Bu ay benim ve esimin doğum günü o bana hediyemi erkenden verdi ama henüz ben ona birsey alamadım özellikle erkekler bu konuda mantıklı cevaplar verebilir mi? (2 ay sonrada evlilik yıl dönümümüz asıl hediyeyi o zaman saklıyorum.) Yani dogum günü icin abartı bisey gerek görmüyorum.
Gomlek falan olabilir ya da guzel unutamayacagi bir gece yasat ona (yemek falan yani sapikca bisi anlasilmasin) hamile kal ve dogumgununde ona sole dicektim ama bu aymis
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hamile kalmak :) heycan verici ama daha zamanı var :)
valla kravat falan olabilir ne bileyim sert bir sakalı varsa traş bakım malzemeleri alabilirsin. bana bir kız arkadaşım ushanka (rusların taktığı sempatik bereler) almıştı çok pahalı bir şey de değildi baya hoşuma gitti ama yaz günü bere de alınmaz şimdi. mesleği ne eşinizin?
niye ya çok sempatik değil mi :D hem çok sıcak tutuyor :D eşiniz her gün traş oluyorsa kaliteli bir after shave falan güzel olabilir bu tip kullanışlıı şeyler çok mutlu ediyor beni
En İyi Cevaplar