Saat, parfüm, üst baş, ayakkabı olmasın bunlar daha önce alındı ve mevcutta ihtiyacı yok. Bütcem aşağı yukarı 1500 lira.
Hobileri anime izlemek
işi masa başında
Saat, parfüm, üst baş, ayakkabı olmasın bunlar daha önce alındı ve mevcutta ihtiyacı yok. Bütcem aşağı yukarı 1500 lira.
Hobileri anime izlemek
işi masa başında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
parfüm alabilirsiniz
Yeni aldi kendine parfümü
Sevdiği anime karakterlerinin oyuncaklarını alabilirsin. Masasına da koyabilir hoş olur
Boxer al :) cicili bicili
Artan parayla kendine ayalkabi ust bas alabilirsin:)
Ya ciid bir soru benimkisi 🙄 değerli hissettirecek birşeyler arıyorum
radyasyonu absorbe eden kaktüslerden al adam masa başında bütün gün radyasyon yiyor libidosu ve yaşam süresi düşmesin
Bütçe az ama hmmm bence eşin olduğu için senin bilmen lazım, ihtiyacı olan bi şeyi alman lazım.. parfümü varken parfüm almak saçma olacağı gibi
Hala bulamadın mı adam akrep sen ilgi değer göster yeter 😀
Sanırım başkası ile karıştırdınız?
Aynı soru sorulmuştu geçen de o yüzden o zamank k bakma kişiye özel çiçek sepetinden çok güzel hediyeler var beraber çekildiğiniz fotoğrafları çıkart albüm yaptır ya da masa. Asi ise kalemlik saat isme özel alabilirsin
Sence erkekler böyle hediyelerden gerçekten hoşlanıyormu, fotoğraftır bilmem nedir? Biraz çok çocuksu geliyor bana 😬 ama kalemlık olabilir sanki, isme özel
Adam benim burcumdan isme özel daima tutar
M etme 😀
Oltu taşı işlemeli tesbih
Power bank
Pijama takımı
Eski sevgilimin yaptığını yap seksi bir jartiyer al gönder
tuttuğu takımın lisanslı ürünü
Fanatik degil
O zaman iyi bir parfüm alınır
Yeni aldi parfüm
Güzel bir pantolon al bence aldığın hediye sık kullandığı bir şey olursa daha iyi olur
Bahana üretiyor gibi olmak istemiyorum ama yeni takım elbise aldı birkaç tane, iş için onları kullanıyor. 😬 kol düğmesi yazmış bir arkadaş, baş harfleri olsa isim soy isim nasıl olur sizce?
Kot giymiyor mu kot al😅😅
O da olabilir tabii hediye olsunda büyüklüğü küçüklüğü önemli değil
Takiyorsa kolye saat yüzük en güzeli
Takı takmayı sevmiyor, daha önce saat aldım 😬 farklı bir şey istiyorum bu kez
Takmiyorsa eger kullanabileceği bir hediye al örnek PlayStation gibi
1500 lira büctem var aşağı yukarı 🙊 ona ps etmez sanırım haha, yinede teşekkür ederim
O zaman onumuz kış bere puf terlik falan al
😬 traş makinası modeli önerebilir misin? Sakalı Sıfır kesenlerden?
Ben trasi berbere olduğumdan marka pek bilmem 🤦🏻
Yemeğe biryere götürebilirsin
Disarda yemekten cok hoslanmiyor ve ben kalici birseyler almayi istiyorum
Kol dügmesi
içlik al
İçliği var
takım ya
ne düşünüyorsun
Benaizlediği anime karakterinin kahve bardağı, kalemliği vs diye düşündüm, ama beğenirmi bilmiyorum
ergen olsa okey
ama o senin
eşindir
Ya evet oda aklıma geldi ama kendiside kitabını falan aldı, o yüzden belki beğenir diye düşündüm. Çok sık hahve içiyor ve masa başı bir işi var. Başka ne olabilir peki?
bulaşma
yaşlar kaç
26
berrak markası var
çok kaliteli
yaşlar denk mi
Ne markası bu berrak?
Denk yaşıtız neredeyse
iç giyim
tutku markasından iyi
Anladım teşekkür ederim
boxer al