AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Eger seviyorsan asiksan bu usin vamani yok. bu isin zamani. para. gercekci olun maddi durumun iyiyse hic beklemez evlenirsin. ancak degilse calis babam calis..
Erkeklerin çoğu 3 yıl ve üzeri demiş kızlarda bir yıl demiş kızlar bu yüzden kaybediyo herşeyi aşk sanıyo aşk kolay olan bişey değildir uzun süre çıkınca gerçekten aşk olduğunu sanıyo
2 yıldan sonra beklerim. Bu zamana kadar birbirimizi tanımışızdır.
7 ayda evlendik uzatmamak lazim.. o insan gelince anliyorsunuz zaten
2 yılı asinca en güzeli fazla uzatmak ilişkiyi yipratiyo
bence o 1 yıl içinde veya sonrasında keşfedildikten sonra belli olur.
İlk 3 ay içinde diyenler hayal dünyasında yaşıyor galiba:)2yıl aşsın önümüz netleşsin.
beyler ben iy/ms basıcam ama kararsız kaldım üst mü oynasam? bir fikir verin /:
3+ mı olsun? /:
3 yıldan sonra zaten artık birbirnden sıkılyorsun bence 1-2 yıl ideal çünkü her bişeyinde farklı bir yönünü tadarsan iyi olur gibime geliyor :) :D
1-2 yil bile fazla skilmak icin
Evlenmeyi düşünmeyi başladıysam (artık birisiyle evlenmek istiyorsam) 6 ay ila 1 yıl içerisinde karara varabilirim.
1 yıl içinde çok uygundur uzarsa yalanlar, vs olaylar başlıca ve sonucu anlasamadik ve bitti klasik yani 1 yıl içinde iyidir.
zaman önemli değil ne zaman bana o sıcaklığı yakınlığı hissettirebilirse işte benim hatunum bu olmalı dedirtirse o zaman
Gerçekten onunla olmak için hazır hissettiğimde.
Bir evi paylaşmak bir hayatı paylaşmak için bir zaman veremem.
Evlenmeye ne kadar meraklıymışsınız. Bunun süresi olmaz, ne zaman işte bu derseniz evlenin. Gerçi evlenince de eninde sonunda pişman olacaksınız orası ayrı konu.
Ben onunla bir ömür boyunca yaşaya bilir miyim sorusuna kendi beyninde evet cevabını verdikten sonra
en güzel cevap bence bu...
Yasina gore buyuk konustun aferin sana kucuk kiz:)
Teşekkür ederim ikinize de :)
Kesinlikle süper bir cevap!!!
Evlenmek istersem ben teklif ederim.
Saatinin onemi yok
Pehh delikanli kizmissin yau:)
Helal!!!
gerçekten seviyorsan ve birbirinize inandıysanız bunun için aylara yıllara gerek yok,
Üç sonunda tanınmış olur ki evlilik için başlangıç yapılması en doğrusu uzatmak yorar bütün hayatı
6. aydan sonra her an bu teklif yapılabilir diye düşünüyorum.
Ne evliliği ya 😕😕😕😕 gencim ben daha 😂 2-3 yıl sonra anca
Karşı tarafı tam tanıdığını hissettiğinde ve en önemlisi onu da kendini de evliliğe hazır gördüğünde.
Ben 13 günden fazla kimseyle çıkamadım 23 yıllık sünnetli erkegim o yüzden 14 ve katlarinda ufaktan bir cilveye başlarım ehueheheue
Birseyin kivami vardir ondan once eksik ondan sonra is sulanir tikiye baglarsin tam zamani dedin andir sureye cetvele dokemezsin atak ol ve teklif et.
3 yıl iyidir
Ama şu an ki mevcut sevgilimle 2 yıllık olduğumuz için uç yıl iyidir :d
Yeni taniscagim biriyle evleneceksem 1 yılda evlenekkk
hahahahaha
Hohohoho
Hatun kişi evlilik teklifi bekleyişine girmeden teklif edilmeli bence..
Beklenti durumu vasat.
iyi de , baştan hemen öyle düşünce ve beklentilere giriyolar ya
Bugüne kadar maksimum ilişkim 7 ay sürdüğünden önce 1 yıl barajını geçmek lazım.
1 yıl falan ideal olur diye düşünüyorum ama çiftin yaşadıkları birlikte olduğu zamanlar imkanları vs süreyi değiştirebilir.
En Az En ölü İki Senenin dolmasını Beklerim o insanın tamamıyla herşeyini çözmeden asla o teklifi etmem
Uzattikca uzatin evliliği sonra her haltiyiyin kizi terkedin
Bir yılı bitirdkden sonra evlenebilinir ama gecir dgin zaman da skmadan yormadan sevmek daha güzel
Her gün şarkı söylemek iyi gelir diye bir yerde okumuştum.
7 8 ay olabilir en kötü 1 yıl içinde oldu oldu olmazsa o kişi evlilik 💑 düşünmez
İlişkiden ilişkiye değişir 2 tarafın ilişkiden ne beklediğine gore değişir ama yolunda giden bir ilişkiyi fazla bekletmemek lazim bence
Hiç bana göre değil ağlayan çocuk, trip atan eş, birsürü hesap kitap, yazarken bile fenalaştım :/
mantık evliliğiyse 3 ay yeterlidir değilse en az 1 yıl
Hmm sıkıntılı bir konu yani uzun biraz ilişkiyi bayatlatıyor
Taze Taze olcak 1 yıl iyi dir bence.
Hayat uzun ve zorlu en az 3 yil bu sure icerisinde hem birbirinizide denemis olursunuz gecinebilicekmisiniz diye dusunuyorum.
acele etmemek lazım 2yıl sonra ya da 3 yıl en uygun olanı bence :)
Yaşına göre bayaa olgun bir cevap, tebrik ederim :)
boş yorumlar istersen 10 yıl tanı konus onu aynı evin içine girince görüceksin :)
Bu yüzden ilişkilerde kısa süreyi seviyorum. :):
Beklemeye gerek yok. Yıldırım nikahı olmalı. Hemen evlenip şey etmek lazım.
ilk 6 ay çok önemli...
anne sütü açısından da yani
bu zamana kadar bana teklif eden kızlarla cıktım herhalde evlilik teklifi benden olur hıh. d
1 yil neyin ne oldugunu anlamak icin yeterli bir sure sonrasinda evlilik dusunulebilir bence :p
Bu kadar genç yaşta 1 yılda inan bişey anlamazsın, benden söylemesi :)))
Ne kadar yakın o kadar iyi.
5 yıl çıktık anca geldi evlenme teklifi sbdbd
E yasta gelmis kacirma derim karinca kararinca. d
5 yıl ne yaptınız?
evlenmek çıkmaya benzemez, masrafını bir yana bırak aynı çatı altında hayatı paylaşmak kolay değil. Maalesef ülkemizde kızlar evlenmeyi hürriyete kaçış gözüyle görüyor ve evlenince de öyle olmadığını anlayıp duvara tosluyor. Ya da her ne kadar kızlar "olmazsa da boşanırım, noolucak" gözüyle olaya yaklaşırken erkeklerde durum öyle olmuyor. O kadar uğraşıp bir yuva kuracaksa öyle kızların "olmazsa da boşanırım, noolucak" bakışı erkekler için KESİNLİKLE bir seçenek olmuyor.
B sikki, 6. aydan itibaren.
bir kız olarak evlenmek istemiyorum
Nasıl yani?
bunda anlasilmayacak bir sey yokki
bence iki yıl daha iyidir
1 yıl iyidir çok seviosam 6 ayda olabilir :-)
ne zaman işte bu denirse.. zamanı yok bu işlerin..
Fazla beklememeli bence, asidi kaçıyor sonra :/
Mümkün olduğunca erken
Görücü usulü en temizi
Bir sene geçmeli muhakkak
Ay mı dedin. Hemen ilk görüşmede teklif etsin
1-2 yıl sonra olabilir.
Evlilik mi Allah korusun.
kızlar evlenmeye çok meraklı :D
2. gün evlenme teklifi eden var
bunun bir zamanı yok kendimi hazır hissedince.