Gizli hattım dediğine göre babanın üzerine olmayan bir hat. Bu hatla savcılık dahil hiç bir şey yapamaz. Kendi adına bile olsa sadece hangi numaralarla ne kadar görüştüğünü öğrenebilirdi. Konuşmanın yada mesajların içeriklerini öğrenme şansı yok. Hele savcılık işi tam bir saçmalık. Savcılığa vereceği dilekçeye ne yazacak merak ediyorum. Hadi bişeyler yazdı diyelim, bu dilekçeyi ciddiye alacak her hangi bir savcı var mıdır yeryüzünde. Boşuna panik yapma, en ufak bir şey yapamaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılpeki bu 4000 sayfalık döküman cıkardım diyenler nasıl cıkarmışlardırki
- +1 yıl
Sen neden kulaktan dolma şeylere inanıyorsunki. Birkere konuşmalar takip altına alınmadığı sürece kayıt edilmezler. Hattın takip altında değildi. Mesajlara gelince bunlar serverlarda bulunur ancak kimse erişemez. Sadece resmi mercilerce yapılan talep sonrasında bu kayıtlar çıkartılabilir ki senin durumunda baban dahil kimse hiç bir merciye böyle bir talep çıkarttıramaz. Kısacası babanın söyledikleri kuru tehditten öteye geçemez, için rahat olsun.
Soran+1 yılbende benim iznim olmadan kimse özel hayatıma ulaşamaz yani hattımda benim özel hayatım oluyo bn izn vermedikçe savcılıkta bi suç olmadıkça izin vermez diye biliyorum sonuçta kanun var yasa var ama böle gsm oprtrlerinden apara karşılığı cıktı alanlarıda az duymadım değil böle olunca insanın aklına kılçık kaçıyo neyseki halloldu sayılır
Soran+1 yıltamam teşekkürler..
En İyi Cevaplar
Hat Kimin Üstüne. Onun Üstüne İse Sadece Konustugun Numaraları Görür Yazışmalar Çıkmaz. Eger Korkulacagın Bir Durum Olacaksa Oda Bundan Sonra Olsun. Çünkü Bir Hattın Yaptıgı Görüşmeler Ve Yazılan Mesajlar Mahkemeye Dilekce Verdikten Sonra Kayıta Alınır.
013 Yorumla- +1 yıl
sen öyle san eger babası teli almışşsa herşeyi öğrenebilir
- +1 yıl
Tel in İçindeki Yazılanlardan bahsediyosan Tamm. Ama Sadece Hat Varsa Acamıyosa Birşey Yapamaz. Ben O Yolların Tillandan Geçtim. 400 sayfa Döküman Çıkardım Hat Sahibinin Haberi Yokken Ve Mesajlaştıgı Konuştugu Sayıya Dakikakaya Kadar Çıkardım. Mesele O Yolu Bilmemesi Ve O Hattı Açmaması.
Soran+1 yıltewlefon bnde hattı aldı telefonu geri verdi sadece benden neden sakladınız dedi benim aklıma şüphe getirdiniz dedi annemede öğrenicem demiş
- +1 yıl
önemli, olan hattı alması e adamda biliyor
- +1 yıl
hattı pekala açar
Soran+1 yılya hattı açsa bile artık sorun değil hatıtn içinde sadece sevgilimin yazdığı şiirler falan var ama tüm yazışmaları cıkartırsa o kötü..
- +1 yıl
koş iptal ettir
Soran+1 yılhat dışında birşey cıkmaz dimi silinenler falan cıkmaz dimi
Henüz 17 yaşında olduğum için hattim babamın üzerine ve Vodafone. Babam kullandığım hattın dokümanını çıkarttıracağını söyledi ve 10 15 gün içinde neler yaptığın kimle konuştuğunu öğrencem dedi. Sizce böyle bişey mümkün mü? ? mesaj içeriklerini de görebilir mi? Gorunmemesi için ne yapmalıyım? ? Bu konuda emin fikirleri olanlardan acil cevap bekliyorum lutfennnnnnn? ?
00 Yorumla
+1 yılKullandığın operatörün müşteri hizmetlerini arayarak sorabilirsin sana ait bir hattın bilgilerini kime ve ne şekilde verdiklerini.
07 Yorumla
Soran+1 yıloff elimde hiç bir şey yok arayacak:(
- +1 yıl
elinde birşey olması gerekmiyor. hangi hattı kullanıyorduysa (avea ise avea, turkcell ise turkcell, vodofonsa vodofon) müşteri hizmetlerini herhangi bir hattan arayıp bilgi alabilirsin
Soran+1 yılarayabileceğim birşey yok işte elimde
- +1 yıl
evde sabit hattınızdamı yok. arkadaşından damı alamıyorsun telefon. dışardan kontörlü telefondan damı arayamıyorsun.
Soran+1 yılyok yok elim kolum bağlandı resmen kafayı yiceemmm
- +1 yıl
:( çık dışarı bir ptt ye git ara. yani nasıl olmaz hiç telefon. annenin hattını al ordan ara. kime rica etsen verir teli.
Soran+1 yılevden var ama numaralar cıkıyo ondada fatura geldiğinde evden dışarıda cıkamıyorum su durumda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Hiç korkma kısaca anlatayım sana
Yeni çıkan yasa ya göre mesaj iceriklerinin verilmesi kanunen yasaklandı terör olayları haricinde icerik verilmiyor verilmede bu sadece savcı veya hakimde kalıyor kesinlikle şahıslara teslim edilmiyor icerigi beyanda bulunulmuyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılbaban çıkartabilir gider savcılığa aile birliğimi bozan bir durum var der kızımı tehdit eden var çıkarttırır müge anlı bile çıkartıyor babanmı çıkaramıcak. senin çekincen ne anlamadım baban zaten öğrenmiş sevgilin olduğunu.
05 Yorumla
Soran+1 yılöğrenmedi daha abimle konuştular abm benimle konuştu dedi hattı ben aldım dedi saosun açık vermedi ama adamın aklına şüphe girdi bn pin kdunu vermeyince
- +1 yıl
savcılık çıkartır adamın biri kızıma askıntı oldu tehdit ediyor dese yeter. sevgilin olduğunu öğrense bumu sorun geçmiş mesajlarmı onu anlamadım tam.
Soran+1 yılmesaj içerikleri cıkmasın yeter benim için artık sevgilimide öğrenirse öğrensin
- +1 yıl
onu dicem işte eğer mesaj içeriklerinden çekiniyorsan babana söyle sevgilim var onla konuşuyordum diye ozaman kurcalamaz belkii içerikleri mesajlardan niye çekiniyorsun?
Soran+1 yılya sen olsan sevgilinle konuşmalarını kim göstermk ister başkalarına özellikle ki bi kız babasına her ne olursa olsun bi aşkım kelimesini bile görmesini istemem
Kendi üstüne olmayan bir hattı öğrenemez tabi ki ama senin üstüne ise ve zorla bilgilerini alırsa senden öğrenir. Konuşma dökümü alamaz ama. Sadece aranan numaraları öğrenebilir. Birde hatta kayırlı mesaj varsa onları.
00 YorumlaBenim bildiğim tüm yazışmalar kayıt altında tutuluyor. Normal şekilde ulaşamaz yazışmalarına. Ama savcılığa verirse o zaman ulaşılabilir.
022 Yorumla
Soran+1 yılama bn 20 yaşındayım benim iznim olmadan nasıl ulaşabilir
- +1 yıl
çevresi genişse ulaşır:) izinin olsun veya olmasın:) normal bir insansa ulaşabileceğini sanmam:) hattın onda olması birşeyi değiştirmez. yazışmalara ve konuşmalara bi tek yetkili kurumlar erişebilir diye biliyorum. adam aklını kullanırsa herşeyi açığa çıkarır. ama babanın işleri bu kadar büyüteceğini sanmam
Soran+1 yılpolis arkadaşları var işin garip tarafı sevgilimde polis
Soran+1 yılya oda şüpheli cıkarırısa cıkartsın artık yapcak bişey yok diyo cıkarız karşısına diyo üzlme sen diyo inş bu kadar uğraşmaz en kötü okul hayatım biter sevgilimi öğrenirse:(
- +1 yıl
Babanın zoruna giden şey gizli kapaklı işler çevirmendir bence. Onu hiç kaale almayıp arkadan iş çevirmen hoşuna gitmemiştir. Hele ki sana çok güveniyorsa büyük bir hayal kırıkllığına uğramıştır. Gizli kapaklı işlere gerek yok. Sevgilin babanın yanına gitsin, niyetinin ciddi olduğunu söylesin, söz veya nişan kesmek istediğini söylesin. Ne bileyim işte gizli kapaklı işlere gerek yok. Babanı tanımıyorum ama ben olsam o kadar yaygara çıkarmazdım galiba
Soran+1 yılevet babamın zoruna giden arkasından iş cevirmek babm direk evenirsin diyo ama okulum herşey bitecek o zmnda bütün planlarımız suya düşecek
Soran+1 yılzaten bzim hedefimiz oydu babam söz nişan hepsi arka arkaya olacak yani acıkcası uzatmak istemiyo ki mantıklıda ama su an sırası değil flörtede kesinlikle karşı
Soran+1 yılbu yıl son bitiyo ysklaşık yarım dönem
Soran+1 yılişte babam okulumla tehdit ediyo
Soran+1 yılöğrendikten sonra zaten o iş biter ne kadar yapmıyorum desemde inanırmı sence ve 5 6 ay az bi zaman değil
Soran+1 yılonsuz geçmiyodu konuşamadığımızda bile deliler gibi özlüyoduk bırak 5 6 ayı sonu derjen
- +1 yıl
Zorluklara sabretmek aradaki bağı kuvvetlendirir. Sahte bir sevgiyse gözden uzak olan gönüldende uzak olur misali seni unutur belkide başkasını yerine koyar. Eğer samimi bir sevgiyse değil 5-6 ay yıllar geçse bile gönülden düşmezsin... eğer zamanın bir sonu varsa, o sona geldiğin zaman geçmiş olan zamanın bir kıymeti kalmayacak senin için.
Soran+1 yılzaten şimdiye kadar ne zorlukları aştık biliyorum kuvvetlendirir ama güzevnle ilgisi yok naptığını nasıl olduğunu bilmeden gece nasıl uyurum oda aynı dün gece uyuyamdı mesela en kötü kaçırırım diyo
Soran+1 yılya bende böyle bvişey olsun istemem ama zorunda kalınca yaşadıklarımı bilmeden böle düşünmeyin bence bence öğrenirse en mantıklısı söz nişan olr ama bakalım
savcılıga giderse öğrenebilir bütün numaralar mesajlar cıkar..
00 Yorumla18 yaşından büyüksen savcılığa verme gibi bir hakkı sözkonusu dahi olamaz.Yasal değil öyle birşey
00 YorumlaGecmiş olsn .. babann ailenden gizliişler yapmanın sonudur bu
010 Yorumla- +1 yıl
bende bir ara böyle salaklık yaptım
- +1 yıl
olmadı ama ailemin gözünden düştüm yetmezmi
Soran+1 yıleğer yazışmalar çıkarsa kötü bişey olabilir abmle iş birliği yaptık o dedi benimle konuşuyodu hattı ben aldım k.bakmayın ama bu kadar baskıcı bir tutumda gizli işler yapmak zorunda bırakıyolar ...
Soran+1 yılnasıl cıkar tüm operatörden nasıl cıkartabilir bi açıklarmısın
Soran+1 yılmesaj içierikleri cıkmasın sorun değil
mümkün ciğerim...tüm dökümünü alabilir mi...hele bir de cinsel içerikli yazışıp konuştuysanız oooo...kaç yaşındasın bakem...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Napcakki savcılıkta kızım bi oğlanlamı konuşuyo diyecek :)) zaten öğreneceğini öğrenmiş
012 Yorumla
Soran+1 yılbenim babam cok titizdir başka bişeyde der öğrenmek için
Soran+1 yılne demek mhaklı bn 20 yaşındayım ve benim şimdiye kadar hiç bir şeyim olnmadı ve benim sevgilim var babamda bu tür olaylara karşı başka seçenek bırakmıyor bana
Soran+1 yılvalla artık ondan başka seçenek kalmıyo ama benim okul hayatım işim falan hepsi suya düşecek o zmn
Soran+1 yılevet anlayışlı bi insan zaten abimde öğrenirse bn arkandayım merak etme dedi ama bn mesajlarımı görmesini istemiyorum:(
Soran+1 yılzaten sevgilimde dedi evlenince okuturum dedi ama işte
Soran+1 yıleimde arAyacak hiç birşey kalmadı sevgilimi bile zorla aradım ki onunda eli kolu bağlandı inşallah tek duam sonuçta cocuk değilim yani böle bişey yaparsa beni kaybeder
Soran+1 yıloda istese cıkarır diyo bzim onu cıkartmamasını sağlamamız lazım dedi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. rahat ol. kızından ogrenemdıgını adaletten hıc ögrenemez
01 Yorumla
Soran+1 yıltelofonculardan falan pin kodunu öğrenemez dimi yani sonuçta oda benim özel hakkıma giriyor..gerçi öğrensede en kötü bi erkek arkadaşım olduğunu öğrenir ve tüm mesajları cıkartmaktansa daha iyidir..
Hat senin üzerineyse merak etme ve +18 hiçbir şekilde alamaz.
00 YorumlaSadece yazisitigin numara lari gorebilir onların da sondan ya da ortadan bir numarasi eksik olarak korkma yani
00 Yorumla
+1 yılkız oradamısın herkez sana soru soruyor cevaplarsan yardımcı oluruz
05 Yorumla- +1 yıl
hattın senin üzerine olması hiç bir şeyi değiştirmez baban telini aldı mı senden peki ozaman hemen ara iptal ettir
Soran+1 yıltelefonumu geri verdi zaten ama hat onda galiba yada emniyette arıyacak imkanım kalmadı cünkü hat falan yok
- +1 yıl
birinci derce aile fertleri tc kimlğini bildikten sonra herşeyini öğrenebilir emniyete gitmesine gerek yok operöterler hep verrler hangi bilgiyi istiyorsa benim başıma geldi aynısı
Soran+1 yılcıkarttımı tüm yazışmalarını
+1 yılne yazıkki yeni teknolojiyle bu mümkün ama yapmaz seni korkutmaktır bir baba kızını deşifre hiçbir zaman yapmaz yapmazda rahat olll
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah zaten böle bişey yaptığında bni bulamaz
+1 yılsenin baban benimle irtibata geçsin ben ona savcılığın vermediklerini vereyim
00 YorumlaTelefon kimin üzerine kayıtlı?
03 Yorumla
Soran+1 yıltelofonda sorun yok babamın üzerine hat benim üzerime telefonu verdi zaten bana
hat senin adına öğrenemez
09 Yorumla- +1 yıl
ama hat şuan babasında canım
- +1 yıl
yanılıyorsun canım ben kardeşimn ve babamın annemn ablamın bütün işlemlerini kendi cebimden yapıyorum
Soran+1 yıloff ya bilmiyorum nasıl olacak:(((
Soran+1 yılkonuşma içerikleri numaralarda sorun değil
- +1 yıl
numaralar + mesajlar içeikleri öğrenemez
Soran+1 yılmesaj içeriklerini öğrenemez dimi eminsiniz
+1 yılherşey ama herşey mümkün
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl mümkün nasıl yapabilir bunu aydınlatırsanız sevinirim..
- +1 yıl
bak canım baban hattını açar tamam mı nette şifre ister hangi operötere kayıtlıysan oradan cebine şifre gelir o şifreyle numaranı açar netten güzelce attıgın mesajları gelen mesajalrı her bir şeeyi öğrenir
- +1 yıl
o hattı iptal ettir
Soran+1 yıliptal olsa bile geçmiş tekiler cıkabilir
- +1 yıl
otomotikmen siliniyor hem artık çok geç kaldın baban şifre almış olablilir
Soran+1 yılalamaz cünkü gece oldu olay
- +1 yıl
eger baban kimle mesajlaştıgnı öğrenmek isteseydi eger yalnızca telefondki numaralar onu tatmin ederdi tatmin etmedğine göre ayrıntılı measj deposu diye bir şey var mesajların saklandığı yer şifreyle oraya girmesi mümkünse eger okur mesajları hele vodafonsa çok kolay işi
Soran+1 yılavea hattım dün emniyete bıraktım dedi hattı pin kodunu öğrenmemiz gerekir savcılağa gönderelim demişler açıkcası cok mantıklı gelmedi bana eğer hat ondaysa napıp edip bulmam lazım:(
+1 yılyapamaz. savcılığın işi gücü yoktu sanki
00 Yorumlakendi adına değilse yapamaz
00 Yorumlaiyi dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhat kmn üstüne ?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt