Arkadaşımı kırmadan nasıl reddederim?

Merhaba arkadaşlar, erkek bir arkadaşım var ve babasının ortak olduğu kafede aynı zamanda garsonluk yapıyor kafeden ziyade kahvehane tarzı bir mekan burası ve bu arkadaşım son zamanlarda beni arayıp kanka gelirken şunu alsana dükkana bu lazım vs. diyip arıyor o kadar samimiyetimiz olmamasına rağmen ve normalde hiç birbirimizi aramamamıza rağmen bu çocuk beni arıyor ve sipariş veriyor bildiğin ayak işlerine gönderiyor hayatımda daha önceden kimseyi kibarca reddetmedim direkt ağzıma geleni söylerim fakat bu arkadaşımı kırmak istemiyorum kırmadan nasıl bu hareketini tekrarlamamasını söylüyebilirim? Fakat bunu arkadaşım bak ben bundan hoşlanmıyorum şeklinde demeyi bende biliyorum fakat o tarz değilde biraz kalıcı bir bahane gibi biraz da yaptığının yanlış olduğunu göstericek şekilde bir şey demeliyim bana kalsa söylüyüceğim şeyi siz kibarca hale getirirseniz sevinirim.

Bakkala çocuk mu gönderiyosun kardeşim ayak işçisimiyiz biz burda elemanlarından birini gönder eşek başı değiller ya burda.

Bakmayın asıl hali ağır küfürler içeriyor fakat KS`de olduğumuz için kendimce sansürledim.
Arkadaşımı kırmadan nasıl reddederim?