Bachert: Tanrı'nın sana layık gördüğü kişidir, senin diğer yarındır, gerçek aşkındır. Ömrün boyunca tüm zekanı onu bulmak, özellikle de tanımak için kullanırsın.
Buna inanıyor musunuz?
Buna inanıyor musunuz?
Marc Levy nin sevdiğim bir eseri Kitaptada soruluyor bu tanrının huzurunda Bachert hikayesi gerçek mi? diye cevapta bir o kadar güzel
Tanrı gülümsüyor ve diyor ki İnsan yaratılısı belki kusurludur, ama evrende birbirini seven iki insandan daha kusursuz hiçbir şey yoktur.
İnanmıyorum öyle bişey yok. hayatının aşkı 1 kişiyle sınırlı değil bir aşk bulursun diğerleri başka boyutta kalır yaşanmadan
O kadar yorgun bitkin ser sefil ruhum varki diyer yarisini bulsam tam karsiti olsun ikizini bulsam oooohooo bitik ikimizde her gun muslum baba dinler jiletleri tuketiriz. Ben kadere inanirim
tam olarak buna değil ama insanların ruh ikizlerini aramak gibi bir güdüleri olduğunu düşünüyorum
Bir nevi benziyor
evet jung un anima animus kavramları gibi
Cevap
5Cevap
Kafa guzel
muhabbet guzel
bulursan haber ver
bizde arayalim,
hep beraber
bir bachertimiz eksikti
değil mi :dd
Haaaa her mokumuz vardı bir bachertimiz eksikidi o da oldu hahh tam oldu.
yok yahudi işi bu
Ya neden öyle olsun ki, herkes gerçek aşkı arıyor :d
bak ben kuran tevrat incili ezbere bilirim tevrat ve yardımcı kitabı torayı oku ne dmek istedigimi anlarsın ayrıca bilimsel olrak aşk yoktur=yani yoktur
Kaç milyon insan var, ve o kadar insan içinden gerçek olanını bulmak zor olduğundan kimse inanmıyor aşka
aşk genelde ergenlikte meydana gelen beyindeki serotonin ve dopamin hormonlarının istemsiz bişekilde beyin inbitörerine zaarar vererek insanın ruhsal yapısına etki eden duygu durum bozuuklugudur =ayırca aşk diye bişey olsa bile aranarak bulunmaz çünkü buna inananlar yani aşka bunun bir duygu oldugunu söler ve bu senin başına gelir yani sen aglamak için birini ararmısın?
Sen söyleyince biraz saçma geldi, herkesi denemek gibi oldu benim söylediğim. Ama yine de aşk var bence
ayrıca ben sizin gibi üniverste falanda okumadım sadece okuma yazmam var aratırdım kendim ögrendim herşeyi bak herkes aşık olgunu söler ne zman oldu dersin 17 18 19 genelde böle ama kimse aşıgım dedigi kadınla evlenemz bu film dizi oyunlarında kurtulup reele dönmek lazım yani bulursun birini 2-3 ay çıkarsın evlenirsin yaşın gelince sıkıntıya gerek yok çünkü aşk çok pahalı garantisi yok ayrıca laçka
ama sevinmek aglamak tartışma konusu degil? meslea ben sana aşık olsam ama sen beni begenmesen ki öyle olur hani aşk bence var sence yokmu? göreceli bir kavram duygu duygu her insanda mevzuttur
bilemedim :d
zaten tek sorun bu bilmediginiz bir şeyi yaşamanız sonra kullanıldım diktirmek istiyorum bilmediysen enden yaşadın afedersin sen aptalmısın? kafayı yedirtceksiniz insanlara ne zman 180 bir kızla 150 bir erkek evlenirse aşka inanırım
Neden aşk boy'a mı bağlı?
aman yarabbim sen aşık olsan kendinden kısa biriyle çıkarmıydın?
Benim boyum zaten kısa hihihi
tamam boyun kısa olabilir senden kısa biriyle dedim lafı dolandırıyoosunuz ya git allah aşkına fotodaki senden bu mümkün degil?
hayır tabısı
Neden sen aramıyormusun gerçek aşkı?
Cidden saçmalık.
Neden aşka inanmıyor musun
Inanmıyorum değil zaten yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar