Hafta sonu gelen 2 arkadaşımdan sonra bugün kırdığım mavi kupam ve üzerime balık yağı dökülmesi nazar çıktı tamam demek midir 😊Kötülüklerden korundum mu sizce? Yoksa 3. Vakayı beklemelimiyim🌺🌺🌺😉

Hafta sonu gelen 2 arkadaşımdan sonra bugün kırdığım mavi kupam ve üzerime balık yağı dökülmesi nazar çıktı tamam demek midir 😊Kötülüklerden korundum mu sizce? Yoksa 3. Vakayı beklemelimiyim🌺🌺🌺😉
Hayır ben nazara inanmıyorum ama inana kişiye de saygı duyarım her zaman. çünkü herkes istediğine inanabilir.
Namaz vardır, şahit oldum du. Anlattım Bir daha anlatayım vakti zamanında bir komşumuzun kız kardeşi gelmişti. Kadın dedi ki "senin oğlan da yüzü ne güzelmiş" neyse işleri bitti kadın gitti, annem dedi ki bir şey olmazsa bari dedi, bu kadının nazarı çok turtar. O zamanlar ev sobalı, soba yanıyor, ben uyuyorum ama borular nar gibi kırmızı, gürül gürül yanan sobanın titreşimi boruları deviriyor ve tam benim yüzüme boru düşecekken, son anda annem eli ile ityor. Ben yanık acısı ile uyandım. Aylarca izi kaldı elimde ki, yüzümden kolay gitmez di. Ondan sonra inandım nazara. Kadın o konuda baya meşhur muş.
Nazara inanırım. Bir sürü şey geldi başıma. Fotoğraf paylaşmıyorum instagramda bu nedenle
Aynen öyle. Benim yıldızım düşük herhalde
katılıyorum
Selam aplalarım, emmimin kızı "yıldızım düşük deme, kendine her aynada baktığında mâşâallah lâ guvvete illa billah." de, çocuklara de, işine, de, eşine de. Bu ayettir. Bu arada 2 resim koymuştun buraya, ondan nazar olmuşsundur. Ortalık kenagir bakışlı üye dolu.🙂
Sen nasıl oldun @Jeasica sende de, bolca okuyun kendize, her sabah.. kendinize, sevdiklerinize, ölmüşlerinize 1 fatiha 3 ihlas okuyun, biliyorsanız felak, nas okuyun, iyi gelir. Bakın göreceksiniz 14 gün deneyin alışkanlık olur, nasıl iyi gelecek.🙂🖐️
@jeasicaçok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum
Cevap
11Cevap
Geçmiş olsun. Evet nazara inanıyorum.
Nazar duası oku ve Allah'a sigin. Evet inanırım ama inanç ile asarsin
Başıma gelen nazarlardan sonra inanmamam mümkün değil :))
ben nazara inanıyorum. bana değiyor da cidden
Nazara inanıyorum ama nazar boncuğu gibi şeylere asla inanmam.
İnanırsan, nazara gelirsin:)
O zaman nazarlanırsın:)
Nazara inanıyorum
Hızlı hareket etme, bahane aramazsın 🤣
Evet inanırım
inanırım da her şeyi de nazara bağlamasak...
Yok inanman ben
evet kesnilkle inanıyorum
İnanmam
Inanirim
Evet
Inanmam
Evet inanıyorum
ben nazar değdiririm genelde
İnanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?