Nisanlinizla beraber giyim magazasina girmissiniz. Elbise deniyor kabinde sizde bekliyorsunz önünde. Hayatiiim bir bakar msn diye sesleniyor size gostercek bde bir yerini duzelttrcek o anda elbisesi aşağı iniyor beline kadar her yeri ortada böyle gozunuzun icine bakıyor naparsnz o an?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Nedir bu, sezerciğin kabin fantezisi mi. asdfg cesaret ise derdim amaç bellidir yok gereksiz müslümanlık ıse dervişliğim kapıyı çekene kadar bakarım. asdf
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇeksene üstünü çabuk kamera falan vardır mal mal bakıyor bir de suratıma.. Gibi bir tepki olur.
06 Yorumla
Soran+1 yılKabinde kamera olmaz ki
Cevap sahibi+1 yılNeleri var. Hiç Olmaz deme kabinde olmasa bile kabini gören vardır
Soran+1 yılAnlaşıldı baya korumacisin. Ama sevismek istiyor sevgilin nolcak?
Cevap sahibi+1 yılKabindemi sevişecek bu. Hay şansıma sçayım evde düşürse ya şunu :)
Soran+1 yılhahaha kız fantezi seviyor belki
Cevap sahibi+1 yılBöyle de fantazi olmaz. Öyle bir yerde yakalanmaya değmez o fantazi değişik şeyler üretsin :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Erkekler Ne Diyor
19
+1 yılYa eğilir yerdeki kıyafeti alırım ya da kendi ceketimi çıkarır üstüne örterim
056 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
- +1 yıl
Evet irademe hakimim, evlenmeden öpmekten bile çekiniyorum kaldı ki kabinde veya dışarıda öyle rezillikler bana yakışmaz
Soran+1 yılO seni operse?
- +1 yıl
Kalbini kırmadan uyarırım
Soran+1 yılbir kızın erkege soylemesi normalde dur ypma filan bir erkek kıza soylerse kırıcı olabilir. Ben kirilirdim baya şahsen.
- +1 yıl
Ne yapmam gerekir peki?
Soran+1 yılYa aslında dediğin doğru hani evlenmeden dokunmam filan ama o pek olmuyor ya helede sevgiliyseniz birkac yıl. mutlaka dokunursun. He ben gorucu usulu diyosan ztn tanimadigin biriyle dogru düzgün kabine girip yasamazsn bişeyler.
- +1 yıl
Görücü usulüne pek sıcak bakmıyorum ama herşeyin bir yeri ve zamanı var, bana açıkçası yozlaşmak gibi geliyor yani soyunma kabininde nişanlınla yakınlaşmak, umarım böyle bir durumla karşılaşmam, yorum yaparken bile zorlandığımı farkettim :)
Soran+1 yılZorlanmak derken? Nefsine zor hakim olmann zorlugu mu utandın mi?
- +1 yıl
İkincisi
Soran+1 yılDüşününce güzel ama bende utanir yapamazdim. Zaten kiyafetim inse yere eve gidene kadar yüzüne bakamam..
- +1 yıl
Bende kızarırdım herhalde ama bunlar insanlık hali
Soran+1 yılSevdigini arzulamak mi?
Soran+1 yılHee kiyafetin dusmesine dedin herhalde pardon
- +1 yıl
Elbette sevdiğim kişiyi arzularım ama buradaki duygu daha çok utanma
Soran+1 yılÖyle ya amaan fantezi işte. Bak ben bunu ancak evlenince alisinca birbirimize yapabilirim diğer türlü hayatta..
- +1 yıl
Diğer türlü yapmaman en doğrusu zaten
Soran+1 yılBen yapmam ki zaten yapamam. Ama o diyelim Öpüşmek için yaklaştı o an cekilmem.
- +1 yıl
Masum bir öpücük belki
Soran+1 yılBöyle üstünü yukarı çekip yanagindan bir kere opceksin gayet tatlı olur :)
- +1 yıl
Evet yapılabilir :)
- +1 yıl
Bu soru nereden aklına geldi :)
Soran+1 yılBilmem geldi öyle işte.. :)
- +1 yıl
:) Akşam akşam tebessüm ettirdin
Soran+1 yılNapıyım ya hayalide mi yasak :)
- +1 yıl
Elbette yasak değil ama gerçekte olsa bayağı zorlanırdın hem sen hemde nişanlın :)
Soran+1 yılSevgilisi bile olmamıs bir kız için fazla cesur olurdu :)
- +1 yıl
İleride olunca ve eğer nişanlanırsanız bu soru aklına gelir tebessüm edersin :)
Soran+1 yılBilmem belki gelirdi.. Neyse sana da fikir vermiş olduk böyle bişey olursa ;)
- +1 yıl
Uzun bir süre bu durum bende gerçekleşmez :)
Soran+1 yılHiç hayal kurmaz mısın sen bu tarz?
- +1 yıl
Önceden kurardım fazla müstehcen değildi ama artık aşka ve sevgiye inanmıyorum
Soran+1 yılBen inanıyorum aska sevgiye var hala ama beni bulacağına inanmıyorum..
- +1 yıl
Neden böyle düşünüyorsun ki?
Soran+1 yılBenim paranoyaklik derecesinde güven problemim var biraz yasadiklarimla ilgili. Bundan hiç bir erkegin benim sadakatime guvenime layık olamayacağını düşünüyorum. Bu yüzden eger gerçekten aldatmayacak bile olsa bir erkege şans vermem çok zor.
- +1 yıl
Güven çok önemli doğru sevgi ve aşka inancımı yitirdim bu gerçek ama gerçekten güven verecek erkeklerinde bulunduğunu bilmeni isterim, inşallah karşına güvenebileceğin biri çıkar.
Soran+1 yılBen sevdi mi cok saglam seviyorum ya. Aşırı baglaniyorum hayatimin merkezinde o oluyor. Oylede olması lazım bence. Nereye baksan onu göreceksin her hayalinde o olacak filan. Inan çok istiyorum bunları ama kimseye evet diyemem ben. Erkeklerin yuzde 90 i aldatiyor kalan yüzde 10 da bana denk gelmez :)
- +1 yıl
Asla kimseyi hayatının merkezine koyma, eğer olursa ilerde bir şekilde ayrılırsanız senin yıkımın büyük olur, aldatmaya da gelince halen karakterli erkekler var, yüzde 10 mudur daha mı fazladır bilemem
Soran+1 yılÖyle biri olmaz ki zaten olsa ancak ölüm ayırır bizi. Ondan sonrada yasasam nolur yasamasam nolur..
- +1 yıl
İnşallah karşına sana değer verecek ve sevecek biri çıkar
Soran+1 yılOlmayacak duaya amin demeyelim bence. Inanmiyorum ben olacağına zaten yalnz yasama hayalleri kuruyorum. Kopekte alcam kendime büyük Bahçeli tek katlı bir ev :) Benim aradığım şey sadakat onda bulunur herhalde :D
- +1 yıl
Saçmalama köpekle mi yaşlancaksın :)
Soran+1 yılNolcakki çok zevkli dusunsene bahcede yuvarlaniyosun oynuyosun onla bir yere gidince seni ozluyor kucagina atliyor filan hem sadiklardaaa :)
- +1 yıl
:) Olsun sen yine de dua et çıkar biri karşına inşallah
Soran+1 yılUmut fakirin ekmegi ne de olsa dimi :)?
- +1 yıl
Öyle demeyelim :) Dünya dua üzerine kurulu desem :)
Soran+1 yılBen ama yeterince bekledim istiyorum artık ya birini sabir sabir sabir tak etti :)
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki?
Soran+1 yıl21. Ama sevgilim olmadı diyorum.
- +1 yıl
Olur zamanla bu işler kısmet nasip, çok istersen olmuyor inan, beklemediğin anda karşına çıkıyor ne yazık ki
Soran+1 yılTamam gelsin o hiç beklemiyomus gibi yapaym olmaz mi :)
- +1 yıl
Olur olur hiç beklemiyormuş gibi yap o gelir :)
- +1 yıl
İzin verirsen ben müsadeni istesem çok memnun oldum tanıştığıma yarın işe gideceğim
Soran+1 yılPeki peki. Iyi geceler rüyanda kabinde öhhö :)
- +1 yıl
Yok artık o kadar da değil :)
Soran+1 yılTamam kizma utangaç çocuk :)
çekerim kendime bir öpücük kondurur elbisesini yukarı çekerim
00 Yorumlabisey yapmam ne yapacagım bide magazada iyice amerikalılara ozenmeyin
00 Yorumla
+1 yılUstumu tekrar giyerim Yok bide kabinde mi şaapıcaz a mk :D
05 Yorumla
Soran+1 yılNolacak ki fantzi iste.
- +1 yıl
Yok dar gelir o yuzden dedim :)))
Soran+1 yılBende oracikta mercimegi firina verin demiyorum zati. Daha farklı şeyler..
- +1 yıl
Bilmiyorum o an biseyler dusunuruz ya belli olmaz.
Soran+1 yılHimm anladım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızım napıyorsun burada derim biraz gülerek biraz kızarak ama hemen giyin derim sonra :)
00 Yorumla
+1 yılsenin nişanlın ne yaptı ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBu fantezi ürünü ama o anda biraz da onu isteyip istemememle alakali.
Üstünü giydiririm hemen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı. erkeklik hormonuna bağlı
03 Yorumla
Soran+1 yılHimm yani
Soran+1 yılAynen ilerde gulunur hatirlanip :)
+1 yılHemen tekrar giydirim el görür kan cıkar :)
07 Yorumla
Soran+1 yılKabinde kim gorcek
- +1 yıl
Perde acıksa aradan bakıyorsa ne olcak ya da senin dediğin gibiyse orda bir öpcük alırım :)
Soran+1 yılArada derede kimsenin gormeyecegi bir Kabinse elbisenin altına sokar oral yaptirirdm bana :)
Fantezi tabi.- +1 yıl
Allah akıl fikir versin
Soran+1 yılKocam değil mi arkadaşım? Imam nikahi varsa tamamdir.
- +1 yıl
Kardesim valla sana kalmıs ister imam nikahlı oral yaparsın üster nikahsı sana kalmıs
Soran+1 yılInsan sevdiğini arzulamaz mi sonuçta? Seviyorsam guveniyorsam neden yapmayaym. Ama sadece nisanliysak ileri gitmem.
Gizli Üye(36-45)+1 yılFantezilerimden biri bu güzel özetlemişsin :)
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen benimde.
Cevap sahibi+1 yılİçerde heyecanlı heyecanlı sevişmek çok güzel olur, biri gelecek mi diye bide içiniz de biraz korku olacak, o korkuyla daha hızlı ve ateşli bir sekilde biraz önce iki tarafta tatmin olmaya bakacak falan wuuuu azdım :)
Soran+1 yılYa öyle ama tadı damaginda kalsn biraz cokta şeyini cikarmam ben. Misal gozumun onune getiriyorum öyle bir sahne. O bakarken goguslerime dudaklarina yapiscm biraz sevisicez goguslerimi sıkıcak hop bittii.
Cevap sahibi+1 yılEvet o daha heyecanlı, sonra da azgın azgın alışverişe devam edeceksiniz her fırsatta kuytu köşede sana okşayıp ellicek, ben kız arkadaşıma yapıyodum :)
Soran+1 yılÇokta cikarmasin şeyini ya öyle her kosedede sapiklar gibi ne öyle.
Cevap sahibi+1 yılYok yok öyle değil dozunda :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu olay gerçek oldumu
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır kisiler ve kurumlar tamamen fantezi ürünü :)
Cevap sahibi+1 yılnasıl geniş fantezi deryanız varmış yaws :DD
Soran+1 yılKlasigin dışına çıkmak lazım. Ekşın lazimm.
Cevap sahibi+1 yılahaha tam bana göresin nerelısın ki sen
Soran+1 yılDünyali.
Cevap sahibi+1 yılgizli gizli yaz bakayım pelerinin arkasından nereye kadar yazıacaksın aahahaa
Soran+1 yılSende giymisin pelerini?
Cevap sahibi+1 yılbenim başım kelmi?
- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılKafamla birlikte hemen arkaya dönerim
00 Yorumla Durumdn istifade ederım😄
00 Yorumla
+1 yılhiç çeker yardımcı olurum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kapatirim üstünü.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElimi gözümu kapatirIm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldirek öperim okşarım :)
038 Yorumla
Soran+1 yılOnun icin yapmistir belki o da
Cevap sahibi+1 yılistiyo ki açıyo gel diyo :) eski sevgilim yapmıştı onu bana lvw ye gitti k ama sabahın körü kim sey ok magazada deneyecem diye aldı bende kapıdayım bir çagırdı beni bak diye çırıp çıplaktı içeri adldı beni oral yaptım ona ama o bana yağömadı :) çok pis azmıştım
Soran+1 yılOhaa görmedi mi sizi kimse başka naaptnz
Cevap sahibi+1 yılya sabak10.30 mu neydi hafta içi koca avm nin magazası , varya magazada kimse yoktu , l*n dikkat çekmedi bişeylerde aldı :) sonra bir daha girdi deneyecem diye bir kaç şey aldı dikkat çekmedik :)
beni çagırdı bir bak diye çırılçıplak soyunmuş :) hiç bişey yoktu :) kucagıma aldım kalçalarından avuçlayıp duvara yasladım ya vucundunun öpmedik yalanmadık yerini bırakmadım oda bana oral yaptı agızana aldı ama boşaltmadı :) bende onu çiçegini yaladım öptüm :) kendinden gçeti çok sılandı vajinası :) 15dk filan seviştik :)
Soran+1 yılAtiyosun. Demin yapmadı bana oral dedin
Cevap sahibi+1 yılyaptı ama boşaltmadı :) boşalmadım :) walla yaptık ya :) yemin ediyorum niye yalan söyleyim :) hatta magazanın adını bile veriyim :) İstanbul ikitelideki 212 avm nin lcw si kocaman bir yer :)
Soran+1 yılOhaa biliyorum len orayı. Halkali toplu konutlarda okudum ben ;)
Cevap sahibi+1 yılbende haklıda oturuyorum :) oranın ne kadar tenha bir yer oldugunu bilirsin :)
Soran+1 yılEvet haklısın. Mide bulandirici ya her yerini yaliyosun onun sonra gidip baskasinn kadini oluyor. düşünunce.
Cevap sahibi+1 yılama vajinası çok güzeldi ya minicikti bembeyaz pembe dudaklı tertemiz hiç tüy yoktu :) bu kızla ben 4 sene sevgili oldum deli gibi seviyodum :) evlenmeyi üşünüyoduk :) vajinasına girmedim bakireydi ama herşeyi yaptık diyebilrim , kız beni annesinin istegiyle bıraktı bahanelerle :) gitti 8 ay sonra evlendi biliyomusun :)
Soran+1 yılEvlenince kötü oldun mu çok
Cevap sahibi+1 yılya ayrılınca yıkıldım delirdim anlatamam kız istemeye gitmeyi planlıyoruz yok yere bahaneyle anesinin lafıyla bırakıyo beni bide maddi manevi çok emegim vardı onda , düşün işine girmsesei kpss ye kazanması , inan kpss kurs parasını bile ben verdim ünv dede benim sayemde mezun olsu ben sahip çıktım ama beni bıraktı :)
ayrılınca 15 kilo verdim 1 ayda ailemi araya koydum yien olmsı :) 6 ay sonra nişanlandı 10 ay sonra evlendi düşün :) nişanlandıgını duyunca aradım hakkımı hela a etmiyorum dedim nasıl aglıyo beddua ettim etme tutar diyo düşün :)
evlenmesine yakında evlenecegi adamı faceboktan bulşdum bana 4 sene boyunca yaptıgımız sevişmeleri herşeyi anlattım :) ailesi nasıl pislik anlattım :) rezil ettim onu :) intikamımı aldım :)
evlenecegi adama hiç sevgilim olmamış demiş :)
Soran+1 yılYaptigin şey iyi değil ama o anki duygunu bilemem ama Allahindan bulsun diyip gecicektin. Baksana kiz agzindan girip burnundan çıkmış demekki ikna etmiş.
Bu arada kiz seni kullanip atmış bildigin elde edince. d. d Onlari yaşadığı bir adamı nasıl kolayca bırakır insan?
Cevap sahibi+1 yılbeni kulandıya 4 sene :) maddi manevi cinsel kullandı beni bildigin :)
intikam almak için yaptım :) pişam degilim rezil ettim bana 15 kiloya mal oldu 3 sende kenime gelemedi evlenemedeim daha inan erkeligimi bileetkileri ereksiyon dahi olaması 6 ay :)
walla koalyca bıraktı ansinin lfıyla :) ama varya kurban kestim kurtuldum diye inan ki :)
Soran+1 yılPeki hiç çıkmamış olduğunu kocasina söylediğini nasıl öğrendin?
şu an baya olmuştur tabi ama ilk zamanlar onu baskasiyla düşünmek filan intihar sebebi olmuştur anlıyorum. Daha iyileri cikar karşına umarım. Peki seni cinsel yönden tatmin etmese sadece yannda olsa seni çok sevse genede gözün kayar mi başkalarina.
Cevap sahibi+1 yılnişanlanınca aradım beddua ettim dedim ya , ozman dedim nişanlnı arayıp herşeyi anlatcam dedim ne olur anlatma seni söylemedik biz aielcek dedi sonra bu şeytanlık geldi aklıma
ilk zmanlar yıkıldım inan 1 sene evden çıkmadımailemden allah rzı olsun 3 sendena atlattım daha 2 senedir kendimdeyim hayatım düzeldi , yeni bir aşk istiyorum ömrümdeti ilk ve tek kız larkadşımdı inş güzel bir evliklik yaparım ama onun evliliginin kötü gittigine eminim daha ayrıntıları anlatsam şok olursun
ya benim sevgilim benle hiç cinsellik yaşamasa dahi hiç bir kıza bakmam ben çok severim sevince baglanıyorum , bana cinsel anlamda bişey yaşamasamda umrumda olma z artık 28 yaşındayım b i ilşiki için cinselligin önemli olmadıgını biliyorum :) sevmek aşkı yeter başka kzıa bakmam
Soran+1 yılAnladım peki senin sevdigin insaninda böyle maceralari olmuş olsa kabul eder msn dedin ya vajina yoluyla hariç herseyi yaptık diye.
Cevap sahibi+1 yılben bakir degilim :) hiç vajinaya girmedim bu yaşıma kadar aa eski sevgilime anal ve vajina hariç herşeyi yaptık :) bence bekare bakirlik için vajinaya girmek şart degil bir kız erkek birbirine doknup seviştiyese bekaret gitmiştir illa ufak bir kzılaık zaırında degil olay bence :)
ben bu şekilde macera ve yalanları olan bir kızla birlikte olmam ama bakire degil diye dgil veya sevişti diye degil YALAN söyledigi için ama bana adam gibi anlatırsa geçmişini ve yaşadıkları güzelce anlatırsa anlayışla karşılarım
ama bir erkegi 4 sene kullanıp atmışsa ve bana geldiyse kabul etmem :)
çok ufak nuaslar var bilem anlatabildin mi?
Soran+1 yılAnladım anladım. Ben kabul etmezdim sen gibi birini misal de ondan sordum. Yani eyvallah el ele tutusmus opusmus olabilir ama digerlerini yaptıysa buyuk konuşmak istemiyorum ama yapamazdim. Çünkü her ona baktığımda o gelirdi aklıma ve nerden bileyim o kızı düşünerek yapmadığını?
Cevap sahibi+1 yılyok ya erkelerde öyle şey olmaz senle sevişiyosa seni hiseder :) bak ben o kızla neler yaşadım ayrıldıgıma , şimidi inş evlensem o hiç aklıma gelmez , şimdi ciddi bir lşikim var 3 aydır nişanlanam büyük ihtimalle ama eski sevgilimi bende yeni sevgilimden saklıyorum ne yalan söyleyim , benim gibi bir ilşiki yaşayıp evlilikten döenen benim yaşadıgım şeyleri yaşayan bir kız olsa ben kabul etmem , yani yeni tanıştıgım kzıdan saklıyorum ne yalan söyleyim
Soran+1 yılPeki tamamen unuttun mu eskisini? Misal bir arkadasm vardı benim 3.5 yıl ciktilar kizla opusmusler en fazla şimdi ciksa gelse daha ilerisi bile olur çünkü tadını aldım bir kere onun diyodu. Ve kizlada 2.5 yıl oldu ayrilali boyleyken bile.
Cevap sahibi+1 yılinan eski sevgilim le ilgili hiç bir şey y ok aklımda ne bir anı ne sevişme ne cinsel bişey :) ya kurban kesitim odnan ve ailesinden kurtuldugum için :)
her ilşiki kendi açısından degerlendirmeli snin ardakşaın severek ayrılmış ben zamanla nefret ederek sogudum :)
Soran+1 yılseverek ayrildi evet. Ondan zaten hep aklindayms gibi hissediyorum bu da içimi yakıyor benim
Cevap sahibi+1 yılonun için öyle hissiyat var nefret ederek ayrılsa farklı olurdu çoktan unutulurudu :) sen nie böyle bir soru sordun :) sohbet nerden nereye geldi :) böyle bir fantazin mi var :)
Soran+1 yılVar evet. Ama yapamam ki öyle bişey olsa elbisem dusse yüzüne bakamam utanctan.
degil ki senn sevgilinn yaptığı gibi soyuncam gel dicem ohooo. :))
Cevap sahibi+1 yılevlensen eşine aparmsın öyle bişey :) ama çok zevkli bişey böyle fantaziler bende severim bu tür fantazileri :)
Soran+1 yılYaparım ama birbirmize alismis olmamiz lazım. Yani o yapar izin veririm direk kendim girebilir miyim olaya bilmiyorum. Evliligin kafası nasıl oluyoki :) Çok canım isterse sokaktada ceker operim o an ki duruma bağlı yani.
Cevap sahibi+1 yılbende çok azgınmıdr ya :) bir evlensem yandı evlendigim kız ilk bir kaç sene baya ugraşır benle :) bende sana bişey danışıyım bu kadar muhabbet etk magdem sende bana ardım et :) benim penis boy ukorkum var penisim 12-13 cm filan evlenince eşime zevk verebilirmiyim :( çok kafama takılıyo ya :( üzülüyorum hatta
Soran+1 yılEreksiyon halinde daha buyuyorsa sorun yok.
Soran+1 yılSeviyor musun onu? :)
Cevap sahibi+1 yılereksiyon halinde12-13 cm ya :) inik hali degil :) kalılıgıda3.5- 4 cm filan :)
Cevap sahibi+1 yılne yi seviyomuyum anlamadım :)
Soran+1 yılÖnemli olan boyut değil kalınlık zaten. baktin zevk alamıyor Halledilir ya büyütücü filan.
Bende şunu sorayım goguslerim küçük benimde avucnn icini ya doldurur ya doldurmaz zevk verir mi böyle biri dolgun göğüslüler varken o kadar?
Cevap sahibi+1 yılhaplar filan işe aramıyo sadece ameliyat :( ameliyatta tehlikeli ben olmam :(
ben kucuk gögüs seviyorum , büyük ggüs hiç sevmem itici geliyo bana :) bence avucu doldurcak kadarolsun ucları belli olsun yeter :) bence ufak gögüs daha seksi kadınsı büyük olunca igrenç görünüyo :)
gizliyi açsam penisimi göstersem foto filan :) yorum yaarmsın kızma lütfen :)
Soran+1 yılPenisini :P Hey Allahım. kimi olcak nisanlinii
Soran+1 yılYa Niye erkekler bu kadar penisini göstermeye merakli. d
Soran+1 yılGizliyi aç ama resim için değil baya uzadı muhabbet ordan devam edelim. takip edeym at mesaj.
Cevap sahibi+1 yılya walla göstermeye meraklı degilim ya :) hiç böyle takıntımda yokta evlenirsem zevk veremem diye korkuyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılelbiseyi üstüne çekerdim tekrar
06 Yorumla
Soran+1 yılYa tekrar indirirse bilerek yapıyo belki
Cevap sahibi+1 yılyapma böyle şeyler burası yeri değil derim
Soran+1 yılSıkıcı.
Cevap sahibi+1 yılama ortam müsaitse bir 5 dk içeri girerdim :-)
Soran+1 yılyeri değil diyodun demin? :)
Cevap sahibi+1 yılama heycan olsun diye ortamda müsaitse girebilirim :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılcomolokko :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAyipsin
Daha fazla(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri