Ben dürüm , lahmacun , döner her türlü seven , yiyen bir kızım. Sevgilime dün dürüm yemeğe gidelim mi dediğimde bir şaşırdı önce sonra biz kıromuyuz ya dedi pizzacı dururken seni oralara götürmem dedi ama ben pizzadan nefret ederim ve sırf onu kırmamak için gittim. Kötü mü yaptım bilemiyorum..
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYav böyle soruları ciddi anlamda mı soruyorsunuz gerçekten? Yoksa milletle billur geçmek için mi yapıyorsunuz? Krolar mı yiyor dürümü lahmacunu sadece? Pizza zengin yemeği mi? İtalya'da pizzanın ilk yapıldığı zamanlarda fakirlerin yediklerini biliyor mu sevgilin? Biraz akıl insanoğlunun tek ihtiyacı. Ama o da herkeste olmuyor işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef o hiç tatmadi bilmiyor tamamen ön yargı. Almanya'da doğdu büyüdü. Ortak yemek zevklerimiz yok ama ben sırf kırılmasın diye gittim
En İyi Cevaplar
+1 yılVay arkadaş Erkek bayanın yerine geçmiş gibi bişi olmuş :D
07 Yorumla
Soran+1 yılYemeğin cinsiyeti mi olurmuş kardeşim :)
- +1 yıl
Yanlış anladın. normalde senin sorduğun soruyu erkek sorar. kızda çok kırosun falan der benim bildiğim. o yüzden ikiniz yer değiştirmissiniz dedim. Normalde bayanlar küçük çaplı yerlerde yemek yemeyi sevmediği için dedim :D
Soran+1 yılAnladım :) Zahmet oldu açıkladın teşekkür ederim. Biz de böyle oluyor işte yaşadığımız kültürler farklı oldu. Ben İstanbul'da doğdum büyüdüm o Almanya'dan geçen yaz geldi. . Hayatında hiç yetmediği için tuhaf geliyor ona
Soran+1 yılhiç yemediği için ***
- +1 yıl
Hmm. anladım.. Ama bir erkek olarak seni taktir ettim. Normalde İstanbul kızları kötüde olsa iyide olsa Görüntüsü güzel pahalı mekanları severler. dürüm sevseler bile imajı çizilmesin diye öyle yerleri tercih etmezler. senin kalbinde birşey olmadan sevgiline bunu demen bile bir ayrıcalık. çok şanslı bir sevgilin var ;)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) Ben yapmacık olamam. Hem ondan çekineceksem istemediğim şeyleri yapacaksak hobilerimi değiştireceksem ne anlamı kalır ki
- +1 yıl
Aynen öyle. böyle devam et :)
+1 yılHiçte bilem biz oturduk lahmacun da yediik adanada yediik hiçte kroca değildi hatta bir ara küstük yine dürümcüye gittik dükkanın sahibi olan amca şekerpare getirdi tatlı yiyin tatlı konuşun dedi ordan çıkarken barışmıştık bile :))
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ne güzel :D
+1 yılKimin umrumda ki neyce olduğu sonuçta sevgiliyle dürüm yemekte sevdaya dahil :D :D
Ve sevgülün fazla mı tiki :)01 Yorumla
Soran+1 yılAlmancı diyorum ona kızıyor bana ben Türküm diyor :) ama yemiyor zorla yediremem
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
64Cevap
+1 yılne edeyim..
ben
lbirlikte lahmacun yemedigim
ciger dürümü yemedigim..
Sevgiliyi:))
kroca diyen adamın mantıgını
sirf kibar gözükmek istemis sanki:)21 Yorumla
Soran+1 yılSevsinler kibarlığını aman ya :( Hayatında hiç yememiş ki..
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. valla bir urfalı olarak öyle sevgiliyi peçeteyle tutar çöpe atarim arkadas :D
kroluk değil bunlar bizim yöresel lezzetlerimiz olmaz sa olmazlarimiz.
ben memleketimin yemegi dururken bildigim sevdigim lezzet dururken niye gidiyim öyle bir yere.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim çok haklısın. Çok zengin bir coğrafyada yaşıyoruz. Kıymetini bilmek lazım. Ondan sonra gelir elin Yunanı senin baklavana sahip çıkar. Ne yazık ki
+1 yılŞu yemek muhabbeti çok saçma bence ben sevgilime istediğim şeyi söylemem genellikle bütçesini benim için harcamasına ne gerek var ki simit alsa bile yeter yani bence seninkinin sorunu gösteriş
01 Yorumla
Soran+1 yılGösteriş olduğunu sanmıyorum. Benden daha rahattır. Maalesef o hiç tatmadı bilmiyor tamamen ön yargı. Almanya'da doğmuş büyümüş.
+1 yılne alakası var kendin ol, kırolukla ne ilgisi var, o zaman söyle ona ben de pizzacıya gitmem, pizza nedir ya, sağlıksız aptal insanları kandırarak 3 kuruşluk şeylerin yedirildiği yer. salak gözüyle bakıyorum ben oralara gidenlere. o zaman ya beni adam gibi bir restorana götürürsün ya da senle gelmem bir daha de. bakalım verebilcek mi o adam gibi restoranın parasını.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumu iyi öyle dersem götürür . Bizim yemek konusunda ortak zevklerimiz yok ama ben yine de kırmamak için gittim onunla. .
Bence sevgilinde bir sorun var. Ne zamandan beri yemekler kro olarak sınıflandırılıyor. Simit yemenin bile bir zevki vardır. O zevki hiçbirşeyde bulamazsın. Herşeyin lezzeti, hazzı farklıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) Hayatında hiç yemediği için ön yargılı davranıyor
+1 yılbence sevgilinde bir tuhaflık var bende yerim öyle şeyleri ve onlar bizim kültürümüzde olan şeyler eğer onları yemek kırolksa varsın kıro olalım tadı çok güzel sonuçta :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım ya :(
+1 yılSen ondan ayrıl.
Tam bir züppe!
Aslından utanıp yabancıların hareketlerini yapmaya çalışmak ve böyle cool olduğunu düşünmek (Elit takılmak) Gerçek ezikleri işidir.02 Yorumla
Soran+1 yılArtık eskisi gibi bana karışmıyor bu konuda ama kendisi yemiyor :) Beni sevdiğine inanıyorum sadece Almanya'da yetiştiği için farklı davranışlar sergiliyor
- +1 yıl
Almanya da yetişen benimde kızlı erkekli kuzenlerim var TR gelince adamlar kebap lahmacun bilmem neler yemek için can atıyorlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılne biçim sevgili bu yaa. ben çiğköfte yiyeyim de bana dünyanın en krosu desin farketmez valla :D o da ayrı bir özentiymiş... pizza pehh... fazla para harcamak için bahaneler bunlar ya..
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :) Ortak yemek zevkimiz yok maalesef
- +1 yıl
herkesin zevki farklı tamam da kro demesi çok gereksiz.. saçma...
+1 yılHer kizda olmasi gereken sizde var. Kiro kendisi aslinda ama nerden anlar o. Sevgili dedigin insanla tavuk yarik ayran bilr yenilir 2.5tlye
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun kalmadı gibi kendi yemiyor ama bana karışmıyor artık :)
- +1 yıl
Gelisme var bu da iyi bir haber :)
kıroluk değil bence sadece o modernleşmeyi yanlış anlamış modernleştin diye illa gevurun yaptığınımı yemek lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım
+1 yılhayır bence cok güzel bisiy ya cok samimi. sevgilin modern erkeklik yapmıs. sen yokken 7/24 dürüm yiyodur aqjcbsjdbc
01 Yorumla
Soran+1 yılYok canım keşke öyle olsa. Maalesef o hiç tatmadi bilmiyor tamamen ön yargı. Almanya'da doğdu büyüdü.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlarımız ne kadar da sosyete özentisi ya. Keşke şu özentilerin hepsini toplayıp büyük bir çukura atsak. Kimisi alkole kimisi sigaraya kimisi kumara kimisi eşini dövmeye kimisi serseriliğe kimisi de öküzlüğe özeniyor. Hepsi de gebersin ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılAğır oldu biraz ama haksız da sayılmazsın
Kotu yapmissin ben kiroyum benimle durum lahmacun doner yersin uyarsa gel yoksa yolun acik olsun pizzaciya gidecek bul deseydin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha olursa aynen dediğini yapacağım
+1 yılBenim damak tadima sahipsin haa :-) lahmacun , kebap , söğürme, baklava, döner , kofte... :-) :-) sevgilin nereli acaba ac kalir yakinda :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya'da doğmuş büyümüş hiç yemedi ki hayatında yargıya bak sen kıroymuş :/
+1 yılDürüm de yenir kokoreç de pizza da yeri geldiğinde lüks restaurantta olursun yeri geldiğinde deniz kıyısında bir balık ekmekçide.. Kırolukla alakası yok. Saçmalamış sevgilin..
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle...
Bu kızlara uzaylı muamelesi yapanların kokuşmuş zihniyetlerine sokacam
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılarkadaşın psikolojik hareketlerin mağduru olmuş, çok yazık, dürüm sevmeyen bir insan var mı ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim. . Hayatında hiç yememiş ki
sana kibar görünmeye çalışmış öyle şey mi olur ya saçma :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsa ama hayatında hiç yememiş tamamen ön yargı. Almanya'da doğdu büyüdü.
+1 yılkıromuyuz dediyse ben kıroyum senide kendime benzetcem gel deseydin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha ki sefer söz diyecem :)
Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Niye kroca olsun ya Kapitalizm olmayınca Aşk olmuyomuymuş. Sevgilin daha olgunlaşmamış.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü o Türk ama Almanya'da doğmuş büyümüş hayatında hiç yememiş. Nerde duymuşsa artık kıroca diyor
O senin fazla para harcamasın vs vs gibi düşüncelere kapılıp söylediğini zannetmiştir. Kendisi de seviyordur elbette dürümü... Kıroca değil tam tersi aşkın formaliteleri aşmış ve en samimi halidir...
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef o hiç tatmadi bilmiyor tamamen ön yargı. Almanya'da doğdu büyüdü. Keşke dediğin gibi düşünse ama değil
Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Durum yeyince kiro mu olunuyormus? Sevgilin cok sosyetik. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef :(
heryere giderim eşimle cehenneme bile ne olmuş oraya gidilince :) :) :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben de :)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeyleyim benle lahmacun, dürüm, kokoreç yemeyen sevgiliyi...
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
+1 yılyav yemekle kroluk ne hala anlamiyorum dürümde yemek pizzada anasini evinde pizzami yiyomus surekli bu virup oldurmek istiyorum boyle diyenleri 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha çok haklısın diyecem bunu :)
- +1 yıl
☺☺☺
+1 yılsiz ayrı dunyaların insanız berkecanlardan uzak dur ahmetler mehmetler sana göre daha uygun ve en mantıklı olanıda bu
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatında hiç yememiş geçen yaz geldi Almanya'dan. Orada da hiç yememiş. Tadını bile bilmediği şeye kıroca diyor çok saçma
- +1 yıl
ayrıl ayrıl ondan sevgili olmaz
Soran+1 yılBilmiyorum kararsız kaldım
+1 yılPizza italyan ürünü olduğu için çok cool falan sanıyor galiba o gerizekalı asdıasdasd
02 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya'da doğdu büyüdü hiç yememiş tadını bile bilmeden ön yargı yapıyor :(
- +1 yıl
Salla getsin ama neyse :D
Normal ve samimi. Sevgilinle yemicende kimse yiğcen
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :)
+1 yılne krosu abi nimet ya afrikada yemek bulamyanlar var yapılan muhabbetlere bak yemek la yemek işte
11 Yorumla
Soran+1 yılAh ah keşke o da bu yönüyle düşünse
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye kıroca olsun bence gayet hoş olur. Hatta romantik bile olabilir. Beni boyle yere götüren erkeği ben samimi bulurum.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle haklısın
Sevgiliyle dürüm yemek kıroca mı diye sormak kıroca...
04 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okumamak ayrı bir kıroca
Soran+1 yılOrtak yemek zevkimiz yok saygı da duymuyor bunu kabul ediyorum ama ben mücadelemi göstereceğim çünkü sevgi mücadele gerektirir
- +1 yıl
Neyni seviyorsunuz işte bende bunu anlamıyorum. 2 kara kaş kara göz olunca tav oluyorsunuz. Adamın kültüründe lahmacun yemenin kıroluk olduğu var. Bu onun dünyaya baktığı pencerenin yansıması. Daha ne gibi fikirlere sahip acaba. Yazık.
Lahmacun yemenin kıroluk pizza yemenin kıroluk olmadığını düşünen adamın sevgilisi var :) inan gülüyorum.
değil, yurt dışından gelen adamlar bile yiyorsa biz neyin tribindeyiz?
11 Yorumla
Soran+1 yılO da zaten Almanya'da doğmuş büyümüş geçen yaz geldi. Hayatında hiç yememiş.
O ne biçim Türk be? Hepsini de yerim vallaaa her türlü...
Sen de bir sorun yokta acaba sevgilin biraz mal mı?😄😄04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef o hiç tatmadi bilmiyor tamamen ön yargı. Almanya'da doğdu büyüdü canım.
Soran+1 yılAlmanya'da alası var hem çok Türk var orada. Sadece böyle şeylerden uzak durdu herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne alaka arkadaş ya niye kıroca falan oluyormuş ki :S
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki :(
+1 yılHayır tabikide. Biz birlikte ciğer yemeye gitmiştik mükemmeldi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAfiyet olsun ne güzel :)
- +1 yıl
Aynen ya :D
+1 yılÖyle sevgilinin şarap çanağına tüküriyim kız ayrıl ondan sana hayır gelmez :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBen onu seviyorum ama sadece ortak yemek zevkimiz yok
- +1 yıl
Kisiligini bilemem ama zevksiz bnce :)
Soran+1 yılOrası kesin
sevgilin kişiliği tam oturmamış yemeğin kırosumu olur. lahmacun yiyince ezik hissediyor demekki kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılHayatında hiç yememiş ki yese anlayacağım
+1 yılah ne sevgilim dürüm yemeğe gidelim diyecek ben gitmicem :D evlenirim onla
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılYoo daha sempatik. Çok daha sever seni. Olduğun gibi sevmeyecekse onunla ne işin var ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılEe yani bunu konuşarak çözmek lazım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin yeri ayrı yaw. d
Bence o eleman da biraz kroluk var.01 Yorumla
Soran+1 yılAbi adamsın ya kronik sosyete diyorum ona ben :-)
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kırıklukla ne alakası var dürümün
Seninkine entelmiş ha02 Yorumla
Soran+1 yılAyrı bir boyutta yaşıyor :)
Ah ah bana senin gibi kız denk gelmez her çıktığım kız ya hamburger yemeye gidiyo ya da pizza
03 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç dedin mi ki lahmacun döner yemeğe gidelim mi diye ?
Soran+1 yılAma demeden nereden bileceksin ki de kurtul :)
Yoo insan sevdigiyle İşkembe bile icse guzeldir şekilci olmamak gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi
Saçmalamış bence. Gayet doğal bir şey dürüm, lahmacun veya döner yemek^^
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
yok be gayet doğal :) sevgilinle birlikte olduktan sonra peynir ekmek bile yenir <3
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğallık umrumda değil :( Doğal olmak gibi amacım yok sadece sevdiğim şeyleri birlikte yemek istiyorum
Soran+1 yılSöyleyeceğim hatta gerekirse ısrar edeceğim :) Tartışma sebebi bu olmamalı ya :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz her okul çıkışı çiğköfteciye, dönerciye giderdik bunun nesi kıroca ağzının tadını bilmiyo o kız :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYalnız soruyu soran benim canım :)
Cevap sahibi+1 yılTamam sevgilin ağzının tadını bilmiyor o zaman yanlış anlamışım 😂
Hayır o yemek degilmi nimete saygı saygı kulturlerimize sahip cıkalım
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılFast food yemek mi modernlik sen bırak onu biz kız kıza yemeye gidelim oda baksın 😄😉
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha olur canım ya :)
+1 yılAdamın dışı öyle söylüyor ama ici kimbilir ne diyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke dediğin gibi olsa ama değil :( Hayatında hiç yememiş
Yoo Allaha şükür çok güzel bir sevgilim var hamburger de yiyoruz döner de dürüm de. Bu tür şeyleri sorun etmeyin, sizin insanlığınızı aşağa çeker.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah mutluluğunuzu daim etsin :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıldürümle kıroluk arasında bir bağ kuramadım erkek arkadasın aklınca sana hava yapmıs
02 Yorumla
Soran+1 yılHavalı bir çocuk değil aslında :) biraz değişik sadece
- +1 yıl
nerden buluyosunuz bu değişikleri. neyse bikere dürümün tadını alınca o gitmek isteyecek sen onu ikna et
+1 yılSaçmaliga bak her insanin zevkleri farklidir millet kro ne demek bilmiyo g. tunden element uyduruyo
01 Yorumla
Soran+1 yılZevkler farklıdır tartışılmaz fakat saygılı olmak lazım
Aksine bence çok güzel :D bunları kro bulan krodur :D hep pizza hamburger mi yenilir ya
02 Yorumla
Soran+1 yılPizza sevmem zaten en sevmediğim şey :(Bizim yemek kültürümüz gayet zengin hem de lezzetli
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle kızı artık mercekle arıyor erkekler seninki biraz değişikmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok değişik çok
+1 yılOvvv damat sosyete çıktı.
05 Yorumla
Soran+1 yılBöyle sosyete olunmaz ki canım
- +1 yıl
Şaka yapıyorum ya :D ya sana kendini Cool göstermeye çalıştı, ya da kompleksli/ takıntılı falan... Bunlar değilse son ihtimal cidden sosyete olabilir :D
Soran+1 yılCanim maalesef o hiç tatmadı bilmiyor tamamen ön yargı. Almanya'da doğdu büyüdü. Orada çok var ama niye sebebini bilmiyorum
- +1 yıl
Aksine almancalar genel daha rahat olurlar bu konuda. Şaşırdım doğrusu. Neyse çok büyük problem değil zaten mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılHayır ya ne alakası var?
01 Yorumla
Soran+1 yılBende anlasam
Seninkisi cok ciksmiş -.-
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Benim ki şırdan yiyelim diyor ben napam :(
01 Yorumla
Soran+1 yılBaktım da midem bulandı o ne öyle :(
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. yoo
dürüm candır <311 Yorumla
Soran+1 yılKandır kan ♡♥
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılohaaa.
ayıp etmiş ne alaka krolukla.03 Yorumla
Soran+1 yılSaraylarda büyümüş beyefendi
- +1 yıl
là pizza saray yemeği mimi. Allahin ozentisi. kroymus tövbe tövbe.
Soran+1 yılHaklısın canım. Maalesef o hiç tatmadi bilmiyor tamamen ön yargı. Almanya'da doğdu büyüdü.
- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem