirsin. - Koleksiyonunu yaptığı şeyler: Eğer bir şeyin koleksiyonunu yapıyorsa örneğin oyuncak arabalar vs. gibi koleksiyonuna dahil edebileceği bir parça alabilirsin. - Duş ve bakım ürünleri: Erkekler de bakım yapar :) Şok şık bir banyo bakım seti alabilirsin. Güzel kokular, hoş losyonlar, nemlendiriciler... - Araç aparatları: Aracı varsa onun aracı kullanırken hayatını kolaylaştıracak şeyler alabilirsin. Araca takılan telefon tutucu vs gibi. - Teknolojik cihazlar: Bunlar biraz pahalı alternatifler ama örneğin müzik dinlemeyi falan seviyor ise kablosuz kulaklık gibi alternatifleri değerlendirebilirsin.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 991 cevap paylaştı.
Sevgililer gününde kocama ne alabilirim?
İlk olarak kocanıza sarılıp en huzurlu yerin onun kolları olduğunu söyleyin.
Kocama ne hediye alabilirim?Eşime ne hediye alabilirim? soruları Sevgililer Günü yaklaştıkça sıkça sorulan sorular haline gelmekte. Sizler için bir kaç maddede kocam için hediye ne alabilirim, kocama sevgililer günü hediyesi ve eşime sevgililer günü hediyesi olarak ne alabilirim gibi soruların cevabını vermek isterim.
Kocama ne hediye alabilirim? Eşime ne hediye alabilirim?
Kocanıza manevi hediyeler almak daha mutlu edecektir.
Eve bir pano alıp onunla olan fotoğraflarınızı tarihsel olarak listeleyebilir, minik post-itler yardımıyla notlar düşerek, her gördüğünde geçmiş anıların canlanması adına romantik ve maddi olarak sizi yormayacak bir hediye hazırlayabilirsiniz.
Onun sevdiği şeyleri biliyorsunuz, onu can alıcı noktadan vuracak, ilgilendiği sporla ilgili veya ilgilendiği dizi/filmlerle ilgili maketler, oyunlar alabilirsiniz.
Ona yakışacağını düşündüğünüz cüzdan, çakmak, anahtarlık setlerine de başvurabilirsiniz.
Kocanıza komik iç çamaşırları da alabilirsiniz.
Günlük kullanım için uyku seti satın alabilirsiniz.
Kocanıza erkek bakım ürünleri satın alabilirsiniz.
Kocanıza seveceği tarzda oyunlar satın alabilirsiniz.
Kocama sevgililer günü hediyesi olarak ne sürprizi & organizasyonu hazırlayabilirim?
Onu şaşırtacak unutulmayacak sürprizler hazırlayın
Klasiktir ama her zaman buna özen göstermenizde fayda olacaktır. Akşam yemeği. Romantik olandan. Sevdiği yemeklerden oluşan güzel bir yemekle başlamalısınız.
Ortak arkadaşlar veya akrabalarla birlikte kutlayabileceğiniz, kocanız işten veya evden onu götürebileceğiniz bir konumda kalabalıkta bir kutlama düzenleyebilirsiniz.
Kocanıza eğer çocuğunuz varsa onların seslerinden oluşan peşine akrabalarını, arkadaşlarını dahil ettiğiniz bir video klip hazırlayabilirsiniz.
Eşinizin yapmaktan zevk aldığı fakat sizin haz etmediğiniz bir şeye ondan habersiz atılmanız haberi bile büyük bir hediye olabilir.
Kocanıza tütsü vb şeylerden oluşan güzel kokular eşliğinde sıcak bir masaj yapabilirsiniz.
Kocanızla eski günleri yad etmek için tanıştığınız konumda güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.
Bunu düşünmen bile yeter. Genelde özel günler için hep erkeklerden bir şey beklenir ama farklı bir şey diyorsan uzaktan kumandalı helikopter al. Çok sevecektir. Bizlerin içinde mutlaka bir çocuk vardır.
Ayyy. :) Evinizde odanıza helyumlu balonlardan al ama her köşeyi doldurcak şekilde. (toplu halde internetten satılıyor.) Onların uclarına sizin çekildiğiniz fotoğrafları koy. Yatağınızı güzelce süsyelin daha sonra yatağın üstüne bir kutu koyun kutunun içindede sizin düşündüğünüz bir hediye olsun bu bir saat olabilir ya da eşinizin sevdiği şeyler olabilir.
Düşünmen yeter diye bir klasik cümle kurmıcam cünkü düsünmesi yetse bile gene insan istiyor hediye falan :D Valla evli olunca is daha ciddi hediye konusunda etkilemek daha zor. Ama kocanızı en iyi siz tanırsınız ama eğer imkanınız varsa bir iki günlük romantik bir yerde tatil yapabilirsiniz. Yada maca götürebilirsiniz.
giymekten hoşlandığı bir sey alabilirsin ya da seni veya onun animsayacagi sizin icin ozel bir sey alabilirsin. En sevdiği yemekleri yap. sofrayi güzelce kur. Makyaj yap (sexy olsun ama). tahrik edecek elbise giy. fantezi yapın. al sana en güzel doğum gunu hediyesi :)))
ne güzel :) önce bir Pasta yaptirin cicek buketi hazirlatin sonra bir fotograf albümü hazirlayabilirsiniz her fotografini üzerine Kücük bir not ve tarih atarak ilk tanistiginiz yerde bir yemek yiyebilirsiniz ya da ogünü animsatacak birsey
Xper seviyem yetmediği için link veremiyorum. Google'a "sevgilikitabı" diye arat ve arattığın kelimenin ".com" lu sitesine bak.
Bu siteye bakmanı öneririm.Bence çok orjinal. Sitede biraz gez anlayacaksın mantığını zaten. Açıkcası ben düşündüğüm birine böyle birşey yapmayı düşünüyorum. :)
Para sorun olmaz diyorsan, gömlekevi ne gir netten istediğin gibi bir gömlek tasarla. Koluna ensesine de istediğin notu yazdırabilirsin. Arma yerine senin ismini yazdır sahibi belli olsun. Koluna ikinizin isminin baş harfleri olabilir. Gayet de güzel kutuluyorlar. Çok iyi olur çok da güzel iyi olur.
hediye çeşitine göre değişir. pahalı bir hediye aldığınız zaman mutlaka sevinirler ama isminin baş harfleri çıkacak şekilde bir şiir yazdığınız zaman inanın kilitlenip donar kalırlar. çözüldükleri zaman boynunuza atlarlar. işte en güzel tepkide bu olsa gerek.
Gücünüz neye yetiyorsa onu al, bir gül bile yeterli, yeterki esiniz sizin onu cok sevdigini bilsin, unutulmadigini bilsin, veya esinizin cok istedigi ama önceden alamadiginiz birsey alin, maneviyati olsun.
kalbinin tapu senedidini hediye et internete kalbinin tapu senedi yaz gerekli yerleri doldur sana yazıp 1-2 gün içinde iletiyolar bide çerçeve yaptır süper oluyo çok değişik bir hediye olur. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D
Alışveriş & Hediyeler konusunda 385 cevap paylaştı.
hicbirsey bulamazsa insan en son care herzaman parfümdür :) zaten esisin önemli olan düsünmen oda bilirki milyon bütcen olsan en layigini dusunecegini sonucta..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 336 cevap paylaştı.
Kocanıza hediye olarak kendinize seksi bişeyler alın. Güzel romantik bir yemek hazırlayın evde ve seksi şeyler giyin aklını basından alın. İnsanın eşine verebilecegi daha güzel hediye mi olur:)
Evli olduğunuz için baş başa romantik bir yemek ve eve beraber çekindiğiniz bir poster tarzı birşey yaptır güzel olur kendim için bile aklıma gelmezdi he 😂
Alışveriş & Hediyeler konusunda 508 cevap paylaştı.
ikiniz ayrı memlekettenseniz şehir magnetlerini al, araya bir de kalp magneti al güzel bir süsle, kalbin içine veye altına da düğün fotonuzu koy , bence güzel olur. Ama sakın teknolojik bir hediye alma
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Eşine akşam dışarıda yiyelim yemeği de. Bir deniz kenarına götür önceden orası hazırlanmış olsun masada güller olsun. Yemek yiyin sonra dilek feneri uçurun ve sonunda da havai fişeği attır hayatta unutmaz böyle bir şeyi :)
işe yarayan bir şey al erkekler siz kadınlar gibi hiç bir işe yaramayan süslü püslü camekan eşyalarını ya da oyuncak ayıları sevmez. Adama bir mont felan al ya da pardesü bu kış iyi gider.
yok zaten hep bu tarz seyler aldım neyi eksikse onu aldım montu yeni aldık zaten baska önercegğiniz birsey yok mu kıyafet saat konusunda çok var ama farklı bir düşünceniz varsa söyleyin lütfen
sevdigi ilgilendigi bir sanat dalı varsa atıyorum adam inci gibi yazı yazıyor ve yazı yazmaya meraklı sen de alırsın bir hat kalemi al hayatım bununla bol bol hat yazıları yazarsın diye adamı teşvik edersin. Hem sevinir hem de ilgili göründügün için mest olur.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,6b cevap paylaştı.
Genelde ucuz olanlar çok tırt oluyor bu tür bir şey alınacaksa en az 200 300 tl gözden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum
0
2 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
ama şu an o kadarlık imkanım yok remington iyi bit marka biliyorum onun için bu nasıl sence bir süre idare eder ilerde iyisini alırız :) yani saçta sakalda rahatlıkla kullanabilir mi bıçakları uygun mu sence?
Hani bir söz vardır taaaa İngilterelerden gelen "Ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diye heh işte aynı bu oluyor şu an ki durum :) yani boşuna +70 tl masraf yapmış olacaksınız işe yarar yaramaz bilemem biraz cilt ile alakalı bir şey bu ama genelde bu tür ürünler tahriş etme olasılığı yüksek o açıdan uyarmak istedim yoksa ne kadar kaliteli olursa olsun yapacakları belli bir jilet değil :D
3 yılımız... ben güzeli gece hediye etmiştim... sigara içmesine karşıyım mesela o gece evde içmesine izin vermiştim... bence bu tür şeyler hoş olabilir...
Ne güzel :) bak aklıma ne geldi güzel deri bir cüzdan bir kenarında isimlerinizin baş harfi diğer kenarında ya sonsuzluk simgesi ya da sonsuza kadar yazısı tabi bunu ya sen işle ya da işlet ayakkabıcılara... yapan varsa.. içinede çocuklarınızın bebeklik resmi.. özel olarak hazırlatada bilirsin bunu belki cüzdana koymak için..
Meşe odunu alabilirsin, birz kalın ve uzun olması yeterli :) şaka tabiki ne kadar bütçeli bir şey düşünüyorsun ve nelerden hoşlanır bilirsem fikir verebilirim.
0
7 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Kiyafet ve sat almaktan gina geldide diye bilirim yani aslinda bide basak burcu olunca yandmm ,(
tesbihane ye filan bak derim. çok var böyle şeyler şöyle araştır güzel eşinizin zevkine göre umarım beğenir. :) Yaşı uzun olsun Allah analı babalı büyütsün inş. Küçük çocuklara karşı fazlaca ilgi sahibiyimdir de :)
face profilinin gözüktüğünü bilmiyordum kaldırdım. yalnız sen taş atmak için sanırım yorum yazmışsın. şu tavsiyeyi taş atmadan ve beni kovmadan da yapabilirdin sanırım =)