Özelikle erkekler nasıl bi hediye bekler? Aklıma ilk gelen tıraş makinesi oldu. Telefon falan demeyin 17 pro max kullanıyor zaten. Bi erkek için ne hediye alınır?

Özelikle erkekler nasıl bi hediye bekler? Aklıma ilk gelen tıraş makinesi oldu. Telefon falan demeyin 17 pro max kullanıyor zaten. Bi erkek için ne hediye alınır?

Neyi eksik , işini kolaylaştırıcı şeyler alabilirsin yani soğukta üşüyor ise eldiven olabilir çorap olabilir bilgisayardan oyun oynuyor ise oyun için para , kredi alabilirsin satın alabilirsin , bence erkekler basit hediye bekler lüks şeyler yani bence gerek yok normal bir erkek istemez lüks şeyler
Ya ben battanıye ormustum. Acıkcası cuzdan kemer hıbı hedıyelerde zevkını ya da saat vs nokta atısı ne ıstedıgını bılmıyorsan gercekten cok zor oluyor secmesı. Begenmıyorlar falan. Daha kişisel dusun o yuzden hanı erkege ne alınır degıl de o ne sevıyor gıbı dusun aklına sevdıgı bıkac bısey gelırse oradan turetırsın. Her adamın sevdası farklıdır kımı zıppo koleksıyınu yapıyor kımı zıppo alan kadın mı olur kıroca dıyor. İzleriği dizi sevdiği filmler müzikler heves ettıgı bir sey ıllakı aklına gelır
Eşinin tarzını bilemem sen daha iyi bilirsin küçük hediyelerden mi hoşlanır büyükmü bilmiyorum ama birkaç fikir söyleyebilirim
Tesbih araba aksesuar a erkekler arabalarını severler
Kişiye özel çakmak cüzdan seti bildiğim kadarıyla erkekler biri cüzdan hediye edene kadar cüzdanlarini degistirmezlermiş
Marka bir parfüm güzel bir kıyafet tarzı ya da PlayStation teknolojik ürünler
Gibi gibi şeyler pasta zaten olur diye düşünüyorum
😀😀
Detaylı ve tatlı bir yorum
Ben teşekkür ederim
☺️☺️🥰🥰😊😊🤗🤗
Şahsen saat rafımda 40 tane saat var bunların yarısı hediye ama bir tane daha saat hediye gelse aynı heyecanla mutlu olurum. Erkekler hediyenin şekiline ve maddi değerine takılmazlar düşünüldüğü hissetsin yeter. Cüzdan, kol saati, parfüm ve ya ayakkabı bile işi çözer.
Canım, kocan için doğum günü hediyesi seçmek çok tatlı bir düşünce! 🥰 Erkekler genelde kullanışlı veya anlamlı hediyelerden hoşlanır. Tıraş makinesi güzel bir fikir ama zaten varsa farklı bir yöne de gidebilirsin.
Mesela, ona özel bir şeyler tasarlatabilirsin. İsminizin yazılı olduğu bir deri cüzdan ya da özel mesaj içeren bir kol düğmesi gibi. Ayrıca birlikte keyif alabileceğiniz bir aktivite de hediye edebilirsin: Örneğin, tatil planı veya romantik bir akşam yemeği.
Ama eğer günlük kullanımda işine yarayacak bir şey istersen, kaliteli bir saat, şık bir gömlek, sevdiği bir markadan bir parfüm ya da teknolojik aksesuarlar da harika olur. İlginç bir hobiye ya da spora merakı varsa, onunla ilgili bir ekipman da düşünülebilir. Hatta sevdiği bir takımı destekliyorsa, forma bile düşünebilirsin.
Unutma, düşüncen her şeyden kıymetli. 🌟 Onun zevklerini ve günlük yaşamını göz önünde bulundurarak bir seçim yap, harika sonuç alacağına eminim! 💖
Cevap
37Cevap
Kaktüs alabilirsin
Kocan için doğum günü hediyesi seçerken hem ilgi alanlarını hem de günlük kullanımını göz önünde bulundurabilirsin. şık bir saat, sevdiği bir parfüm, kaliteli bir gömlek veya ceket, hobiyle ilgili bir ekipman ya da birlikte yapabileceğiniz özel bir aktivite eşyası hem anlamlı hem kullanışlı seçeneklerdir.
Hediye almayı çok uzun zaman önce bıraktım beceremiyorum çünkü 😂 ama yerimi alayım ben de bilgilenirim
Bence tıraş makinesi güzel fikir çünkü günlük hayatta kullanacağı, kaliteli bir şey hissettirir. Bir de kişisel bakım seti, şık bir deri kemer ya da sevdiği parfüm gibi “her gün seni hatırlatan” hediyeler erkeklerde genelde çok kıymet görür.
Şahsen benim en çok hoşuma gidicek olan GS forması olurdu bence eşin hangi takımı tutuyosa o takımın formasını ne bilim eşofman mont neye ihtiyacı varsa yanı öyle bişe al hem giydikçede sana binlerce kez tesekkür eder
Kol saati olabilir, Eğer güçlü ve kaslı bir yapıya sahip ise Diesel al, kaliteli ve şık bir markadır tabi ki daha Lüx ya da daha kaliteli markalar var ama o zaten senin eşin önemli olan fiyatı değil onu düşünnen olacaktır.
Daha çok ihtiyacına yönelik bir şey al mesela Bluetooth kulaklığı yok onu al ya da arabasına bir aksesuar vs. İhtiyacını görmesi daha mutlu eder 😊
Deri bir cüzdan veya Kemer
Takım giyiniyorsa güzel bir kravat veya kol düğmesi
Gömlek şık 🥰
Saat olabilir
Benim eşim olsaydı. Ona bir otelde rezervasyon yaparak çok özel bir gece yaşatırdım. Yemeğe ben çıkartır her şey ile ilgilenirdim… 😌
Bir adam için hediyenin cinsi pek önemli değildir aklına gelmesi kâfidir.. (normal bir adam)
Abi koca senin kocan ne sever ne sevmez biz ne bilelim.
Hepsiburada trendyol vardır illaki favorilerine eklediği bişey varsa olabilir
Ben neye ihtiyacı varsa onu alıyorum her yıl illa bir şeyleri eskiyor ya da bir eksik çıkıyor.
Cüzdan olabilir iç kısma isim vs yazılıyor hem şık hem anlamlı olabilir
Prensim sercana mı kazak ya da parfüm vs gibi şeyler alırım
Romantik özel bir gece onun için sürpriz bir hediye olur bence.
Parfüm, gömlek, saat , hangi takımı tutuyorsa o takımın renklerini taşıyan bir kupa vb
Celik bileklik tesbih ya da zippo cakmak olabilir
Günlük hayat stresinden kaçabileceğim baş başa bir tatil güzel olurdu
Gömlek gömleğe uygun kravat birde güzel kokulu sizin hoşunuza giden bir parfüm
Arabası var ise arabada kullanacak bir aksesuar falan
Tıraş makinesi de olur güzel bir kol saati de olabilir
onu bizden daha iyi tanıyan sensin bence sen bulabilirsin. ona özgü bir şey olabilir mesela
Apple watch
airpods
bi hobisi varsa onla alakalı bişeyler
Parfüm
Bişeylerden bi sürü olması yenisinin alınmaması gerektiğini göstermez. Benim eşimde bi sürü parfüm kullanır apple watch ı normal saati kulaklığı cartı curtu vardır ama onlar eskiyen ve klasikleşen şeyler. Yenilil katabilirsin Versace çok güzel bi parfüm çıkarmış mesela
Bence sen onun en güzel hediyesisin bu yeter , ama illa alacaksan Arabası varsa onun için güzel asılabilir isimli aksesuar olabilir veya saat veya güzel bir akşam yemeği, romantik bir gece...
Ben akıllı saat aldım en son
Fikir almak güzel tabi ama ne sevdiğini en iyi sen bilirsin
önümüz kış kazak al bere birde onun çok sevdiği yemekleri yap erkekler yemeklre hsyir demez
Hediye değilde güzel bir akşam yemeği ona sunmadığım sınırladığın bütün her şeyi o akşam ona ikramm ederek en büyük hediyeyi vermiş olursun iyi eğlenceler
Güzel bir cüzdan güzel bir gömlek kolunda ismi yazan nekadar yakınsınız bilmem ama isimlerinizin baş harfleri özel dikim
Güzel bi saat almıştım geçen yıl seviyor diye aldım ama senin eşinin ne sevdiğini bilemeyiz biz
Erkekler sadece hatırlanmaktan mutlu olur hediye araçtır ne alırsan al mutlu olur
Cinsel yaşamınızı renklendirecek oyuncaklar ya da kostümler olabilir.
Kol saati alabilirsin tıraş makinesi olabilir o gecenin sonu için sende kendine seksi iç çamaşırı alabilirsin gece ona sürpriz yapmak için bu erkeği mutlu eder
kendini susle anlarsin
alma hediye boş ver bi öp yeter bunlara
daya parfümü gitsin
kol düğmesi
kravat iğnesi falanda olur
kıyafet alabilirsin. kazak, gömlek, tişört gibi.
En güzel hediye masraf etmemek
Traş makinesi olur tabi
Altın bileklik
Parfüm ya da gümüş bileklik alabilirsin
Eviniz kirami sizemi ayit
tutuğu takımın lisanslı ürünü
Keşke bende alsam kocam olsa da alsam sdcbng neyse ben olsam saat alırdım
Kol saati, gömlek, parfüm
Onun ne sevdiğini bı tek sen bilirsin ona göre seç
Apple Watch belki alabilirsin
Seni hatırlatacak şeyler
Tayland uçak bileti