Bir bayanın gerçekten Tüm ruhaniyetiyle sevdiği bir erkeğe mektup vermesini nasıl karşılarsınız? Bu satırlar size yazılmış olsa ne hissederdiniz?

NE HİSSEDERDİNİZ? Mektubun içine bir dal sigara bir çakmak ve birde kuş figürü konulsa. ve kısa bir not. Sen benim uğurum oldun bu kuşta senin uğurun olsun..

Merhaba gökkuşağının sekizinci rengine aday gözlere sahip Adam, merhaba..
Gülüşünde hissettiğim o sıcak tadı anlatamam belki, yetmez kelimelerim. Yetmedi de zaten yetseydi çok başka devam ederdi bu mektup. Ben bir Adamın gözlerinde ilk defa kayboluyorum, ilk defa sözlerimi unutuyorum, böyle heyecanlanıyorum. İlk defa merak ediyorum ben böylesine.. Ne de güzel bakışların var oysa ne de YASAK bakışların var cezbeden en baş meleği bile. Saçlarının sağa yatan her telini sola yatan her teliyle harmanlıyorum ben mehtap güneşini karşılayana kadar sokaklarda. Sol ayağınla tuttuğun her ritmi takip ediyorum zemini kıskandırırcasına. Müziğe ne kadar da yakışıyorsun. Hele ki gitarın elinde değilken bile hayalindeki tele vuruşun. İzlemeyi seviyorum seni Çocuk. Ben Hislerimi ve kayboluşumu anlatmak istedim sadece. Bir beklentim yok, bir isteğim, bir karşılık bekleyişim yok, benim yakarışım başka. Ben seni uzaktan sevmeye programladım kendimi. Bunun bir zararı olmaz umarım. Helal et bana sana her baktığım anı. Ben sende kaybolmaya yorumladım sözlerimi. Ben senin o siyah boğazlı kazağının boğazını sarışını sevdim, Tonu asla kulaklarımdan gitmeyen sesini koruduğu için. Ben nedenini hala anlayamadan sevdim seni. bir garip sevdim ben.. Kendine ve gönlüne iyi bak. Rabbim seni melekleri ile korusun daima. Güzel gözlerine güzel bir yaşam görmeyi nasip eylesin. Her ses tellerinin birbirine çarpışında mutlu haberlere aralansın dudakların. Gülüşün öyle içten gelsin ki etrafına da saçılsın mutluluğun. Kimin yarı olursun bilmem ama umarım seni çok mutlu eder. Umarım hak edersin o sevgiyi.
Güncellemeler
+1 yıl
Seni tanımayı gerçekten çok isterdim. En sevdiğin rengi, en sevdiğin yemeği bilmeyi, En iyi arkadaşınla tanışmayı, Sabah ezanına doğru mu doğdun yoksa mehtapla kafa bulup geceleyin mi açtın o güzel gözlerini bu dünyaya, çok isterdim bilmeyi. Yastığa başını koyduğunda aklına gelenleri, çektiğin acıları, hüzünleri, gülüşün altındaki nedenleri birer birer öğrenmeyi çok isterdim. Her sigarayı yakışında mutlu mu mutsuz mu olduğunu biliyorum senin.. yanına gelmek isteyipte gelemezken,
Güncellemeler
+1 yıl
seni uzaklardan izleyip düşler ülkesine dalarken, sahneye her çıktığında parlayan gözlerini takip ederken, mikrofonla dudakların arasında kalan 3 mm’yi hesaplarken, güneşin doğuşunda ruhunu ruhumla dolaştırırken.. içim parçalanıyor, çok isterdim senden bir parça olayım. Sen yokken çok sakar, çok UĞURsuzum. Kendine iyi bak. Seni rahatsız ettiysem üzgünüm bunun olmasını istemedim hiçbir zaman. Teşekkür ederim bana öğrettiğin şarkılar için. diye devam etse?
Bir bayanın gerçekten Tüm ruhaniyetiyle sevdiği bir erkeğe mektup vermesini nasıl karşılarsınız? Bu satırlar size yazılmış olsa ne hissederdiniz?