+1 yılBen işin etik kısımlarına değinmeyeceğim, başkaları yeterince söylediği için onlara "ekleme" olarak senin pencerenden bakmaya çalışacağım;
Asla her istediğin an ulaşamayacaksın
Diğer çiftler gibi el ele dolaşamayacaksınız dışarıda
Hiç bir zaman öncelikleri haline gelemeyceksin
her zaman gizli olmak gizlenmek zorunda kalacaksın
muhtemelen onu eşi ile senden başka bir kadınla göreceksin canın yanacak.
Gelinlik hayal edemeyeceksin
Her zaman acaba beni kullanıyor mu soruları ile boğuşacaksın
Çevrende kimseye anlatamadığın utandığın bir ilişkin olacak
Tüm bunları yaşamaya değer mi? Onla zaten asla mutlu olamayacaksın, bari acıyan yaranı, şimdi daha çok acıyacak olmasına rağmen, bir karış yukarıdan kes at, daha çok kanayacak ama aniden bitecek ve gidecek. İmkanın varsa iş yerini değiştir, aksi halde iradeni eline alamazsın. Zaten birileri er ya da geç farkeder aranızdaki kıvılcımı birde üstüne dedikodular oluşur adın çıkar ondan sonra düzelt isminin üstündeki kara lekeyi düzeltebilirsen.73 Yorumla- +1 yıl
Bir konuda bilgin olması için illa birebir yaşaman mı gerek @wolcano resmen dedikoducu karılar gibisin.
En İyi Cevaplar
+1 yılAhaha beynine tükürdüğüm. "Başınıza gelmedikçe" anlamazsınız ne ya? Bir de savunuyorsun kendini utanmadan.
Olay apaçık ortada. Seni anlamamız için başımıza gelmesine gerek yok. Ki zaten bunu diyorsan neden soruyorsun ki napmalıyım diye. Başımıza gelmedi bilemeyiz... (!)78 Yorumla
Soran+1 yıltabi istediğin kadar konuş başıne gelir burada beklerim seni
- +1 yıl
Benim başıma böyle bir şey gelmez tatlım. O kadar düşmedim.
- +1 yıl
Yani her şeyin bir şerefi var insan bile bile lades yapar mı ya birde çocuğu bile varmış
Allah hidayet versin ne denir başka bilmem - +1 yıl
Ne desek boş abi... @alikaradeniz61
Soran+1 yılallahtan büyük konuşmayın
- +1 yıl
Yaptığının yanlış olduğunun farkındasın bari sonuna kadar gidip kendi mutluluğun için başkalarının kurduğu yuvaya zarar verme
- +1 yıl
Sen de Allah korkusu olsa bu işe bulaşmazsın be.
Soran+1 yılah benim melek ablacım benim keşke seni onu tanımadan önce tanısaydım kendi yoluna salarmıydın beni esağfurlah allah korusun be)) ben böyle kalayım bence senin durumundan daha iyi bence
+1 yılUnutacaksın başka çaresi yok, ayrılacaksınız ve unutacaksın herkes hayatına devam edecek ikinizde bunun böyle devam edemeyeceğini biliyor sen imkansızı (hatta imkansız ötesini) istiyorsun. Zaten hatayı bu ilişkiye başlarken yapmışsınız en azından ayrılarak doğru bir şey yapın.
00 Yorumla
Aklıma ilk geleni yazayım evli olduğu halde seninle oluyorsa
senden daha iyisini bulduğunda sevgilinin ilk esinin durumundan ne farkın kalacak bana bunun cevabını ver...12 Yorumla
Soran+1 yılvalla bunu bende düşünüyorum o yüzden burdayım bende ve sizden yardım istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
+1 yılŞimdi sırf senin soruna cevap vermek için üye oldum ben bu yanlışa 2 kere düştüm güzelim biri beni ap açık kandırdı inanmazdın zaten evli olduğuna onun hayatında benim dışımda bir kaç kişi daha vardı ben 3 yıllık sevgilisiydim karısıda 6 yıllıkdı , ben de senin gibiydim bırakamıyorum edemiyorum diyordum ama kimseye de anlatamıyordum içinde olduğun durum çünkü acizlik üzülsen de mutlu da olsan kendi içinde yaşamak zorundasın yasaklı bir ilişki çünkü benim sana tavsiyem devam ettirme ben salaklık yaptım 2. Kez bir kişiyi sevdim ama artık bıraktım onuda insan bişeylerin farkına varıyor biliyorum sende farkına varacaksın ama bu senin için geç olmasın sen sevgilinin hayatında başka bir kıza tahammül edebilirmisin , ben edemezdim dişi sineği bile kıskanırdım sende edemezsin hiç bir kadın istemez ama sen şu an evli bir adamla berabersin eşim yanımda mesajı alıyorsun veya eve geçiyorum yazma mesajını alıyorsun çok üzücü çok kırıcı o gece boyunca mesaj bekliyorsun belki atar diye ama o adam zevki peşinde seninle de sevdiği için değil zevki için beraber yukardaki yorumlarda görmüştüm eşiyle yapamadığın sende yapıyor oralı eşi istemiyor belkide bunları dikkate al istersen bans özelden de yaz konuşalım yardımcı oluyum sana ne demek istediğimi öyle daha iyi anlarsın hep mutlu kal yüzün hep gülsün kimse için değmez çünkü
71 YorumlaBence en güzeli ayrılmalısın bitirmelisin vazgeçmelisin. Yoksa zaman ilerledikçe senin içinde onun içinde kötüleşmeye başlayacak durum. Çocuk var eş var sana yazık sonuçta. Bide söyle düşünmeni istiyorum;şu an evli eşi ve çocuğu var ve seninle birlikte bunu sende biliyorsun dimi? İlerleyen zamanda belki eşinden ayrılıp seninle evlenecek seninde çocugun olacak ondan bir bakmıssın yeni biri çıkmış ve onu seviyor senden ayrılmak istiyor!!
Yani yuva yıkanın yuvası olmaz. Boşver bir hataydı de ayrıl gitsin bile bile günah işleme..10 Yorumla
+1 yılAy yuh hiç mi kendine saygın yok senin nasıl bir herifin fantezi aleti olmaktan ibaret duruma düşürüyosun kendini biraz onurun karakterin olsun ya karısından ayrılmasına izin vermem diyo yani herif hergün gidecek karısıyla aile olarak yaşayacak muhabbet edecek gece... , sen de bir kenarda duracaksın karısının yapmadığı fantezileri seninle deneyecek çüşş senin hayatın artık karanlık bir yolda bu heriften ayrılsan da kendine bu kadar saygısız biriysen fahişe gibi yaşayacaksın gerçi fahişe ile metresin de bir farkı yok ama.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes atmıs tutmus ama yasamayan bılemez aynı seylerı yasadım bende sevdım sevıldım pısmanda degılım sevmekten hıc kımse yadırgadıgını yasamadan ölmezmıs mutlu adam esını aldatmaz bence esının mutlaka bı eksıgı ılgısızlıgı vardır o yuzden yapar bunu. Benım su an nısanlım daha oncede anlasamamıslar bosanmaya kalmıslar ama olmamıs sadece cocuk ıcın bır arada kalmıslar 2 katlı bı evde o annesıyle ust katta kadın alty katta yasamıs ve cocuk kız oldugu ıcın su an babasında annesı ıstemedı bıle cocugu hatta para bıle aldı velayetını vermek ıcın sımdı soruyorum bu ana olamamıs cocugunu satan ınsandan karı olur mu hıc? basınıza gelmeden yargılamak cok kolay ınsanları.
02 Yorumla- +1 yıl
Sana ne güzel kufurler ederdim var ya :) gun yuzu gormemis kufurler..
Cevap sahibi+1 yılDılerım bırgun aynısını yasarsın anlarsın Allah buyuk senı sevmeyen sen ısten gelmeden uyuyan onune bır lokma yemek koymaktan acız gecımsız nalet aksı hıcbırseyınle ılgılenmeyen bı karı versın de aldatıyomusun aldatmıyomusun gorusuruz hatırlarsın bu dedıklerımı o zaman. Istedıgın kufuru et umrumda degıl ben yasarken ölmek uzere olan bı adamı hayata dondurdum sevdım ve sevıldım...
Bu ilişkinin başlamasını sen mi istedin o mu istedi?
Aranızda kaç yaş var?
Bu ilişki illaki bitecek görürsün. Sonu yok çünkü. Muhtemelen başka bir kadın daha bulacak ve ona gidecek üstelik. Çok yara alırsın inan bana ve toparlaman çok zor olur. Yol yakınken ayrıl. Fazla bağlanmadan, fazla bişey yaşamadan ayrıl derim. Bir ay iki ay ağlarsın sonra yeniden mutlu olursun. Kaybettiklerin çoğaldığında tükenirsin inan.16 Yorumla
Soran+1 yılabla bir senedir beraberiz nasıl ayrılacağım ve nasıl alışacağım söylermisiniz ((
- +1 yıl
Basbaya ayrılacaksın veya sessiz sedasız devam edeceksin. Boşanmaya niyeti olmayan biriyle berabersin. Onu böyle kabul ettin sonuçta. Kimsenin huzurunu bozmaya hakkın yok kendi mutluluğun için. Kolay mı ya bir eşi üzmek suçu yokken. Aklından bile geçirme inan hayatın düzelmez asla.
Soran+1 yılne soru sotdunuz ablacım tekrarlarmısınız lütfen
Evli birisinden uzak durman gerekiyordu. İşler o noktaya gelmeden önce kendini geri çekecektin. Şimdi ayrılmasına izin vermem diyorsun ama karısı bir şekilde öğrenir kadın bu anlar yani hisseder. Aralarında zaten tartışmalar olur ve çocukları bu tartışmalardan ailesinin boşanmasından daha fazla etkilenir.. Kendi ailem yaşadı, biliyorum. Evet aşk bu evli-bekar-zengin-fakir-uzun-kısa seçemiyor. Ama evli ise sen kendini uzaklaştırabilirdin o sana bağlıydı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Yahu kardesim sen kendine yakistiriyor musun ikinci kadin olmayi? Madem biliyordun kaybedecegini neden evli bir adamla berabersin ya sen kendini o kadinin yerine koysana bir? Kotu dualar etmek istemiyorum RABBIM biliyor ama sunu merak ediyorum hic dusynsunmedin mi bu adam evli benim bu adamla beraber olmam dogru degil diye?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılben senı tanıyor olabıır mıyım? :)
tanıyorsam bana ulaşır mısın bı :D
bunun dısında ayrılı soğuman en mantıklı cevap olurdu
mantıklı dusunelım
karısı var cocgu var
zaten ayrılsın ıstemıyorsun mutlu olsun ıstıyorsun
ya gıttıgı yere kadar gıder en son sıkılıp bırakırsın
ya da sımdıden bırakmaya calıs
ask bağımlılığa donusurse bırakması daha zor olur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin durumunun aynısı benim bir arkadaşımda yaşamıştı canım ama adam buna söylememişti evli oldugunu ögrendıkten sonra benım arkadasım ayrıldı ama adamda karısından bosanmıs gecen gun kızın karsısına gene cıktı bununda bır kızı var 3 yaşında ama o ne kadar sevsede yok dedı oglana sende mantıklı dusun ve oyle karar ver arkadasım hem kendını uzme hem dıger bayan uzulmesın ıkınızede yazık bunu bıle bıle nasıl konusmaya devam edıyorsun vıcdan rahat edıyormu
12 Yorumla
Soran+1 yıletmiyor ablacım zaten o hanımından boşanıp benimle evlenmek isterse ben istemem kızına yazık o kadar tatlı ki kızı kıyamam
Cevap sahibi+1 yılEMIN OL BAZEN VAZGECMEK EN GUZELIDIR
+1 yılSenin bir örneğin daha vardı önümde bir ablam ailesini bırakıp kaçtı konuştuğu abimiz evli olan yani 9 ay gittiler bırdan 9 ay sonra döndüler ayrıldılar şuanda bir çocukları var ama görüşemiyolar bile erkek istemiyo artık ailesinin yanında yazık güzelim ya bak bekarsın yazık etme kendine yuva yıkanın yuvası olmaz bunu anla ve uzaklaşmak için psikologlardan yardım al ne yap ne et uzaklaş
01 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar net
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bu isin sonunda sadece sen uzuleceksin. . 2. Kadin. Olmayi nasil kabul edebiliyorsunuz. . Sevdigi etkek sadece onun olmali bir kizin..
00 Yorumlao adam seni kullaniyor, ailenizin ve çevrenizin onaylamayacaği işlere neden kalkişirsiniz anlamam, tamam insan çevresi ne diyecek diye yaşamamali kimsenin ne dediğine bakmamali ama bu konulardan sonra arkandan küfrederler ailene de leke getirirsin kendine de, lütfen aklini başina topla bir an önce
10 Yorumlaadamın kızını düşünen kızın o adamla en başından böyle bir işe dahil olmaması lazım... Aşk ya da mantıkla alakası yok bunun onurla, gururla alakası var. Onur ve gururun yok belli ki...
Mantıklı bir cevabı da yok bu işin... Ayrıl gitsin...20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Biran önce ayrıl. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Ayrıca o kadının yerinde sen olsaydın ne yapardın böle bişeyi öğrenince? Kendinizi önce karşıdaki insanın yerine koyun ona göre hareket edin. Yazıktır günahtır ya
20 YorumlaYani senin yaptığının yanlisligini geçtim adamın yaptığı asıl çok kötü bir durum. Karısı varken seninle böyle bir ilişki oluşmasına müsade etmesi falan. Yani sen de istemezdin tabi ama bir şekilde buna son vermelisiniz. Kendini karısının yerine koy.
02 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum ablacım ama beni de anla sen onu seviyorum onsuz düşünemiyorum kendimi
la piyasa iyice karışmış, millet atıp tutuyor. bırakın kendi hayatını yaşasın.. alan razı veren razı..
sen boşver milleti, birgün biteceğini sende bil ve o şekilde bu adrenalini yaşa.. unutma ki evli olmasada bişey değişmiycek elbet birgün bitecekti.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. senin gibiler yüüznden millet bosanıyor cocuklar annesınden babasından ayrı yasıyor ve emin ol aynısını basına gelcek elin kızı kocanı ayartacak sen gıbı bakalım ozaman kızın seviyorum onu diip aglamalarını olgunlukla karsılıcakmısn
10 Yorumla
+1 yılBabanı, ananı senin yaşta bir kızla aldattığını düşün. Sonra da o kızın sana yazık olacağını düşündüğünü düşün üstüne bir de hangi kafayı yaşadığını düşün. Ve bunlar bir çelişki mi onu düşün. Sana cevap vereyim düşünmen bitince :-D
10 Yorumlayazık olur sana kullanıldığınla kalırsın aynı durumu yaşadıım biliyorum cok iyi anlıyorum seni..3 sene görüştük ve hayatımda ilk defa aşık oldum 3. snenin sonunda evli olduğunu öğrendim dünya yıkıldı başıma kör kütük aşıkken ayrıldım onun sevgisinden asla süphe etmedim ve biliyorum devam etseydim eşinden ayrılacakdı bu günahı alamazdım.. ayrıldm 1 sene oldu unuttn mu diye sorarsan hayır asla unutmadım ama vicdanım daha agır bastı.. bir ömür vicdan azabı çekemezdim..
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl alışabildin onsuzluğa ben düşünsem bile korkuyorum şimdiden içkiye verdim kendimi
Gerçekten yorumlara bakıyorumda Kapı deliğinden dünyaya bakıp garip yorumlar yapılmış, Kız boşansın benimle evlensin demiyor, Adamın kızınıda düşünüyor, o adamda belki eşini sevmiyor Çocuğu için katlanıyordur, Ne var şimdi bu kızın adamı sevmesinde en doğal hakkın kızım devam bence
02 YorumlaErkeğin bu durumda bu kızla sevgili olmuş olması ve şu an erkeklerin bu konuya yorum atması kadar iğrenç bir şey var mı? Birde ahkam kesenler var valla acıyorum bizim erkek milletine hem bu kadar karatersiz olup hemde kendi kızını düşünmeyip başkasıyla olan... Yakışır milletimizr aynen devam 250 gram için her şeyi yapın ama kızınız kapınıza gelip hamileyim dediğinde de böyle yapmayın olur mu?
10 Yorumla
+1 yılKendini o kadının yerine bir kere olsun koysana eşin seni aldatsa kim bilir neler yaparsın!!! Yazık ne hale gelmişsiniz!!! Bırak adamın yakasını dagıtma yuvasını o kızcagıza yazık be!!
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef hanımının bu durumdan haberi yok ve onun kızını senden fazla düşünüyorum kardeşim
- +1 yıl
O zaman uzak dur ondan yuvasını yıkma bari.
Sonra neden küfür ettim ben?
Ayrılsana kızım ayrıl!!!
Yuvasını mı yıkacaksın. l*n azıcık karakterli olun be.50 YorumlaYuva yıkma, mutlu olmazsın.. Senin için eşini bırakırsa başkası için de seni bırakır.. Zaten kaliteli biri olsa böyle bir ilişkiyi yaşamazdı.. Tavsiyem sevgilinin kalitesizliğini gör uzak dur.
20 YorumlaEvli bir adamın başka bir kişiyle ilişki kurması zaten yanlış seni eğlence olarak görüyor bence seni de aldatmayacağı ne malum demekki hamurunda var ihanet son olarak sence bu kişiden sana hayır gelir mi :))
20 Yorumla- 113 Yorumla
- +1 yıl
Hahhaa senin yaptigini peynir mi yapmaz :)
- +1 yıl
Valla ben bunlara yazmaktan yoruldum. Bunlarin yuzunden 3 hesabim silindi.. yazacak o kadar çok şey var ki :)
- +1 yıl
Ama hepsi bir yana sesin cok tatli..
Soran+1 yıldoğru diyon ama senin gibi kaşar yapar be)) haha
Soran+1 yılterbiyesizleşmedim sen nasıl yazdıysan ona göre cevap verdim ve sen bunu terbiyesizlik sanıyorsan ilk önce demek ki sen terbiyesiz gibi cevap yazmışsın bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli bir bayan olarak cevap veriyorumsize; hic bir sey tek tarafli degildir. Eger adam esini aldatiyorsa karisinin bir boslugunu doldurmak istiyordur. Yaptiginizi dogru bulmuyorum kesinlikle. Fakat, onun evli oldugunu bile bile devam eden de sensin.
18 Yorumla
Soran+1 yılevet seviyorum onu ve devam ediyorum hanımı umrumda değil ama kızına yazık olduğu için fazla sıkmıyorum
Cevap sahibi+1 yılBlmiyorum ya esim beni aldatsiysa o an bitmistir. Kendini s.. tirse cocugumu asla gostermemm.
Sevgi boss bir kac sene snra birbirinise olan sayginiz azaldiginda da yaz buraya. Evliligimi nasil kurtaririm diye? Oke
Soran+1 yılonunda hanımının bizim ilişkimizden haberi yok ve asla olmayacak ve bunu unutmayın BUNU YAPMAYACAK ERKEK YOKTUR o yüzden kocanıza fazla güvenmeyin erkek sonuçta))
Cevap sahibi+1 yılGayet guveniyorum kocama. Herkes onun gibi i*ne olmuyor canim.. =) ben kocami mutlu ediyorum. Oda beni mutlu ediyor. Bu zamana kadar allaha sukur bir skintimiz olmadi. Olsada derdini bir kici kirik oro*puda aricak degil. Senin le daha fazla muhabbet etmeyecegm. Seninle konustukca kadinligimdan tiksiniriyorm. Eger sen en basta engel olsaydin, o adami iyice yanlisa suruklemeseydin, o cocuk anne babasiyla yasiyor olacakdi!
Soran+1 yılonunda çocuğu mutlu ve bizim ilişkimizden hanımının haberi yok tıpkı senin kocanın ne b*k yediğinden haberin yok olduğu gibi:)
Cevap sahibi+1 yılNe dedigimi anlamadin, BUTUN ERKEKLERİ O AYARTTİGİN İ*NE GİBİ GORME. ben kocama sadigim. Kocam bana sadik.
Soran+1 yıltabi tabi)))
Cevap sahibi+1 yılKiskaniyorsn bildigin. d esimin telini veriyim bakiyim ayartabilcen mi. d. d
İnşallah en kısa zamanda doğru yolu bulursun. Seviyorum korkuyorumdan vazgeçmelisin. Her daim onu düşünerek vazgeçemezsin. Yeni kişilerle tanışmalısın bence.
10 Yorumla
+1 yılsen ve senin gibiler yüzünden evlilikten korkar olduk. YAZIKLAR OLSUN SANA!!!
25 Yorumla
Soran+1 yılbizim bem beyaz meleğimiz kusura bakma senin gibi BEM BEYAZ MELEKLER bu hayata bir kere gelirler ve bizim gibi cadıları edare ediver kız))
- +1 yıl
Yaptıgın yorumla komik oldugunu mu düşünüyorsun?
Allah ıslah etsin seni utanmadan hala sizin başınıza gelse naparsınız diye kendini savunmuşsun. seni yetiştiren anneye babaya acıdım şimdi üzüldüm. Allah akıl fikir versin sana
Soran+1 yılamin sanada ablacım
- +1 yıl
sana son sözüm şudur unutma ki; bu dünyada hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmez...
Soran+1 yılinşallah ablacım o günleri görmeden kimse ölmek istemez tıpkı senin gibi
Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Şu Aşk Acısı Bilmem Ne Safsatalarını Bırakın Artık. . . . Ne Aşkı Bu? adamın Karısına Kızına Yazık. . . Sende Evlenirsin Seninde Başına Gelir İnsan Ettiğini Bulmadan Ölmezmiş. . .
20 YorumlaNe kadar sevsende kaybetmekten korksanda o yine yuvasina donecek ve sen unutulan olacaksin. Aci ama sadece anilarin kalicak ondan sana. Sende gunah islediginle kalacaksin. guzel aklini basina al bir an once uzaklas. Ahiretini yakma derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa birde buralara yazıyorsunuz bunları, o adamdada iş yokmuş belli adam gibi bir adam olsa evli çoluk çocuklu olduğu halde başkasına bakmaz hemde yaşça küçük birine ne günlere geldik ya..
25 Yorumla
Soran+1 yılburaya yazmayıpta nereye yazayım abicim
Cevap sahibi+1 yılYazmayın hiç bir yana işte ayıptır ya, o aldatıyo sende aldatmaya aracı oluyosun. Sende kadıınsın yarın öbür gün evlendin çocuğun oldu aynı şeyi kocan sana yapsa ne olurdu? Tamam aşık olmuşsun eyvallah ama ümitsiz bişey bu o adamla muhabbet bile etme ayrıl gitsin. ya da dini nikah kıydır 2. eş olarak gir adamın evine. ne biliyim.
Soran+1 yılçaresiz olduğum için buraya yazdım yoksa önüme çıkanla konuşmam böyle şeyleri sizden bana düşüncenizi istedim ama siz buralara neler neler yazıyorsunuz herkes bu hayatta yanlış yapabilir ve bende sizden doğru yolu göstermenizi rica ediyorum ama sizinde maşallahınız var yani
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın k. bakma kardeşim hata insana mahsus yani. Doğru yol diyorsan bence irtibatı kesmen lazım o adamla, gerekiyorsa işinide değiştir aynı iş yerindeyiz demişsin. Zor bir durum senin açından baktığında evet. inş. fazla sıkıntı yaşamadan bitirrsin bu işi ne diyim.
Soran+1 yılteşekkürler size
Tam bir süzme salaksın diyelim bosandı senle ewlendi ya da baskasiyla ewlendin sen ya senin esinde aynisini yaparsin kızına yazıkta karısına yazık değil mi ne tür bir süzmesin yaa
10 YorumlaSen de mi evlisin? Neden boyle biri ile sevgili oldun ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılben evli değilim ve bu duruma kadar geleceğini sanmadım
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yıletme.. yazıktır günahtır başka aşık olunacak kişi kalmadı mı etme yazık eşine birde kızı var senin helaline başka biri göz dikse.. kişilşksiz olmayın ne olur
00 Yorumla buraya yazarak 3 5 kişinin destegiyle aa bak bunu sadece ben yapmıyormusum dyerek vicadan rahatlatma peşindesniz sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya herkesi kendi terazinle ölçme be ablacım
+1 yılKizim nasil bir insansin sen ya o kadar kisi arasinda nasil evli bir adamla birlikte olabiliyosun ustelik colugu cocugu varmis. Ilerde cok pisman olursun. Yol yakinken kurtul.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak ister düşman belle ister dost senni başka bir kadına yaptığın emin ol sen evleninse yaşayacaksın ve ozaman diyeceksin bu acıyı bende yaşattım sıra bende bende senin gibiydim şimdi eşim aynısını yapıyo yani ne ekersen onu biçersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=RxpcB9pZSz4şarkı sana herşeyi anlatır umarım kimse bulunmaz hint kumaşı değil
00 Yorumlayaziklar olsun sana ya, Allahtan kork be, senin esin sana oyle bisey yapsa hosuna gidermi, boyle tanidigim olsa parcalarim valla
10 Yorumlayapacağın şey belli. samçamayı keserek bir daha hiç yaşanmamak üzere olayı bitirmelisin.
10 Yorumla
+1 yılBoşanmaların çoğu sizin gibiler yüzünden. Karısının üzerine seninleyse senin üzerinede yarın öbür gün başka birisiyle olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim üzerime birini bulursa yinede buraya yüz tutarım ablacım))
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki sen neden evli olduğunu bildiğin bir adama yanastin?
24 Yorumla
Soran+1 yılbu duruma geleceğini bilmiyodum çünkü
Cevap sahibi+1 yılne olmasını bekliyordun ki? eşinden ayrılacağını söylese daha mı huzurlu hissedecektin?
Soran+1 yılyok yani gelip geçici duygu sandım
Cevap sahibi+1 yılzaten gelip geçici. uyan bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılkendine eziyet etmemelisin ayrıca o kadına yazık
00 Yorumla en iyisi ayrılmak sonuçta onun bir hayatı ve sorumluluğu olduğu bir yavrusu var sana acı vericek olsa bile ayrılman gerekiyor
00 YorumlaBöyle kızlar var oldukça evlenmemekte ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu görüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılyani bencede evlenme
+1 yılÇalma Elin Kapısını Tak Tak İle, Çalarlar Kapını Tokmak İle..
20 YorumlaTanışırken bunu biliyorsun da niye uzak durmazsann..
02 Yorumla
Soran+1 yılbu durumuna geleceğini bilmiyordum yanımda çalışıyordu yavaş yavaş aşık oldum
- +1 yıl
Canim bak bir tanede kzı varmiş bırak asık olmayi olmaz o adamla yuva yıkanın yuvası olmaz o istesede sen reddetmelisin adamn eşinin yerine kendini istediğin kadar aşığım seviyorum de bekar erkek mi kalmadi sanki dünyada.. vicdanın rahat miii yazık o çocuk babasz byümesinnn yaptgnz bir hata olduğunu söyle erdemli davranış göster uzak dur ondannnn ;)
+1 yılsizin durumunuzun aynısını ben yaşadım inan sonu yok yol yakınken bitir ve kendi yoluna bak yazık hem sana hem ona hemde ailesine
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar bencil bir erkek ki madem ayrılmayacak seni bırakacak ve sen üzüleceksin buna niye izin veriyor , seven insan kıymaz sevdiğine gözlerini aç
10 Yorumla
+1 yılSen de evlen ya da p boşamsın durumlar eşitlensin sonra nasıl olsa bir şey yaparsınız:)
00 YorumlaOlabilcek bisey ama o kadin durumda sen oldugunu dusun ne kadar kotu bir durum
00 Yorumla
+1 yılhayırlısı be gülüm :)
iç düşüncem ;
(ben iptal , l*n yeter artık psikoloji bırakmadı site , dallas filmine çevirdiniz burayı mk)10 YorumlaVazgec ne olur diger onun esine yazik.. yuva yikanin ustune yuva olmaz. Bide kendini o kadinin yerine koy
02 Yorumla- +1 yıl
Kuma olsun be
sevgilin bir oglan yapsın senide ona alsın bir babası bir oglu okey
00 YorumlaO nun evli olduğunu bile bile onla flört etmişsen gelip şimdi burada bize ağlama
00 YorumlaBaska adam mı kalmadı? sen yuva yıkan kadınsın bakalım senin yuvanı kim yıkacak.
10 YorumlaYuva yıkanın yuvası olmaz evli adamla sürtme ilerde pişman olursun...
00 Yorumlametres oluyosun bu durumda :) garsoniyer de deniliyor fuck buddy de olabilir karısı vermediği günlerde
10 Yorumla
+1 yılhiç bir şey tesadüfen olmaz hayatta inanmam tesadüflere kader var ve senin iraden var zorlamı yaptılar seni?
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar