Arkadasm bana asiksa onu kirmadan nasil reddederim?

Bana asik olduğunu düşünüyorum. Ama sadece ben değil herkes boyle düşünüyor. Sanirim 4 yildir platonik bir ask içinde. İlk anlamastm bu yüzden hak dudum sevgilim var dedim gitmedi bana vok yakin davrandi elimi zorla tutup sevgilim diyordu sürekli yaklaşmaya calisiyodu tersledim hatta kirdim sonra bana arkadaştan hoşlandığını söyledi ben onu seviyorum dedi bende tamam ayarla dedim bunlar birlikteydi ama ararnda hep ben vardım gitmek istemiyordum zorla götürüyordu benimle daha çok ilgileniyordu sonra bana gicikca davranmaya başladı herkes farkediyo beni sevmediğini söylüyordu ben sevmiyosan uzak dur diyordum benden ayrilamiyodu yanimdan uzaklaşamyo ben yokken her saniye beni soruyor. Benim olduğum yerlere geliyor. Ve çok kiskaniyo her hareketime dikkat ediyor herşeyi farkediyo hatta beni rahatsız edecek kadar. 1 haftadır mesaj atyo ara ara konuşuyoruz cok iyi konuşuyor beni çok sahipleniyo herşeyimle ilgileniyordu. Ve ne zaman yardıma ihtiyacım olsa yaninda. Müthiş bir insan sizce bin seviyo mudur ve seviyosa ben ona nasl olumsuz yanıt vericem 😣
Arkadasm bana asiksa onu kirmadan nasil reddederim?