Moda & Stil Erkeklere bu çorabı yakıştırıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Günlük hayatta pek giyen yoktur ama ben tercih ediyorum Erkeklere bu çorabı yakıştırıyor musunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmiyorum. Bilekte daha güzel. Babet çorap da sevmiyorum 3 7 Yorumla Soran +1 yıl Kışın da bilekten giyilmez yani soğukta Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Ben giyiyorum. Tercih meselesi Yorumla Soran +1 yıl Donarsın boolum Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Donmam Yorumla Soran +1 yıl Ben bu fotodakinden giyiyorum Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Bunu giyse giyse 1 kişi giyer o da kendini biliyor 😂😂😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kim ki o anlayamadım Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Ahmet hahhshahshhshd Yorumla Soran +1 yıl Ne ahmetmiş herkes bunu diyor ya Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Her zaman normal sorardın bu sefer gizli sorunca tanıyamadığımızı düşünmen komik😂😂 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İğrenç ama bundan da iğrenci babet çoraptır, en iyisi spor çoraplar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu giyen erkek mi kaldı ya anca babalar giyer 0 10 Yorumla Jöh_bey +1 yıl Askeriye coraplari öyle botun icinde uzun olması iyi oluyor Yorumla Soran +1 yıl Hayır babalar falan giymez böyle bunları italyan genç erkekler bile giyiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Jöh_bey tabi onlara bir şey diyemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç görmedimm Yorumla Soran +1 yıl Baya var giyen sence nasıl? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoş gelmiyor bana Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Tolgabu +1 yıl Babalar erkek degil mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Tolgabu kim soracak diye bekliyordum 😁 Yorumla Tolgabu +1 yıl 😀 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Külotlu olmadığı surece skinti yok 2 0 Yorumla
ally1234 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cok kötü 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla ally1234 +1 yıl Kötü duruyor bence ama pantolon giyince belli olmaz Yorumla Soran +1 yıl Zaten pantolonla giyilir ben öyle giyiyorrum Yorumla Soran +1 yıl Yani kocan pantolonu çıkarınca bunu görsen tiksinir misin Yorumla ally1234 +1 yıl O kadar da degil 😅 Yorumla ally1234 +1 yıl Hayir Yani Yorumla Soran +1 yıl Neden 😂😂 giydirmez misin Yorumla ally1234 +1 yıl Yok yani kötü bisey degil Yorumla Soran +1 yıl Eee 😂😂 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ahmet sen misin laan 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Derken? Yorumla aichaa +1 yıl Çorapçı ağmeet Yorumla Soran +1 yıl Ahmet değilim her kimle karıştırıyorsan Yorumla aichaa +1 yıl O sun djfjfj Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyosun bir çoraba bakıp ne alaka Yorumla aichaa +1 yıl O bu modele bayılıyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir tek o kişi sevecek değil ya Yorumla aichaa +1 yıl O sevio hı o sevio 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sen de seviyosun heralde unutamadığına göre Yorumla aichaa +1 yıl Seviorum tabi kankam o binim 😌💅 Yorumla Soran +1 yıl Neyse kankana git aw ne işin var burada o zaman Yorumla aichaa +1 yıl Kankam sensiiiinn 👆 Yorumla Soran +1 yıl Ayçam benim bee unutmuyor da beni Yorumla aichaa +1 yıl Oyş bebişimm 😘 Yorumla Soran +1 yıl Tamam şımarma hadi Yorumla aichaa +1 yıl Şımarçam 😒 Yorumla Soran +1 yıl Şımar o zaman tatlışım benim Yorumla Uzaklarınşarkısı +1 yıl Yarıldım evet o bence de 😂😂 abi siyah çoraptan onun sayesinde daha bı çok nefret ettim 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İğrenç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın çorabı gibi Yorumla Soran +1 yıl O ayıla bayıla beğendiğiniz italyan erkeklerinin moda çorabı bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben italyanları beğenmiyorum beğenen düşünsün Yorumla
Kübra85678 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Çok uzun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İyi görünüyor mu peki sence Yorumla Kübra85678 +1 yıl Kötü görünüyor Yorumla Soran +1 yıl Hııı sen bir de ben de gör kötü der misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç sevmiyorum. Bilekte daha güzel. Babet çorap da sevmiyorum
Kışın da bilekten giyilmez yani soğukta
Ben giyiyorum. Tercih meselesi
Donarsın boolum
Donmam
Ben bu fotodakinden giyiyorum
Olabilir
Teşekkürler
Bunu giyse giyse 1 kişi giyer o da kendini biliyor 😂😂😂😂
Kim ki o anlayamadım
Ahmet hahhshahshhshd
Ne ahmetmiş herkes bunu diyor ya
Her zaman normal sorardın bu sefer gizli sorunca tanıyamadığımızı düşünmen komik😂😂
İğrenç ama bundan da iğrenci babet çoraptır, en iyisi spor çoraplar
Bunu giyen erkek mi kaldı ya anca babalar giyer
Askeriye coraplari öyle botun icinde uzun olması iyi oluyor
Hayır babalar falan giymez böyle bunları italyan genç erkekler bile giyiyor
@Jöh_bey tabi onlara bir şey diyemem
Hiç görmedimm
Baya var giyen sence nasıl?
Hoş gelmiyor bana
Neden
Babalar erkek degil mi?
@Tolgabu kim soracak diye bekliyordum 😁
😀
Külotlu olmadığı surece skinti yok
Cok kötü
Neden ki
Kötü duruyor bence ama pantolon giyince belli olmaz
Zaten pantolonla giyilir ben öyle giyiyorrum
Yani kocan pantolonu çıkarınca bunu görsen tiksinir misin
O kadar da degil 😅
Hayir Yani
Neden 😂😂 giydirmez misin
Yok yani kötü bisey degil
Eee 😂😂
yakıştırmam
Neden
Ahmet sen misin laan
Derken?
Çorapçı ağmeet
Ahmet değilim her kimle karıştırıyorsan
O sun djfjfj
Nerden biliyosun bir çoraba bakıp ne alaka
O bu modele bayılıyor 😂
Olabilir tek o kişi sevecek değil ya
O sevio hı o sevio 🙄
Sen de seviyosun heralde unutamadığına göre
Seviorum tabi kankam o binim 😌💅
Neyse kankana git aw ne işin var burada o zaman
Kankam sensiiiinn 👆
Ayçam benim bee unutmuyor da beni
Oyş bebişimm 😘
Tamam şımarma hadi
Şımarçam 😒
Şımar o zaman tatlışım benim
Yarıldım evet o bence de 😂😂 abi siyah çoraptan onun sayesinde daha bı çok nefret ettim 😂😂
Dede çorabı
İğrenç
Neden
Kadın çorabı gibi
O ayıla bayıla beğendiğiniz italyan erkeklerinin moda çorabı bu
Ben italyanları beğenmiyorum beğenen düşünsün
Çok uzun
İyi görünüyor mu peki sence
Kötü görünüyor
Hııı sen bir de ben de gör kötü der misin
İğrenç
Neden ki