İster inanın ister inanmayın ama kısmetimi kapatmışlar

arkadaşlar kafam karışık.olay çok ilginç ama bu olayı hem tavsiye hemde örnek açısından yazıyorum.

geçenlerde ankarada bir parkta oturuyodum yanıma falcı kadın geldi bilirsiniz çok inandırıcı konuşurlar.fal baktırmam hiç söyledilkleri doğru çıkarsa cinler söylüyor derim neyse bu teyze herşeyi biliyo hayatmdaki cinler sayesinde.sonra gece korkuyonmu dedi felan daha bisuru şey sana büyü yaptırmışlar dedi saf ben inandım inanmama sebep o işle uğraşan kötü tanıdıklarımın olması sonra zaten bi miktar para aldı.bana bi ipe düğüm atıp içine başka şeylerde köy yıkan dedi 12 .günden sonra karşına kısmetin çıkçak dedi.ben inanmadım ama yinede yaptım sorun şu ki sonra benim çok güvendiğim bir abla var ona gitmiştim ona kaynanası yakın zamanda büyü yaptırmış oğlu na cinler musallat olmuştu bir tane dindar hocaya gitmişler şimdi çocuk iyi kadında düzelmiş evde her yere domuz yağı sürülmüş onları temizlemişler felan.bana anlattı bende parktaki kadını anlattım naptın dediler ya sana büyü yaptıysa dediler bende korktum o hoca ya gittik.hoca iyi biri sadece korunma ve büyü bozma yazıyo.ailemi içindekiler olan şeyleri düzgünce anlattı .zamanında annemle babamın ara açıktı ama sonra annem bir hocaya gidip kırk gün tespih çekti düzeldi.kadın olayı büyüden dolayı dedi.banada kısmet kapatma büyüsü yapmışlar hem aşk hem iş 17 yaş civarı.annem le ben benm sınavlar için 40 gün o tespihlerden çekmiştik o yüzdedn üni kazanabilmişim ama kısmet şu anda kapalı.yani kimse yüzüme açılamıyor.yakına gelince gidiyorlar itiyorum..

güzelim kapalıyım kimseye bakmm vs.. insanların beni sevdiğini duyarım ama kimse gelip söylemez.şimdi bu büyüyü .çözdürme aşamasındaym 7 cuma bi duayla boy abdesti almam gerek .inanmamakta özgürsunuz...AYRICA LİSEDE HAYVAN GİBİ AŞIK OLDUĞUM ÇOCUĞUN BENİ LİSEDE SEVDİĞİNİ ÖĞRENDİM .KAÇ GÜNDÜR KÖTÜYM DÜŞÜNCELİYİM.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar büüyü yaptırmadım büyüyle ugrasmadı mecbur kaldım.soruyu kıcından analşyanlar için sylüyorum bu ülkede tek müslümanlar kapalılar degil herkes kendine baksın.Efendimizede yaptırılmıs ama dualarla bozulmus büyü hak ve yapana lanet var maa ben bozdurdum.
İster inanın ister inanmayın ama kısmetimi kapatmışlar