Garson çocuktan hoşlanmak?

yaşadığım şehirde elit bir lüks kafe var. ve yolda giderken sürekli rast geldiğim çocuğun orda garson olduğunu öğrendim. o beni tanımıyor bende onu. sadece yolda gördüm. benimde bir kız arkadaşım var kardeş gibiyiz o esmer ben sarışın allah var dikat çekici kızlarız. birlikte kafeye gittik. hoşlandığım çocuk ordaydı. ben umrumda değilmiş gibi davrandım telefonla falan uğraştım ama baya inceledi. hatta mekandan cıkarken servis yapmayı bırakıp ardımız sıra dışarı çıkıp baktı. sonra twetterden başka hesaptan çocuğu takip ediyorum duvarında özledim nerdesin bu bekleyiş yeter falan diye tweetleri var ama kafede süzüp oturuyor beni. sonra 2 gün sonra yine gittim kafeye arkadaşımla bu sefer yanında arkadaşıda vardı benim kız arkadaşımda ondan hoşlandı sonra masada oturyoduk. köşelerde servis yaparkken gülüştüler falan kasaya hesap ödemeye giderken servis yapmayı bırakıp bizile kasaya gelmeler falan. ama çocuk twetterde özledim falan fiştan diye şeyler paylaşıyor ama aynı anda yanlızlık la ilgili şeylerde paylaşıyo ama kafedede süzüp oturuyor sizce ne yapmalıyım. sanırım hşlandığım çocuğun arkadaşı benle ilgileniyo dün resmen bakıp bakıp oturdu arkadaşım üzülmesin diye demedim ama benim aklım hoşlandığım çocukta ama attığı twetler de canımı sıktı ne yapmalıyım. artık yüzümüzü gayet iyi biliyolar bidaha gidersek bir tarafları kalkıcakta
Garson çocuktan hoşlanmak?