merhabalar, sevgilim evleniyo, ama beni seviyo biliyorum, sadece aylesine karwi cikamiyor, bana soz verdi ayrilip benimle evleneceyine, ben ona inanmalimiyim bilmiyorum, lutfen yardimci olun
Cevabın nedir?
saçmalama tabiki ondan ayrılmayacak sneinlede evlenmyece.ama seninle iletişiminide koparmayacak.arıyacak seni sürekli.bırak onu.hayatından çıkar.numaranı değiştir.nolursa olsun karşı taraftaad belkide bunlardan haber, olmaya bi kadın var.bu duruma sende düşmeyi istemezdin dimi.hayatından çıkar onu.abla tavsiyesi;)
12 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum, ama ne yapiyim ayrilmiyo benden ayni mahallede kaliyoruz, benimde aylem biliyo onunda, sadece babasi karwi cikiyo, duyune gitmeyeceyini soyluye
En İyi Cevaplar
+1 yılşu an ailesine evlenmek istemiyorum diyemeyen yarın bosanıcam nasıl dicek? gel erken don bu yoldan, o cocuk sana yar olmaz. madem bu kadar eminsin seni sevdiginden evlencegi kızla konus gururluysa kabul etmez.
00 Yorumla
adam seni kafaya almış bence. evlenip ikinizi bir idare edecek gibi gekliyo. adam evleniyo ya daha ötesi varmı sen hala umudu kesmemişsin gururundan ödün verme bence gelme bu oyunlara
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla evlenecek olan kişiye hala ''sevgilim'' demen şaşırtıcı.
Bence yuva yıkan taraf olma. Akışına bırak olayları.01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Yorumlarımla yol gösterebildiysem ne mutlu bana.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
18Cevap
yalan olabilir mi ? bana biraz hikaye gibi geldi . yani kardeşi kacıyor , ablasının aradığı ilk isim sen oluyorsun ? sankı abla kardeş düzmecesinden ibaretmiş gibi mevzu . Senin dikkatini çekmek , sana pişmanlık yaşatmak için yapılan bir planmış gbi . Ki diyorsun ki son güne kadar o hep ilgiliydi , en son okula giderken sana mesaj attığını söylüyorsun . Yani bu kız sana sırılsıklam aşıkmış , sen soğukken bile aşıkmış . Ne olmuş da birkaç gün içinde hemen birine kaçacak kadar aşık olmuş ki ? bana düzmece geldi
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkaçar kaçmaz bana mesaj atmadı bende en başta öyle sandım öyle olması için yalvardı ama gerçek buymuş.. aşık olup kaçmadı zaten
okudum film gibi resmen..çok acı bunun bir alt versiyonuda benim başıma geldi ..sevdiği çocuk bir başka kızla nişanlanmıştı insan anlayamıyor bile kafa allak bullak oluyor oldu bittiye geliyor..şimdi zamanın yaralarımı sarmasını bekliyorum..ALLAH yardımcın olsun kardeş..işin çok zor ..
15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAllah seninde yardımcın olsun.. mutlu olduğunu öğrenince biraz sevindim ama yine deseviyorum
Gizli Soran+1 yılönce tehdit altında söyledi ama ailesinin getirmeye gittiği gün karı koca olmuşlar ki ondan sonra gerçekten mutlu olduğunu söylemiş aileside durumuna iyi diyor.. evet imkansız malesef bize düşen üzülmemesi için dua etmek
Gizli Soran+1 yılaynın elimden gidince anladım değerini ama artık sevdiğim halde mutlu olması için dua ediyorm.. derdim pır girane xelat
Sakin inanma ! Allahim ya oda kendini kurnaz saniyor.
Ailesine simdi karsi gelemiyen evlenip nasil bosanacak.
Diyelimki bosandi..simdi ailesini ikna edemiyen ozaman nasil edecek.
Ve madem ikna oliyolarmis simdi etsin,bi an sinirlerim hopladi yaa :))
Ya bide dusun esi ilk geceden hamile kaliyor..
Onun amaci iki tarafi idare etmek,ama bolece gelecegini kisitlican..o ailesi ile mutlumutlu yasarken,sen daima mutsuz olursun.
Inanma ya hep ya hic demelisin10 Yorumla
+1 yılMadem sevmiyor ve ayrılıcak öbür kızla evlenpte kızın hayatını da mahvetmesin bari. Söylesin ailesine ben başkasını seviyorum diye. Hem sen bekliceksin sana yazık hem o kızı sevmediği halde onunla evlencek o kıza yazık.
10 Yorumla
+1 yılCok zor gercekten.bence kocasinin haberi olmadan bir konusmaya calus agzini ara.ama bosandirman falan zorgibi adam maganda gibi baksana.sana bisey olmasin arada
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhiç konuşamadık konuşmayı çok istiyorum ama şimdiden sonra konuşupta mutluluğunu bozmam
ilk günler gidip getirecektim benim yerime ailesi gitti ama karı koca olmuşlardı artık yapacak birşey yok yuva yıkamam- +1 yıl
Mutlu olduguna eminmisin
Gizli Soran+1 yılailesi emin ama pek emin değlim sadece mutlu olduğuna inanmak istiyorum üzülmesini istemiyorum ..
- +1 yıl
Bosver ozaman.mutsuz olsa biyolunu bulur sana ulasirdi
Gizli Soran+1 yılçok farklı bir kız benim başıma olay gelmesinden diye haber vermez kendi hayatından vaz geçer daha önce ulaşmak istedi ama olmadı ..
- +1 yıl
Nekadar oldu o evleneli
Gizli Soran+1 yılgideli bir ay oldu bu pazar düğünleri var
- +1 yıl
Erkenmis de daha nediyim elinden geleni yap
Gizli Soran+1 yılelimden geleni yaptım zaten ama mutluyum dedikten sonra durdum bıraktm peşini uzaktan sevmeye devamm
iyide diyer kizin sucu ne
hadi dieylim bosandi seni aldi sana ozamanmi laik görüyor kendini
yani dul olmasi seni hak edeceginemi geliyo01 Yorumla
Soran+1 yılyokya ben tabi o kizda duwunuyorum ama ben o kizin ona layik olmadini duwunuyorum kiz sadece onun parasina awik
lan oglum kiz seni yemis ya zorla nikahmi olur senle eglenmis baskasiyla evlenmis sittir et degmez arkana bile bakma boylelerinin yuzune tukursen ya rabbi sukur der kurtulduguna sevin karsina daha iyi kizlar cikar uzulme
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldüzgün konuş
- +1 yıl
Aaa kardeşim deme öyle
+1 yılAma ben o kizin yerinde olucam safligi falan ilgilendirmez ölüm olsa durmam onun yaninda.biraz da onun da gonlu var gibi
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkızın psioloji bozuk inşallah gönlü vardır üzülmez mutlu olur
Ayy cok kotu oldum bu nasil acidirr yaa :(oyle boyle gecicek ama nasill . Bence senin kiz cokta saf degilmis . Ya aklim almiyor benim olan gidip ele yar olacak yok ya katlanamam
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldaha anlatamadığım çok şey var .. kız çok saf.. kimse katlanamaz bende katlanamıyorum ama mutlu olmasını istiyorum
Gizli Soran+1 yılsağol hayırlısı diyorum artık ne yapayım
+1 yılValla kusura bakma okuyamadım.
Başlıktan anladığım kadarıyla çok sevdiğin, geçmişin olduğu bir kız evlenmiş.
Zor bir durum olmalı, ama üzülme, geçer.08 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevlendi ama çok farklı bir şekilde zor kelimesi çektiklerim yanında basit kalıyor
- +1 yıl
ufacık bir şekilde anlatsan?
Gizli Soran+1 yılben ve ailesi o kızın üstüne çok gittik psikolojisi bozuldu o çocukta bunu hem tehditle hemde ruh halinde faydalanarak aklına girdi kız da hem tehdit hemde depresyon haliyle ona kaçtı yanlış yaptı kendide farkında ama artık dönüşü yok ve ben unutamıyorum hep içime atıyorum... en basit hali bile çok karışıkk
- +1 yıl
Ben en iyisi soruyu okuyayım. Bir dakika
- +1 yıl
Okudum, çok zor bir durum bu yahu.
Çocuk kızın üstünde psikolojik baskı kurmuş resmen, kız istese de bir şey yapamıyor.
Allah yardımcınız olsun ya.
Gizli Soran+1 yılaynen öyle inşallah mutlu olur üzülmez
- +1 yıl
Pek mutlu gibi de değil ya, neyse.
Üzülme.
Gizli Soran+1 yılsağoll..
+1 yılbence bir piskologa gitseydin bunlari anlatsaydin daha iyi olurdu. biz burdan sana nasil yardim edelim kardesim?
014 Yorumla
Gizli Soran+1 yılgitmeyi düşünüyorm zaten
- +1 yıl
o sanki seni seviyor sevseydi evlenmezdi düsünme deymez
Gizli Soran+1 yılaile baskısından bunalımdan ve birazda benim yüzümden kaçtı kaçtıktan sonrada geri dönüşü olmaz
- +1 yıl
olabilir evleniyor zaten takma ya
Gizli Soran+1 yılkızın hayatı değişti benim yüzümden sen olabilir diyon
- +1 yıl
git ozaman kacir kizi ne diyim :DD
Gizli Soran+1 yılmutsuz olduğuna gerçekten emin olsam yaparım
- +1 yıl
arkadasini falan tanimiyormusun
Gizli Soran+1 yılortak arkadşlar dışında pek arkadaşı yok çoğu benimde arkadaşım zaten tanıyorum
- +1 yıl
onla araci olarak ne oldugunu ögrensen belki kiz baski altindadir ozaman yazik olur.
Gizli Soran+1 yılya kardeşiyle konuşuyorum zaten ailesi getirmek için yanına gitmişti ama mutluyum diyince işin içine jandarma da girdi bir şey yapamadılar ailesinin ve kardeşinin dediğine göre şu an durumu iyiymiş arkadaşların bir şey bildiği yok numarası değişti kimse ulaşamaz ona
- +1 yıl
jandarma niye girdi onu anlamadim?
Gizli Soran+1 yılköy yerindeler jandarma da çocugun işidir zaten
- +1 yıl
aman bosver gitsin valla ugrasilmaz
+1 yıl2012 senesinde aile zoruyla evlenme kaldı mı hala ya?Ama o erkek vurması lazım masaya yumruğu kız olsa biraz sıkar belki ama.Erkek bu ya evlenmiyorum lan? Diyemiyor mu? Ailede nasıl bir zihniyet var anlamadım ben arkadaş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşadığın çok zor bir durum durdum ve düşündün aynı şey başıma gelse ne yaparım diye hiç bir şey gelmiyor aklıma,ben olsam düğününe giderdim uzakta bir yerde otururdum
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldüğün başka şehirde burada olsa da gidermiydim bilemiyorum
+1 yılişte bu evlat acısı gibi koyar kardeşim. geçmiş olsun ömür boyu bu acıyı unutamıcaksın . ama işte bir aması var aması olmasa varya neler yaparım neler be kardeşim. üzülme.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılinan insanın aklına yapacak birşey gelmiyor kardeşim ama üzülmemek ede değil işte ebnce de ömür boyu unutamayacam malesef..
+1 yılsen birabn önce unt adam evleno sen ne diyorsun dur bi evleneyim boşanıp seni alırım
geç bunlarııııı cok safsın yaaaaaaa00 Yorumla
+1 yılO erkek bir daha sana dönmezz ,bekleme hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılbence hamile kal, ailelerde sizi evlendirmek zorunda kalırlar. ne de türk aileleri böyledir.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok daha neler, sadece ne biliyim ya merak etim bu soruya ne cevap gelicek diye
ayrılcaksa evlenmesin arkadasım sacmalamıs sevgilin
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum sacmaladgini, ama ne yapa bilirim ayrilmiyo benden arkadawim
kıza yazık değil mi ayrılıp seninle evlense kabul etcek misin ya evlenmeden engel ol ya da unut o kızın da bir hayatı var.
00 Yorumla
+1 yılYemin ediyorum. Xper için sordun bu soruyu ve üst levelsin.
00 Yorumla
+1 yılSonuçta evleniyor ya mutluluklar dileyeceksin ya da evlenmesin engel olmak için kötü kız olacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldurum çok karışık.unut o kızı yapacak başka bişey yok.
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevet çok karışık ama unutamıyorum bir ay oldu bu pazar da düğünleri var :(
Cevap sahibi+1 yılüzücü durum..yani elimden bişey gelmiyor bir bakarsın unutursun onu başka birisi çıkar.en iyisi senin karşına başka birinin çıkması onu unutturacak biri
Gizli Soran+1 yılbaşka biri çıksa bile yaptığım her yapacağımız herşey onu hatırlatacak ve malesef elden bir şey gelmiyor
+1 yılpek okudugum söylenemez ama bu kadar yazdıgına göre dert büyüktür. bunun tek çözümü intihar (!)
00 Yorumla''bana soz verdi ayrilip benimle evleneceyine'' ?!?!?!?
00 YorumlaAyni durum bendede var gel icelim efkarlanalim. tipa tip ayni olay benim bashima gelen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. gene mi sen ya. kız kaçmış hala onu düşünüyorsun.
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAllah kimseye böyle bir acı yaşatmasın yaşamayan da anlayamaz zaten
Gizli Soran+1 yılAllah razı olsun
e ayrılsın o zaman inanırsın,bu kadar basit ;)
00 Yorumla
+1 yılyarım altın takabilirsin.
00 Yorumlasevgilim evleniyo nedir ya nasıl bi çelişki.
00 YorumlaNikah şahidi olmalısın bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende onu duwundum
sende kuma olarak git
00 Yorumla
+1 yılbenim sevgilimde nişanlanmıştı
015 Yorumla
Gizli Soran+1 yılunuttunmu peki
- +1 yıl
hayır ama alıştım zaman unutmayı öğretmez alışmayı öğretir insan dışı varlıklarla ilgilenmiyorum artık
Gizli Soran+1 yılsen kin beslemişsin ama ben hala seviyorum
- +1 yıl
sevsevdi evlenmezdi
Gizli Soran+1 yılAllah bilir ama benim yaşadıklarının çoğu benim yüzümden
- +1 yıl
olabilir ama bende öyle bir durum olmadı ben sadece çook sevmiştimm
Gizli Soran+1 yılbende çok sevdim ama pek belli edemedim .. Allah yardmcımız olsun inşallah mutlu olurlar demekten başka birşey gelmiyor aklıma
- +1 yıl
eden bulur biliyorumki belbet bana çektirdiğinin bin katını cekecek allaha havale ettim en iyisi o
Gizli Soran+1 yılseni çok üzdü herhalde
- +1 yıl
çoook
Gizli Soran+1 yılanlat dök içini rahatla
- +1 yıl
na anlatıyım seviyodum ama imkansızdı göürüşüyorduk oda seni çok seviyorum diyodu sonra annemgil evlenmemi istiyor yoksa evlatlıktan reddecekler dedi çok agladım üzüldüm elden ne gelir sonra ben gittim terkettim yani
Gizli Soran+1 yılbenim bildiğim kız çocuklarına baskı yapılır evlenme konusun da .. Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
hepsi hikaye hayır diyebilirdi biz hangi devirde yasıyozz
Gizli Soran+1 yılevet doğru diyorsun üstelik erkekeğe ne kadar baskı uygulayabilirlker ki ..
ölürümm allah yardımcın olsun çok zor bir durum :(
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAllah razı olsun..
nikahını gideydin bari
00 Yorumladaha neler göreceğiz ne rezillikler
01 Yorumla
+1 yılnasil yardim edelim nikahimi basalim kaciralimmi
00 Yorumlamutluluk dileyebilirsin :-)
00 Yorumla
+1 yılİnanmamalısın.
00 Yorumla
Devamını Gör(23)