allahtan gelen ve insandan şunu sorgulaması istenir;
' bu bu kadar güzelse, ya bunu yaratan '
aşk allahı öğretir
dünya da ki en temiz hislerin bile maddi ve geçici olduğunu belirtmeyi öğretir.
herseyle bas etme hıssı verır olumlu dusundurur hep yuzunde sacma bır gulumseme olur kısaca ıcınde sankı kelebekler ucusur ınsana mutluluk verır ogrendıgım bunlar (aslında senle uzun bır sure konusmıcaktım)
Aşk limon gbi iste baktikca agzin sulanio keske aşık olsam diosun yedikce miden bulanio Allah belasini versin aşkında aşık oldgum adaminda diosn :D
Aşk acı çekeceğini bile bile sevmek bağlanmaktır genelde sonuç aynıdır acı :(
Camdan birşey aşk kırılır üzülür ve yok olur bunu ögrendim
Var benim için en çokta çok kelimesi Az kalıyor aşk için Bazende çok kelimesi çok kalıyor en iyisi unutmak
Nedemek
Cevap
1Cevap
Ask bence hissizlige gelebilecek en iyi ilac Umarim bir gun beni de bulur :)
Biraz mantıkla yaklaştığında, kariyerine harcaman gereken zamanı değmeyecek birine harcamak ziyandır ve nitekim 18-22 yaş aralığı sevdaları gelip geçicidir
sevgi pahalı bir duygu israf etmemeli
ve kaybedeceğin zaman dilimi kariyere etkiler önce hayatı yen o sana doğru zamanda doğru kişiyi gönderir inş.
genelleme yaparsak evet haklisin peki ya istisnalar ya o dogru kisi en umulmadik zamanda gelirse ve ben hic dusunmeden sirf kariyerim icin onu kaybedersem bence hic belli olmaz bunu bir zaman dilimiyle sinirlamak pek dogru gelmiyor bana ama su an sadece okulumla mesgul oldugum da bir gercek. :D
Aşk fedakarlık demek bence. Onu ögretiyor.
Aynen öyle
Yaşamayı öğretir
acı olduğunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar