evlenmeyi düşünüyorum sevgilimle sizce işi bırakayım mı bırakmayayaım mı ?çağrı merkezinde çalışıyrum çok yoruluyorum eve zaman ayrıbaileceğimi sanmıyorum bu durumda .ne yapsam kafam karışık ?
Cevabın nedir?
+1 yılBir kiz bana gore calismamali. Yanlis analamayin dizini kirip evde otursun demiyorum. Sonucta oda insan. Fakat gunumuz sartlarina bakarsak yeni evlenmis bir cift icin tek kisi ile borc-harc vs. gecibmek zor. Ben evlenecegim zaman Allaha sukur maddi durumum iyi oldugu icin kesinlikle esimin calismasini istemiyorum. Altina araba veririm gitsin gezsin ben gelemeden eve gelsin ben cikmadan oncede evden cikmasin yeter. Tabi ki namusunu koruyacak ve nerede oldugundan haberim olacak. Tabi illa calismak istiyorum derse bazi insanlar vardir calismadan yapamaz. Yine ayni sartlarda benden once cikmamak ve benden sonra gelmemek sarti ile cok hafif bir iste calismasina izin veririm. Fakat bu benim sahsiyetim icin gecerli. Seni. yapacagin ise cok basit buna tek basina karar vermeyeceksin. Esie olacak kisiye soracaksin. Onun maddi durumunu az cok bilirsin. Tabi ki ona gecinebilirmiyiz diye sormayacaksin. Calismani istemiyorum derse once calismamaya bir puan ver sonra maddi durumun orta halli oldugunu varsayarak konusuyorum calismaya bir puan ver durum esit. En son esinin bu konuda ki hassasiyetini ve kendi puanini vererek sonuca ulas.
012 Yorumla
Soran+1 yılo çalışma dior zaten sorun yok onun için ama ben evde sıkılırım
- +1 yıl
Sana calisma diyor. Evde kir bacagini otur evden cikma demiyor. Neden hep yanlis anlasiliyoruz. Bende kiz arkadasima kiyamadigim icin evlenince calismayacaksin demistim. Bak dikkatini cekerim "Kiyamadigim icin" tabiki birazda ilgisini istedim icin. Bana tepkisi su olmustu. Ne diyorsun ya ben kolemiuim evde oturup swni bekleyecegim. Ben calisma diyorum evde otur demiyorum Cik dolas kardesim. Ben calisip para kazanirken ki yeterli miktarda para kazanirken neden ikimizden birinin eglenme hayatina h
Soran+1 yılevet öyle diyor ama ne biliyim ya bir gün ayrılırsak die düşünüorum gerçi yine babam bana bakar ama kariyerin olması başka yinede
- +1 yıl
Kesinlikle kariyer de cok onemli hem alacagin ucret bakimindan hemde mevki bakimindan. Tabi ki tedirginligini anliyorum. Benim kiz arkadasimda hemsireydi. Eee kizda hakli o kadar okumus onun yerine koyuyorum kendimi bazen. Yazik degil mi kiz ne diye okudum bu kadar diye dusunecek. Okudugu bolum gozunde dusecekte dusecek. Bence maddi durum fena degilse kesinlikle birak. Ben inanmiyorum yani adi ustunde eş denmis buna bence ikiside bir birinin aynasi bir bosanmanin bir kisi yuzunden kaynaklandigin
Soran+1 yılüff bilmiorum yaa benim eşim olucak kişide doktor süper kariyeri var yani ben evde otuursam böle ezilirim falan diye düşünüorum o sürekli kendini geliştiricek bende evde kös kös uyumuszluk olmaz mı maddi anlamda sorunu yok adamın iyi kazanıyor zaten
- +1 yıl
Hmmm simdi anladim. Fikir olarak bende oyle duaunuyorum biraz ezilmis gibi olabilirsin. Ama callcenter da calisarakta cok yukselemezsin. Onun cizgisine gore. Bir hopi bul madem esin doktar dukkan acsin sana hobin uzerine uret ders ver bir nevi dernek gibi birseyler.
Soran+1 yıliyide bankada çalşıyorum şu an öyle herahangi bir yerde değil yani yükseldim bayağı aslında burda tabi sevgilim gibi olamam da .ama zaten erkeğin bir adım önde olması gerekmez mi .o kesinlikle çık diyor hatta evlenince çıkıcam dedim bile ona ama kararsızım .o evlenince çocuk istiyor hemen bide
- +1 yıl
Benimde fikrim asagi yukari doktor demesen bu kisi benmiyim nwyim diyecegim. Bende hemen cocuk isterdim. Tabi 1 bir bucuk sene bi ozgur ozgur yasadiktan sonra. Bence cik gitsin. Eger onu gercekten seviyorsan ayrildiginda zaten birak calismayi yasamakta zorlanacaksin nefes alamayacaksin yani yine isinden olup issiz kalacaksin. En mantikli olani ya esinle evlenme isinle ilgilen yada isinden ayril esinle ilgilwn bu kadar basit yani. Hepsi fedakarlirliktir. Kariyerden vaz gecmek vs. Bende seviyorum
Soran+1 yılyok ondan vageçemem çok seviorum zaten hayatımdaki ilk ve son erkek .çok uzun zaman ayrılık geçirdik falan bazı şeyler atlattık ama kopamadık .yani aramızdaki sevgi çok başka .hayırlısı kasmayacam artık çıkarım işten evlendikten sonra evlenmeden bir kaç ay önce yani
- +1 yıl
Sevgi icin herseye deger keske oda isi gucu birakip ikiniz beraber zaman gecirebilirsiniz. Tabi doktor icin biraz zor. Ben sevdigim kizla evlenirsem birakacagim calismayi filan bir sirket isyeri vs kendi donecek bir yer kurup bende bu dunyanin altini ustunu getircem tabi sevdigim kizla
Soran+1 yılsenin kendi işin ama sevgilimin öyle değil zaten kariyer takıntısı var adamda .yani bırakmaz işini o asla .
- +1 yıl
Yok benimde pek kendi isim sayilmaz :) Bir nevi benimki bir doktorun ozel bir hastne sahibi olmasi gibi birsey olacak.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın çalışırsa ekonomik özgürlük olur ki bu iyi bir şeydir koca eline bakmaktansa a olsun benim olsun mantığı güdülmelidir ayrıca ileride çocukların istikbali açısındanda iyidir. Bunun birde emeklilik gibi bir güzelliği vardır ki sonrasında maaş bağlanır şimdi ki nesil ana ata saymadığından huzurevlerimiz dolmuş taşimıştır. Ev işlerine gelince bir sıkıntı olmayacağını sanıyorum tabi eşinde de yardımcı olmak kaydıyla gitsin bulaşık yıkasın demiyorum ama en azından derli toplu olursa sıkıntı olmaz geri kalan işler zaten pekte zor değil kanımca
013 Yorumla
Soran+1 yılyooo ben çalşıyorsam oda giricek mutfağa bulaşık yaıkayacak sizin köleniz yok azcık vicdanlı olun alelamin kızı köleniz değil madem eşini çalıştırıyrosun tutucan süpürgeyi hafta sonu
Cevap sahibi+1 yılŞahsım adına yazayım. Bulaşık yıkamam ama süpürge tutmaktır toz almaktır halı yıkamktır silkmektir cam silmektir yada aklına gelecek envai çeşit ev işini beceririm ki benim diyen çoğu kadınıda cebimden çıkarırım ama mutfak kadının olmalı beni bağlamaz !
Soran+1 yılyok öyle yağma giriceksin mutafağada .kız senin kölen değil hayat müşterek
Cevap sahibi+1 yılHadi oradan hayat müşterek diye diye kurnazlık peşindesiniz her haltı her işi biz yapsak yinede şikayetçi olursunuz. evli olsam karım çalışsa sıkıntı etmem yardımcı olurum ama onun yapması gereken temel işler aksıyorsa ya işi bırakacak ya ev işlerini aksatmayacak yok öyle yağma yorgunum yoruldum hesabı
Soran+1 yılvalla çalşıyorsa hayat müşterekse sende giricen mutafağa bağlıcan önlüğünü yapıcan yemeğini hiçç başka birşey bekleme hem işte çalış hem gel evde çalış bu kızlar szin köleniz mi bee erkekliğe bak yuh sizin erkekliğinize
Cevap sahibi+1 yılYok öyle dünya :D
Soran+1 yılvar var ilerde görürsün
Cevap sahibi+1 yılHe gardaş hee
Soran+1 yılbulursan bir saf kız belki kimseyi kullanma yukarda allah var
Cevap sahibi+1 yılSen okudugunu bile anlamıyorsun kimseyi köle yapma derdinde değilim açık açık izah ettim Allah sadece yukarıda değil her yerde :) Ayrıca Allah ın işi gücü yokta bizim evde ki iş paylaşımızla mı uğraşacak bazı durum ve haller vardır kadınlara has bazı hallerde erkekelere hastoır mutfak kadının işidir çalışıyorum bahanesi ile mutfaga girmem sende gelcen diyorsa ya işini, bıraksın yada adam gibi vazifesini yapsın haa yok senın gibi dik başlı ise işte kapı umrumda olmaz !
Soran+1 yılkız hem dışarda çalışsın yorulsun hem eve gelsin yorulsun eee sen nesin erkek misin şimdi püff
Cevap sahibi+1 yılSen ne laf anlamazsın ya yazdıklarımı baştan oku birde okudugunu anlamaya çalış hay yarabbim allah senın gibilerden koruusn
Soran+1 yılben çok akıllıyım tabi sen git çirkin ve şişko birini bul anca o seni çeker bu şartlarda
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence her kadın hayatı ve erkekleri anlamaları için hayatının bir dönemi çalışmalı.Eşinizden ayrılabilirsiniz, eşiniz ölebilir ve hiç bir zaman annem babam abim bana bakar diye yola çıkmayın.İnanın bana yeri gelince onlar bile size ve çocuklarınıza tahamül bile edemezler ve sizlere bakamazlar.O nedenle kadınlarin çalışması taraftariyim ama kendi hayatımdan şunu belirtebilirim.Benim annem ve babam 13-14 saat çalışan insanlardı.Ben ve abim hiç bir zaman hazır kurulmuş sofraya hiç oturmadık.Bunun değerini bilin :).Annem ve babam bizim geleceğimiz için kendi gelecekleri için çok çalıştılar ve ben böyle çalışmak istemezdim.Ben çocuğum olduğunda part time veya yarım gün bir süre calismak isterdim.Evime, kendime, eşime, çocuğuma yeterli zaman ayırmak isterim.Bir çok insan bunu unutuyor ve evlikleri bitiyor.Çocuğum okuldan geldiğinde en azından haftada 2 kere onu evde sıcak çorbayla karşılamak isterdim.Çok paramiz olacağına huzurumuz olsun isterdim.Çocuğuma iphone 5 alacağıma ona geceleri kitap okumayı beraberce zaman geçirmeyi ona en fazla sevgi vermek isterdim. Hayırlısı
19 Yorumla
Soran+1 yılölede yarım gün iş nerden bulayım bunu bile zor buldum yani rahat bir işim olsa çalıayım ama böle gece yok gündüz yok köle gibi ne biliyim yaa kafam karışık babam bana bakar sorun yok ayrıca tek çocuğu m
- +1 yıl
Bir şekilde bulmak gerek.Babana güvenerek hiç bir zaman yola çıkma.Ben kendim böyle bir duruma düşsem ve babamın eline baksam boynun büyük olurdu.Bir şekilde cocuklarimiz olunca onlarla ilgilenmemiz gerek.Hem baba hemde kadın.Ben kadinlarin çalışmasından yanayım ama çocuğum büyürken bir süre evde olmak isterdim .Onu sevmek yetiştirmek isterdim.Bir şekilde başka işlere baş vurup kendi isim varsa kendimi kısıtlardım daha az çalışırdım.Tabiki o zamanki duruma bağlı ama kalbimin içinden böyle isterdim.
Soran+1 yılya canım sen masallarda mı yaşıyorsun yaaa nerden bulucan part time iş
- +1 yıl
Ben kendim part time çalışıyorum veya yarım gün :).Masallarda yaşamıyorum sadece kalbimin içinde nasıl bir hayat sunmak isterdim çocuğuma onu düşünüyorum.Annem ve babam gibi 13-14 saat çalışıp sonra pişman olmak istemiyorum.Çocuğumu sevgiyle , ilgiyle büyütmek istiyorum.Yanlış bir şey istemiyorumki.Ben hiç bir zaman okuldan geldiğimde hazır masaya oturup bir sıcak çorba içemedim, bende bu bir eksiklik.Sadece içimdekileri söyledim.Hayat sartlari bunu kaldırışa böyle bir hayat sunmak isterdim.
Soran+1 yılinşş yaparsın zaten ama part time iş dediğin ne onu anlamadım hangi sektörde part time çalşılıyolar ben hiç rastlamadım da ondan sordum
- +1 yıl
Part time dememdeki sebeb yarım gün çalışıyorum yani % 50 çalışıyorum birde ben ek olarak tercümanlık yapıyorum (kendi mesleğim haricinde) o nedenle bazen tabiki daha fazla çalışıyorum ama kendi işimin zamanını kendim kontrol edebiliyorum.Bazi dönemler iş seyahatlerim oluyor o zaman tabiki daha uzun çalışıyorum.Ben biraz özgür bir meslekteyim onun için kendi saatlerimi kendim ayarlayabiliyorum.
Soran+1 yılne iş yapıyorsun nerden mezunsun merak ettim
- +1 yıl
Ben lisede International baccalaureate gittim ve sonra eğitim fakültesini bitirdim.Hakkinizda en guzeli olsun
herkes calısıyo su dünyada tek sen calısan degilsin herkes yoruluyo . kendın icin calısmalısın bence kocanın eline bakmak en kotu sey para versinde brsey alaym diye bakmazsn
05 Yorumla
Soran+1 yıliyide benim iş 6 oldu hadi paydos masa başı iş değil ki rahat bir işim olsa neden bırakayım
Soran+1 yılbenimki 6 da bitmior işte öyle oturduğun yerden atma sen ne iş yapıyorsun böle rahatsın bir yerde sekretersen bütün gün ytarsın tabi .istemior bırak dior benimki
Soran+1 yılsen lise mezunusun belli 19 yaşında işe girmişsin meuhasebede anca sekretersindir
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
7Cevap
+1 yılHerşey maddiyatla ilgili... Şahsen ev işlerinin zaten yeteri kadar yorucu olduğunu düşünüyorum, bu konuda evleneceğim insan çalışmak istemezse mutlu olurum, isterse de onu eve hapsedecek değilim...
07 Yorumla
Soran+1 yılonun evi var falan yani maaşıda fena değil geçinir gideriz zaten benim aldığım ne ki öyle dedi bırak dior ama ben şimdilik bırakmak istemiorum sonuçta çeyiz meyiz masrafım çok oluyor
- +1 yıl
Nikaha 4 - 5 ay kala ayrılırsın...
Soran+1 yılyani öyle yapcam artık birikim yaptım zaten 40 bine yakın param var bankada ondan harcarım
- +1 yıl
Ondan harcama... Deli misin nesin... Bırak dursun... Hatta 2 yıl hiç dokunma, belli mi olur ya boşanırsan... Biraz akıllı ol...
Soran+1 yılboşanırsam anamın evine dönerim ne var ki ortada kalıcak değiliz
- +1 yıl
Değilsin de, o süreçte kendini toparlaman, yeniden düzen kurman için o para sana lazım olacak... Adamın da parası var zaten diyorsun, bence tedbiri elden bırakma... Herşey yolunda giderse ileride kendine bir araba veya doğacak çocuğuna bir ev alırsın...
Soran+1 yılbenim var ki babamın evide var herşeyi var tek çoccuğum zaten ama yük olmamak için çalşıyorum
+1 yıldaha rahat bir işte çalış ama çalış
çalışmayan kadın zamanla kafayı sıyırıyor evde
çoluk cocuk olunca bırakırsın istersen o başka03 Yorumla
Soran+1 yıliyide bu işi bile zor buldum yani
- +1 yıl
kocan para vermezse parasız kalmayı, tüm gün evi yapıp komşularda gezerek akşamı beklemeyi, ve bunu 30-40 yıl yapmayı eglenceli buluosan calışma ne diyim :)
Soran+1 yıliyide arkadaşım imkanım olsa iyi bir işim olsa çalışırım ama böle köle gibi çağrıda çalışanlar bilir insan kafayı yiyor zon zonk beynimde çağrılar
+1 yılne istiyosan onu yap.çalışmak istemiyosan ev kadını ol.
04 Yorumla
Soran+1 yılçalışmak istiorum ama uygun br iş olmalı işte
- +1 yıl
burdan ayrıl.bakın biraz farklı işlere.burdan ayrılmadan farklı işlerin ihtimalini düşünemezsin eninde sonunda bırakıcaksın zaten bu işi maddi sıkıntında yokmuş.
Soran+1 yılölede kariyer istiyorum haylrısı olsun yaa
- +1 yıl
kariyer istiyorsan yorulmayı göze alacaksın
yoruluyosan eşin olacak insanda çalışma diyosa burda bunu sormanın bi anlamı yok çık gitsin..
01 Yorumla
Soran+1 yılya ölede işte ne biliyim sordum aslında sormak saçma
+1 yılçalışmalı hatta daha da çok çalışmalı çocuklarının geleceğini düşünüyosa
011 Yorumla
Soran+1 yılöle demek kolay sen benim işimi yapda görelim
- +1 yıl
:) biz burdaki arkadaşlarla bazen deriz ki, bizim yaptığımız işi maden işçisine ver, iki gün sonra sigara almaya çıkıyorum der ve bi daha o ofise geri dönmez :)
Soran+1 yılsen erkeksin ben kadınım bir
ikinciside benim işim kadar zor bir işte çalıştığını sanmıyorum .çağrı merkezi çok zor yorucu benim gece vardiyamda var evime ne zaman gidicem temizliğimi ne zaman yapıcam yemeğimi- +1 yıl
bak bizim yaptığımız işi ramboya ver, abi gözünüzü seviyim beni üç kere daha vietnama gönderin ama o ofise bi daha sokmayın der :) zorluklar iyidir. insan çalışmaktan yorulur ama o yorgunluk öldürmez seni. bak benim kızkardeşim de çalışıyo, çok yoruluyo ama çalışmaya devam ediyo. benim annem 60 yaşında ve ben birgün bile çalışmadığını hatırlamıyorum. temizlik dediğin şeye bi kadın tutarsın ayda bir gelse çiçek gibi olur ev. gömleğin tanesi 1.80 liraya ütüleniyo. yemek de dünyanın en kolay işi
Soran+1 yılhee tabi ben alıyorum 12000 falan onu temizlikçeye ver bebek bakıcısına ver ee ne kalıcak otururum evimde hem kendim bakarım çocuğuma hem işimi yaparım .masa başı güzel bir işim olsa haklısın ama işte öyle değil .erkeksin çalışcaksın tabi
- +1 yıl
e öyle düşünüyosan çalışma o zaman niye soruyosun ki. ama böyle şeyler, bu tip zorluklar paylaşmayı arttırır. aynı dili konuşursunuz eşinle. şimdi sen tüm gününü evde geçirip sıkılacaksın mesela. ama eşin çalışacak ve yorulacak bütün gün. o eve döndüğüna sen sıkılmış biri olarak ondan ilgi bekliyceksin ama onun istediği tekşey kendini koltuğa atmak olacak. halbuki ikinizin de istediği tek şey koltuğa atlamak olsa da o yorgunluğu paylaşsanız, evliliğiniz daha mutlu olur buna eminim.
Soran+1 yılyoo asıl yorgun argın eve gelince eşimle ilgilenemem .eşim gelince masamı hazrılarım 4 çeşit yemeğimi yaparım onun yorgunluğunu alırım hizmetimde kusur etmem yatakda bile daha faal olur yani kadın günüz yorulmadaysa
- +1 yıl
eşin de razıysa çalışma o zaman da mesela ben eve geldiğim zaman benimle kimsenin ilgilenmesini istemiyorum. bu da bi şekilde benim hayat tarzım galiba. herkes benim gibi değildir. bunun haricinde eğer eşin ayda günün şartlarında en az 4 bin kazanıyosa bişekilde geçinirsiniz. bunun üstünde kazanç da konforlu yaşamanızı sağlar. tabi ev kendinizin olmak şartıyla bu rakamlar
Soran+1 yılevi kendine ait eşyalarıda ben alıcam yani istemior ama ben alıcam yinede hatta bazılarını aldım bile .yani borç harç evlenmicez .ayda 5000 kazanıyor eşim olucak kişi doktor kendisi
- +1 yıl
e iyi daha noolsun, sen hala çağrı merkezinde çalışıp çalışmamanın derdine düşme bence. bi hobi falan edinirsn kendine canın da sıkılmaz ileride. doktor olan eşin daha da çok kazanır zaten zamanla
Soran+1 yılya ölede evdede tıkıl kal bana göre değil adam akıllı bir iş bulurum inşş evde duramam ben
çağrı merkezinde çalışarak evliliği yürütmek çok zor bence çalış ama başka bir işte evlen öyle 1 ay falan düzenini kur alış sonrada uygun bir iş bul
00 Yorumlaimkanlar varsa çalışmasa daha iyi yok kendi isteğiyse onun bileceği iş imkan yoksa mecburen çalışır zaten hayat müşterek :)
00 YorumlaAz aşımız ağrısız başımız diyorsanız ikiniz de çalışma.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeğim çalışcak tabi lafa bak erkek çalışcak evine bakcak öbür türlüsüne erkek demem ben
bence bunu kendi gönlünden geçen ve evleneceğin kişiyle oturup,düşünüp karara bağlamalısın .buradan ne dense boş
01 Yorumla
Soran+1 yılya o çalışma bırak dior çünkü görüor çok yoruluyorum ama işte ben cesaret edemiorum şimdilik
Gizli Üye(36-45)+1 yılçalışmak malesef öyle "ay ben yoruluyorum" diye bırakabileceğimiz bir şey değil malesef. biraz gerçekçi olmak lazım. sevgilin aynı şeyi söylese sen ne derdin bi düşün?
09 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim doktor yorulmuyor iş yerinde pek
Cevap sahibi+1 yılo zaman sana evde destek olur, bi şekilde çözersiniz. bu senin kendine güveninle alakalı bişi. yani ben çalışmayı böyle görüyorum.
Soran+1 yılya iyide güzelim şöle masa başı bir işim olsa aksam 6 da çıksam çalışırım ama çağrı çok zor
Cevap sahibi+1 yılöyle bir iş bul o zaman. çalışmıyorum diyip sıyrılmak kolay, kolaycı olma.
Soran+1 yıle bulamıyorum güzelim aslında zengin koca buldum oh gel keyfim gel yapayım azcık ie düşünüorum miss
Cevap sahibi+1 yıle öyle desene. hey allam. keyfine bak.
Soran+1 yılya keyfe bak da işte sıkılırım bu seferde onu düşünüorum
Cevap sahibi+1 yılçocuk yaparsın.
Soran+1 yılkız sürekli doğurayım mı inek gibi tövbe tövbe .üff bilmiorum ev hanımı olmak istemiorum aslında ama işda bulamıorum kendime uygun hayılrısı umarım ulurum
bance çalışmalı
kadının ekonomik özgürlüğünü elinde bulundurması önemli bana göre00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. işini hiç bir zman bırakma
012 Yorumla
Soran+1 yılimanım gevrior ama
Soran+1 yılailemin yanına dönerim ya ne yapayım yani ayrılırsam .çok zor işim gecesi gündüzü yok .evime ne zaman gelip yemek yapıcam .zaten bırak hemen diyor ama işte ben kararsızım
Soran+1 yıloturduğun yerden atmak kolay tabi
Soran+1 yılsen erkeksin ama
Soran+1 yılo zaman erkekte mutfağa girip börek yapıcak kardeşim .ben gece işe gidiorum sen böle birşeye müsade edermisin ulan yuh sizin erkekliğinize be
Soran+1 yılallahtan benimki sizin gibi düşünmüor helel olsun iyi seçim yapmışım
eve kaçta varıcağına bağlı
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla gece bile çalşıyoruz biz öyle belli saati yok
Soran+1 yılsektör değiştirecem değişriemsenine ama iş yok be kardeşim iş bulmak çok zor bunu bile kaç sene bekleyerek buldum
Soran+1 yıliyide olmaz işte herkes gece vardiyası yaprken ben gündüz izin vermzler
tabikide çalışmallısın
02 Yorumla
Soran+1 yılçağrıda çalışmak kolay mı
+1 yılçalışman lazım kendin için
01 Yorumla
Soran+1 yıliyide imanım gevrior yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılçalışmalı kesinlikle
00 Yorumla çalışmalıııı.
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri