4 buçuk senelik beraberliğimiz oldu ve sonlara doğru tartışmalarımz çoğalınca ayrıldık. 1 ay içinde bara gittiğini ve bu barda erasmus öğrencisi oln ybncı bı kızla yakn temas kızın arkası dönk dans ettıklerını falan anlattı barısmamızın ilk gnü bense tepkisiz kldım.Şimdi size soruyorum bunları anltma sebebı nedir? Ve benı svdıgını bılıyorum fakat dışarıyı koklayıp geri dönmesi ne anlama geliyor bir daha ypmıcagını ne malum :(
Cevabın nedir?
bence sizin ilişkiniz çokdan bitmiş... neden dersen ! seven insan ne sevdiği hakkında çelişkiye düşer dogrumu yaptım yanlışmı yaptım diye nede sevdiğimden ayrıldım cıkıp dısarı iki hava alıyım der.. mesela sen ondan ayrıldıgıında sen bu tarz veya buna benzer bişey yaşadınmı?
gerci bu sorunun cevabı hayır veya evet olmus hıc farketmez .. araya guvensizlik girmiş bikere... düşünsene sen bile artık onu sevemiyorsun... evet sevemiyorsun cunku sevseydın şu an bu soru sormaz aşkını son gaz yaşamaya devam ederdin.. ha hatasız kul olmazmı tabiki olmaz... fakat 4.5 senelik bir ilişki nasıl bitmişse 1 aylık bi süre toparlanmasına hatta yeni bir arayıs içine girmesin bile yetmiş.. yani başta söylediğim sizin ilişkiniz çokdan bitmiş sözü siz ayrılmadan önceki zamana dayalı ozamanlardan bahsedıyorum.. eleman zaten ufak ufak kafasında bitirmiş mevzuyu... bence siz 4.5 senede yaşamanız gerekenden fazlasını yaşamışsınız, ilişkiniz monotonlaşmış ve hiç bir heyecanı kalmamış veya tam tersine hiç bişey yaşanmamış elemanın canına tak etmiş budurum , ki cok normal her ikinizde ergenlik çagındasınız bu dönemde erkekler arası karı kız muhabbeti cok olur ve istekler farklılasır senden beklentilerine cevap bulamadıysa ilk fırsatıda değerlendirmiş anlasılan..
yani anlayacagın kırılan bir porselen ancak yapıştırılır evde kullanırsın eskisi gibi olmaz heleki insan içine hiç çıkarılmaz (misafirlere servise/görücüye) sizin ilişkiniz bu porselen... sence kötümü yapmışsın iyimi yapmışsın...? karar senin kardeşim...06 Yorumla- +1 yıl
Ben de anlıyorum o kadar kırıldım ki neden bir şans daha verdim diyorum en kötüsüde hiç uzatmadan geri dönüşünü kabul ettim ve hiçbirşey yaşamamış gibi ilişkimize devam ediyoruz şuanda ama ynede hatasız kul olmz bna bunları anlatması belkide hayatınd hiç bölebrşey ypmayıp vcdan azabı çktiğinden olabilir.benım kabul etmem ayrı bir aptallık ama bnde çok sevıyorum ergnlıkten bu yana bırlıkte 4 bcuk snemız biti tkrar şans vermk ıstedm birbirimizin ilki olunca ama kelebek gibiym sadece 1 gnlk ömrm vr
- +1 yıl
umarım hersey senın ıstedıgın gıbı olur da ben haksız cıkarım.. sizi tanımıyoruz nasıl bi ilişkiniz var bilmiyoruz sadece yorum yapıyoruz ben cok cekındım yazmaya ama dayanamdım.. bak nekadar guzel soyledın kozada bı ask yasıyosunuz ısıgı gorunce kanatlanaca... 1gunluk ömrünü iyi değerlendir.. sana bunları anlatmasının vicdan azabı olup olmadıgını sen anlarsın sesının tıtremesınden anlatırken gozlerıne bakamamısından aglamaklı olusundan...ve konu nasıl acıldıda anlattı ondan bahsetmemıssın...?
- +1 yıl
benkısa ve öz vaktinizi almadn bahsediğim. 4 bucuk sene ıcınde son 1 ayda cok trtısıyrduk ve o bu sıra bır yarsmaya hzrlanıyrdu bn ustune cok gelnce bana zmn ver cok bunaldm dedı bnd bb zmn falan yk dedım bunun uzerıne bana uzun uzun mesjlar attı arkadas kalalım snı svıyorm vs falan dıye bnde uztmadm .2 hfta snra ayrıldıktn bn dayamadm facebookda mesj attm oda bana snı svıuyorm ama ıstemıyrm ıkı gun snra yenıdn ayrılmk dedı bnde o gun ılk ve son knusmam olark sıldm facebookdn ve snra bana mesj attı
- +1 yıl
bn askımı sılıp ısmını yzmaya kıyamazkn rhberden sn bnı nasıl sılersn dedı bnd uztma artık bıtı ddm ve aradn 1 hfta gcmedn aradı ve gerı donmk ıstedıgını soyledı bnde uztmadm bk artık cocuk degılz cık ayrıl ypıcksn hc aramasydın dedm oda hyr grusmk ıstıyrm snı cok ozledm dedı grusmedn onced hep mesjlard sana herseyı anlatıcm ne yasadıysm dedı ve bulusuncad arkadaslarıyla oln butun munakasaları anlattı ustune barda yasadıgı olylarıda anlattı :(
- +1 yıl
bana arkadş kalalım dedı cevp atmadm ayrıldıktn ıkı hfta snra nedn bıtı nedn ayrıldk dedım oda snı svıyorm keske böle olmasydı ama sıkıldm dedı bnde bunun uzerıne cıktm facebookdn ve ıkı uc snra sıldım cunku facebookd bıle arkads klmak ıstemıyrdm bunun uzerıne bana mesj attı dengesız gbı rrsmn ya ayrılmaya kıyıyr ama rhberdn sılmeye kıyamıyr :S
En İyi Cevaplar
Muhtemelen o hareketi yapmasının sebebi artık bu ilişkinin tekrar başlama ihtimalini göz ardı edişi olabilir. Nasıl olsa bir daha bir araya gelemeyiz diyerek o anın verdiği hazla bu duruma düşmüş olabilir. Ayrıca ortamın etkisiyle de bir an seni aklından çıkarıp nefsine yenilmiş olabilir ama asla bu seni sevmediği anlamına gelmez küçük bir ihtimal de olsa bu gerçektir. Çelişkinın asıl başladığı yer bence sana bunu anlatması.. Bunun altında da tahminimce kendini dürüst göstermek için ayrıldık tekrar barıştık ama sen yokken ben bunları yaptım haberin olsun ne yaptığımı bil imajı vermek olabilir. Ya da senin sabrını sınamak amacıyla yapılmış bir şey bu belki de hiç öyle birşey olmadı ihtimaller çok anlattıkça kafan karışır. Bunların yaşanması şaşkınlık yaratacak birşey değil ayrılık ertesi çoğu kişi kendini kaybediyor ve meşgul olacak uğraşlar arıyor..
00 Yorumla
Ben olsam ayrılmamız birşeyi değiştirmez sen o zaman hala benim sevgilimdin cezanı çekiceksin der yakın temasta arkası dönük dans ettiği yerlerini koparırdım,koparmıyım o kadar da değil dersen ısırabilirsin de
23 Yorumla- +1 yıl
ayrıldıgı evrede ne bok yedıgı benı ılgılendrmz ama bn böyle oyunlar oynayamam sadece üzülmk ıstemıyrm gerı donup kabul etmeme rgmn bır gun gıdıck gbı gelıyr
- +1 yıl
ya çocugun bi yerini falan koparma o dönem yaptıkları seni etkilemez tabi ki bişeyler yaşamış olabilir ve barda yaşadığı 1 dakikalık bişeyi nasıl kıstas alabilirsin ki seviyosa eğer seninleyken yapmaz zaten böyle bişey.her ne olursa olsun her zaman bir gün birisinin gitme ihtimali vardır sen elinden geleni yap olur da bir gün giderse keşke diyecek bir şeyin olmaz en azından :)
- +1 yıl
bnde senle aynı düşüncedeym keske dememk ıcın dvm edıcm ılskıye ama nasıbım degılse yıne gıdıcktr emınm
+1 yılbeni ilgilendirmez dersin.yok anlatmaya devam ediyorsa bara gittim bir çocuk arkamda dans etti yakınlaştı dee o anlar zaten:)etkili bir yöntemdir..
02 Yorumla- +1 yıl
bnde aynı sekıld ypmasamd sallıyıp onu delirtcm :d
- +1 yıl
evet yap..:)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
ayrıca ayrı kaldıgınız dönemde yaptıklarını anlatmak demek ? ben karakter yoksunuyum elinde varsa bana bi kaç karakter verirmisin demektir... çünkü ibadetde gizlidir kabahatte... aslında bu tur sorulara cevap vermek istemiyorum cunku vebal alıyormusuz gibi hissediyorum ama karaktersizliğede dayanamıyorum..
11 Yorumla- +1 yıl
İbadette gizlidir kabahatte bu sözüne katılıyorum fakat emin ol 4 bucuk senede onu tanıdım neler yapabılcegını bılıyorm onu bana baglayan seylerıde bılıyorm ama suna bnde emınm 4 bucuk sene sonund bnden sıkıldı bı dışarı koklamak ıstedı ve giti bi bok olmadıgını anladı geri döndu asagıda bı kac arkads yıne bıtıcek dıyr yıne acı cekıcm bn ztn her turlu ama 4 bucuk senenın htrına keşke br şans versydım demktense acı cekmeye razıyım aptal gbi devm ediyr ilişkimz bn ne yapm bılmıyorm
Öncelikle eski sevgili geri dönerse bu işte bir bit yeniği zaten vardır ve kabul eden de gerçekten bariz aptaldır :) Bitmiş bir ilişkiye yeniden başlanmaz :) Hadi senin dediğin durum olsun anlatması zaten iğrenç ötesi bir durum. Yani ben sensiz de böyleydim sen beni bıraksan da koymaz bana diyerek sana göz dağı veriyor.
121 Yorumla- +1 yıl
ya 1 ay içinde ilişkimz btmiş değildi knusuyrduk ztn sitemlıde olsa bılmıyorum gerı dönup kbul ettıgıme göre aptallım
- +1 yıl
çok geç kldın hala brlıkteyz ve bn şu an k yptıgı hatalara br sey dıyemedm ayrıldıgımzda yptıgı ıcın ama sımdı bn ne ypm yaa ılskı guzl gıdıyr blkı kıymt anlamstr dıyorm
- +1 yıl
bak şuan pişmn olup gerı döndu ve bnde kbul ettm eger bu hata ise bana yardım et bnde bu ilişkiye kndımı kptırmıym cunku ıkncı bır ayrılıkta cdn kndımı toprlayamam
- +1 yıl
nasıl bu kadr emnsın ya napm bı anda ayrılcm m dıyım knustuk ısteklerımızı hatalarımı ypmıcz dedık şu an öyle gıdıyr bılmıyrm ınan kı blmıyorm çıldırıcm yrdm etde blım
- +1 yıl
dur bakalım zmn verıyorm ona duzeltmezse svmedıgım huylarını bn bıtırırım ama kndımı kptrma olark degıld yıne keske dıyecegm brsy ypmk ıstemem ama dedıgım gbı bz ayrılırkn ortad sebep yoktu yada hakart vs de yoktu resmn cok kvga edıyrduk zmn ıstedı ve bnd bıtı dedm oly b
- +1 yıl
bana taktik vermelısın butun hatalarımı duzeltıcm onun gozunde ama ılskıde yknlasmamz vs oluyr napıcm bn :(
- +1 yıl
bn hata yptm bılee arkadas barstıgımzdn b yana ıstedklerı oluyr ama bn kvga ckrmak ıstesm bıle alttn alıyr :S
- +1 yıl
o mu bnı bırakıp gıdıck dıyrsn pekı sebebı ne oluck ?
- +1 yıl
başka birisi m nasıl baskası olsn bnı svıyr adm ya buna emınm bn
- +1 yıl
umarm hksız cıkarsın ben sımdı ne ypm barı onu soylee mahvettn bnı şu an cdn aglıcam oturup mesj atıyr knusuyrz eskı mtlu gunlerımzdekı gbıyz ama yln olmasın cdn brsmamzdn b yana ykn konusuyrz her anlamdaa
- +1 yıl
akıl vrdıgın ıcın tsk ederm ekledm snı özeldn mesj atarm cok sağol ama şu an frklı dvranamam sadece guvnmektn ve dua etmktn bxska br secenegm yk
seni sevmesini bilmen şaşırttı beni. sevenlerde böyle yapıyorsa artık. şimdi sen bu yaptıklarını böyle normalmiş gibi alttan alırsan ilerde işin zor bence. bide allah aşkına bunun nesi normal yani. seven nasıl böyle şeyler yapar. dikkatli ol :)
13 Yorumla- +1 yıl
sevmıyrsa ne dıye donuyr bnı svmese bana deger verıyr olmazdı dmı ! bu yptıgı haltlarıda anltmazdı
- +1 yıl
sen böyle şeyler yapar mıydın peki. ya da yaptın mı ki :) heralde senden usanmış 1 ay keyfine bakmış. sonra yine sana dönmüş sevgili diye. seviyor olabilir. sende seviyorsan ve hoş görüyorsan devam et de. ben birlikte olacağı birinin böyle ayrılıp haltlar çevirip sonra dönmesine bi olumlu anlam yükleyemezdim :) belkide yanılıyorumdur bilemiyorum
- +1 yıl
ynıldıgını söyleyemem bnde cok şaşırdım b kdr cbk bı halt yıyecegını ama dedıgım gbı usandıgı ıcın dısarıyı koklamk grmk ıstedı ama anladı k brsey ykmus dısard bna gerı dondu ama bu degıldr k evlenınce aldatr kbl ederm!
ayrıyken yapılanlar karşı tarafı ilgilendirmez, adı üstünde ayrılık
işine geliyorsa devam edersin19 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım benım derdım bu değil ztn ayrılırken yedıgı haltlar bnı ılgılendrmedıgı için tepkisiz kldım ama nedn bunları bana anlatıyr ? ve dısarıyı koklayıp dönmesıne anlm veremıyorm
- +1 yıl
biz şimdi barıştık devam ediyorz fakat ben nasıl bir yol izlemeliyim tavsıye verirsen çok sevinirim bnde ona onsuz yapabıldıgımı gsterdım hayatımdn cıkarark ...
- +1 yıl
Haklısın kimseye birşey kanıtlamaya çalışmıyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ben Pollux !
- +1 yıl
veremez ama ayrılık kokusu geldı mı anlr kndını gerı ceker eskı svgılıye bır şans vermk hata mıdır
- +1 yıl
neden yaaa belkı hersy guzl oluck
bunu diyerek aslında bak ben b*k çuvalı değilim bak nasılda taş gibi kızı tavladım şimdi benden daha çok etkilen demek istiyor bir nevi yanında eziliyor
115 Yorumla- +1 yıl
yani benim yanımda ezildiği için m böle bırseyı bana anlatıyr bnde ilişkimzde tam tersi o üste sanırdım
- +1 yıl
pekı snce gerı donmesını kbl etmem hata mı olmstr bu arada bn tpkısız kldm emınm ona kymustr demk k baya bı ezılms yanımda
- +1 yıl
konustk ve br daha böle brsy olmıck ılk ve sondu dedı bnd barstm :S hata mı yptm
- +1 yıl
bana d öyle gelıyr abarttı gbı glıyr ama ınsnlar neler soyluyr brsmkla ktu m yptm dıyorm
- +1 yıl
nedn öyle syluyrsun bana durust dvranması kalıteı ypmz m onu :S
- +1 yıl
prim derkn nasıl yani ben şimdi ne ypm o zmn yaa
- +1 yıl
aynen devam edım ve yıne terk edılm m yanı snde bnu soyluyrsn
- +1 yıl
neden bzlsun blkı d htalarımızı anlayıp duzeltıcz
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeni boş bırakma sana muhtaç olduğumu da sanma istersem başka güzel kızlarla da takılabilirim diyerek kendini cool göstermeye çalışıyor ama çocukça ve zaten çocuksunuzdur :)
11 Yorumla- +1 yıl
acıkcası yptıgı haltları bana anlatrken bn tepkisz kldım nedn tepkisiz diye düşnsun dursn o zmn odaa
bnce oda senı sewdgnden emn deıl snı kıskandrıp degernı anlamanı sağlıyrdur br ınsan oole brsey yapıpda ılk gn sewdne anlatmaz
12 Yorumla- +1 yıl
bk buda dgru bnce svıyr mu alsknlık mı oda bılmıyr herld bz ne ypıcz pkı hala dvm edıyr ılskı
sen beni bıraktın emme ben de erasmuslu kızlarlan fingirdeştim yaaaaaa diyor.
11 Yorumla- +1 yıl
iyi ..
seni kıskandırımaya çalışıyor.
hayallerindeki gibi biri değildir bnce. başka kızlarla dans edip seninle aşk yaşamaya çalışan tiple işin olmaz bnce05 Yorumla- +1 yıl
benı kıskndrmaya çalışıyr benim ona bglanmam ıcın ama yanls kayaya çarpıyr her sefernde işte yedıgı hltları anlatmasına anlm veremıyrm ama şu an cok gec kldım barıstk ve ılskımz guzl gıdıyr
- +1 yıl
benim ona krsı hatam olmadı ama onun bana oldu ve emnim en kiçk br kavgad alttn almıcm bıtırıcm ama şu an 4 bucuk senenın htrına ve ılklerımızı yasadıgımz ıcın bır şans verdm sağol
- +1 yıl
şu an bn svdıgımle mutluyum allh bzmasın bunu ıstıyorm ılk degılz snucta cıkıp tkrar bırlesn cıft olark ve her eskı svgılı gerı donmesıde hata olmayacktr !
Gizli Üye(36-45)+1 yılhavlayan köpek ısırmaz.
ne tehdit edenleri gördük bişey yapamıyolar. ateşe ateşle karşılık verseydin. çevrenin baya geniş olduğunu belirt gitsin. sevse seni bu hale koyup üzmez. ayrılsanız bile senin mutluluğunu isterdi.
kesinlikle çekemiyo seni03 Yorumla- +1 yıl
benı cekemıyr degıl 4 bucuk senenın verıdgı alısknlık var bnı brkmak ıstemıyr kıskancın önde gıdenı ztn .çevrem vr bunun frkınd cunk arkadaslarım mesj atr ararlar dışarıda cıkarım onun yok ama tek tük arkadası vrdr bu arada havlayan köpk ıssırmz derkn neyı kasdettın bana yedıgı haltları anlatması br daha ypmıck anlamına m gelıyr
Cevap sahibi+1 yılsorum karştk k.b başka birinin sorusunun cevabına göndericektim. tekar yaziyım.
- +1 yıl
enterasn bir oly gerçklestı desene :) tamam sorun değil illa cevplamak zorunda degılsn ;)
Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. beni terket diyor sana,aklım başıma henüz gelmedi diyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence senden bıkmış belliki bidaha yapar çünkü alışmış kudurmuştan beterdir
11 Yorumla- +1 yıl
bnden bıktıgı ıcın ayrıldı ztn ama sonra dayanamadı ve gerı döndu cunku bnsız olmıcagını anladı ama bn cepteyım onun ıcın orası kesın !
Karaktersizin önde gideniymiş.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylemesi belkide arasında cidden kötü brsey olmadıgını gsterır
Sevmiyor gardaşşşşş bu adam seni sevmiyorrrrrrrr.
111 Yorumla- +1 yıl
nerdn anladn
- +1 yıl
Nasıl gösterim? b arada görende birini buldu sanıck yabancı bı kzla dans edıyr bulsaydı emn ol dönmezdı !
- +1 yıl
banane normal değil ama banane ki bundan belkıde cdn bn bu adamı svmıyrm cunk dans etmesı bnı hc alakadr etmedı b gram kısmadım cunk bılıyrm ayrılırkn dısarı koklamak ısteyısını anlamıstm b yuzdn rht brktm onu ve kokladı gldı snucta erkek ve ergnlıkten bu yana hep brlıkteydık
- +1 yıl
Yapma be evlat. Bu kadar sallma kendini. Gidecek dışarıyı koklayacak sağdan soldan bal alacak ve geri sana dönecek. Pardon da sen kürkçü dükkanısın ozaman ? bu bence senin içinde sorun olmalı. Sen kızsın kız. erkek senin pesnden kosacak sen değil. eğer böle vazgecilmez olduğunu hissetirirsen ona çok affedersin ama bu yaptıklarından daha farklı seylerde olacaktır. Demişti biri dersin.
- +1 yıl
ne yapm sımdı ben o zmn yaa napm söylee barıstık bı anda bıtırıym m eskısı gbı alttn almam en ufk seyde ptlarm ve gozunun yasınad bkmam ama şu an ılskı ıyı gıdıyr gbı cnım acıyr bole dedıkce sız
- +1 yıl
umarm bn pişmn olmam dua et bnı tanımıyrsun ama alh rızası ıcın bana dua et hyrlıysa yanımda kalsın
- +1 yıl
dua etmn ıla arpca olması grkmıyr cdn dua edersn svınırım ama yıned sen ıcıneden gelenı yp
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > eski sevgili geri döner ve ayrıldığınız dönemde yediği haltları anlatırsa ne tepki verirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler