Aşkı bilmeyenler
tek yıldız verip gidecek
Aşkı bilen biri
bu soruda tek yıldız olacak :))
İlk aşkıma böyle hissettim 4 yıl önce, sanki hep birlikteymişiz hani konuşmamıza gerek yokmuş, hiç bişi demeden de anlaşabilirmişiz gibi, çok değişik bir his anlatamıyorum. Çook iyi tanıyomuşum gibi, sanki iki ayrı beden ama tek ruh. Anlatamıyorum yok, yaşamayan da anlamaz zaten. Neyse onu kaybedişimin, diğer değişle ruhumun bir kısmını kaybedeli 3 yıl oldu. Acısı yeni yeni geçti. Şimdi bir maçta aynı hissi ışıl albene karşı hissettim. Sanki ablam gibi, ya da bir arkadaşım. Ya da aynı kişi gibi. Bakın hayran olucak yaşları geçtim. Tamam basketle ilgiliyim ve elbette hayranım ama bu öyle ergen hayranlığı gibi bir şey değil, gördğüüm an sanki içimden aa bizmki dedim, sanki az önce birlikteymişiz de 2 dakkalığına maça gitmiş gibi. Bu neden oluyor? İntternette kal-u belada, yani ruhlar bedenlere dağıtılmadan önce çok iyi anlaştığımız yazıyor, doğru olabilir mi yoksa psikolojik bir şey mi? Ama çok sık kişiye de olmuyor.
Ve biliyor musun ki, seni sevdiysem, bütün ruhların yaratıldığı ve henüz ruhlara cesetlerinin biçilmediği o mecliste senin yanında yer almış olduğumu hatıramda taşıyor olduğumdandır bu. Bunca kolay terk ediyorsam varlığımı senin varlığına o şimşek parıltısı anın anısını gözbebeklerimde sakladığımdandır.
Bu kadar tanıdık buluyorsam kalbimi kalbine, bu kadar tanıdık ses veriyorsa kalbim kalbine, o ezeli uğultuyu hala kulaklarımda taşıdığımdandır...
Seni sevdiysem hatıram olduğundandır...
_Nazan Bekiroğlu_
Benim ruhuma ALLAH güzel üfürdü Kendinden... ve benim ruhum güzeldi içindeki ALLAH'ı görecek kadar... ve onun ruhuda öyleydi...
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?