neden bi sevgiliniz olsun istiyorsunuz? yada neden bir sevgiliniz var. sevgilisiz olmayı neden yalnızlık olarak yorumluyoruz onca arkadaşımız varken? hadi fikirleri alıyım :)
Cevabın nedir?
neden mi? yani genellemeyeyim de hepimiz karşı cinsle beraber olurken bir amacı güderiz.: birleşme... Diyelim bir kızla çıkmak istiyorsun fırlama bir tipsen, kızla evlenmeye de niyetin yoksa o kızla tek gecelik ilişki peşindesindir. takılıp kaçarsın.
öte yandan ciddi düşünüyorum evleneceğim ben bizde yamuk olmaz dersen de yine olay yatak odasında bitiyor. Yani senin anlayacağın her halukarda bu sevgi dedikleri iş orada bitiyor.
ihtiyaçları karşılamak gerekir diyebilirsiniz de bununla başa çıkan bir sürü insan var.
kısaca şunu diyim, hormon dediğiniz şeyi aşkla karıştırmayın ;)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu yasamsal bir ic gudu tek esli bir canliyiz ve duygusal olarak birine baglanmak isteriz. Bu anne ve babadan cok farkli bir sevginin dogurdugu ic gududur...
Yanliz olan insanlar bu yuzden hep mutsuz olur.03 Yorumla- +1 yıl
Ben hormonlardan bahsetmedim iç güdü dedim... Yaşama isteği gibi bir şey bu.. ayrıca ilk okuldaki çocuklar gibi sevdiğin kişi ile cinsellik düşünülmez deme sakin bu dünyanın en saçma lafı... Aşk ve sex sevginin besin kaynağıdır. Ben yazımda da belirttiğim gibi ana baba sevgisinden bahsetmiyorum. Sevdipin aşık olduğun karşı cins seni cinsel olarak çekmiyorsa asıl o zaman sen aşık değilsin bu sadece boş bir sevgi olur. Kişiden hoşlanman ve cinsel açıdan etkilenmen lazım.
Çünkü birisinin artık varlığını hissetmek istiyosun yanında olmasını seninle ilgilenmesini seni anlamasını istiyorsun sevgili olmayınca kimse ilgilenmez seninle sadece işi düştüklerinde insan kendisinin ilgi görmesini bekler :)
21 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü kadın erkek için erkekte kadın için vardır. Eksikliğini hissetmemiz yaradılıştan kaynaklanıyor olabilir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
48Cevap
+1 yılTek tek yanıtlayayım tabi bunlar benim cevabım diğer arkadaşları bilemem ...
Şahsen ben sevgilim olsun diye çabalayanlardan değilim 1 kişiye aşık oldum ayrıldık elimizde olmayan nedenlerden dolayı şimdi tek amacım tekrar onunla birlikte olmaz.
Sevgilisiz olmak yalnızlık mıdır diye sormuşsun EVET YALNIZLIKTIR yanında dertlerini dinleyen, zor zamanında sana sarılıp içinde ki sıkıntıları alıp götüren birinin olmaması zordur zorrr ...
Arkadaş dediğin insanlara da pek fazla güvenme derim yani bütün arkadaşlıklar temelsiz binalar gibidir bir bakmışsın yıkılı vermişler ...10 YorumlaTek Sorun Sevmek Degil. Tüm İnsanların Duyguları Vardır Bunların Cinsiyet Ayrımı olmasının Sebeplerinden Biridir. Bir Erkek İle Bir Bayanın Birbirleri Arasındaki Bagın Agır Yükünü Sevgi Sandıgımız Eşleşme İç Güdüsü Taşımaktadır. Ve Bu Yaş Büyüdükçe Dahada Agır Bir Durum a Ulaşmaktadır. Tek Sorun Bu. Örnek Vermek Gerekirse Bir İnsana Duydugunuz Sevgi İlk Günkü Tazeligini Korumamaktadır.
00 Yorumla
+1 yılEvde sabit hatlı telefonumuz varken, neden kendi cep telefonumuzun olmasını isteriz? İşte bu da tıpkı, çevremizde arkadaşımız olmasına rağmen sevgili istememize benzer. Hiç bir arkadaş sevgili gibi özel olamaz.
Sevmek, sevilmek bir ihtiyaçtır. Hem de ihtiyaçların en güzeli, en özeli.10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar dış dünyamıza hitabeder, seven yada sevgili ise ruhumuza. Sevmek, sevilmek, paylaşmak insani duygulardır ve biz bu eylemleri tek başımıza gerçekleştiremeyiz. Bu noktada aşk girer devreye ve sonrasında sevgili yada eş.
30 Yorumla
+1 yılSevgilimin olması yada olmaması çok büyük bir eksiklik değil benim hayatımda... Benim beynim bel altında olmadığından önemsemiyorum bu tür birşeyi ... benim bir ailem var sevdiğim insanlar var erkek/ kız arkadaşlarım var bunlar bana yeter...ALLAH şükür ben böyle rahatım iyiyim
00 Yorumla
+1 yılHeyerki böyle bir şey istemeseydik emin ol allaha bizi melekler gibi tek yaratırdı.
sevgilimin olmasın istemıyorum diyen insanın ya cinsel , yada psikolojık ,vs vs sorunları vardır allaha ınsanı iki cinsten yarattmıştır :) iki cinste birbirine muhtaçtır.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü bu bir ihtiyaçtır.sevmek ve sevilmek bir ihtiyaçtır.muhtacız biri ya da birileri tarafından sevilmeye.olmadığında eksiklik hissederiz.hayat anlamsız gelir çok sonralarında.ama bulduğumuzda bizi seven birini,bu zamana kadar neden onsuz yaşadığımızı düşünürüz.bu hep böyledir
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar mı güzel anlatılır yalnızlık :(( +1
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :)
kendimiz olmaktan mutlu değiliz bize kendimizi unutturanlara aşka hayran oluyoruz. onların bizi değişterecğine inanıyoruz.. içimizde eksik bir parça var ve hepimizin içinde bu bağımlılığı oluşturacak insanı bekleyen bir boşluk var
10 Yorumlaboşta kalıyorsunuzdur... sosyal hayatınız berbattır.. bir ortama girip eylenemez hatta ve hatta muhabbet bile edemiyor etmek istediğinide kendinizi rezil ediyorsunuzdur. insan hayatına eğlence değişiklik meşgale ister.. bu da sevgili olunca daha kolay olacaktır.
00 Yorumlayalnızlık allaha mahsus .. senı dusunen bır yerde 7/24 ulasabılecegın hep senın egonu ılgısıyle yuksek tutaacak bırılerı olsun dıye ... ilgi biterse sevgililikte bıter
20 Yorumla
+1 yılDemek ki arkadaşlara sahip olmak, arkadaş gibi olmak yetmiyor... bu soruya bu şekilde ya da buna yakın cevaplar veren kızlara söylüyorum, birlikte olduğunuz erkeklerin size sadece arkadaş gibi yaklaşmalarını nasıl bekleyebiliyorsunuz...
00 Yorumla
+1 yılyalnızca "pompiş" yazdım ama kabul etmiyor ks:( ilave ediyim madem;sevilmeye layık olduğumuza inanmamamız ve bu algıyı 3. tekil şahısın sevgisiyle yıkmaya çalışmamız,ilgi açlığımız,egomuzun okşanmaya ihtiyacı...pompiş demiş miydim?
12 Yorumla- +1 yıl
adamsın+1
- +1 yıl
benim egomu donjuan kardeş okşadığı için pek öyle sevgili gereksinimi gütmüyorum ama pompişe hayır demezdim tabi:D
+1 yılÇünkü her şeyden önce bir olay karşısında omzuna yaslanıp derdini en rahat bir şekilde anlatmak istediğimiz için yada aşk denen şeyi yaşamak için sevmek ve sevilmek için de olabilir.Bu soru çok çelişkili bir soru her insan farklı cevaplayacaktır.
22 Yorumla- +1 yıl
:)
Sevgili değil de eş bulma derdindeyiz aslında. Doğal seçilim onu gerektiriyor, yoksa hayat mücadelesinde eleniriz
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Allah askına buna sen bir cevap ver soz bende cevap vericem
11 Yorumla
+1 yıl...insan ask olmadan yasayamayacağı için ...
sevgılılık olgusu ureme ıcgudusunu sosyolojık toplumda sekıl almıs halı... bulundugumuz cagda dogru esi secmek zorlastıgında, flort donemı artmıstır.00 Yorumla:) Çünkü Canın Sıkılıyor Bazen Dert Bazen Dost Bazen Arkadaş Sevgiliden Her Şey Olabildiği İçin...
10 YorumlaHayat tek başına geçmez, yalnızlık Allah'a mahsustur..
00 Yorumla
+1 yılTuzda Beyaz, Şekerde ama İkisininde ayrı bir tadı var değil mi! :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. sevgili kavramı zor ve buaralar hiç bulaşmam. ama insan olarak samimi, içi güzel arkadaş ararım o konuda meraklıyım ben.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. vücuttaki elektriği atmaya kafa boşaltmaya yardımcı oluyor..
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. hava atmak ego tatmin etmek cinsel bişeyler yaşamak vs vs giderde gider
00 YorumlaArkadaşlarımla sevişmiyor,öpüşmüyor beraber uyuyamıyorum...Arkadaşlarım beni heyecanlandırmıyor vs vs...
21 Yorumla
+1 yılkalbine karşılık bir kalp olmazsa ne kadar yaşayabilirsin ki?
kalbin ihtiyacı ayrıdır bedenin ihtiyacı ayrıdır.
Ne istediğine bağlı10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili edinmeye degil , Sevilmeye meraklıyız ve sevmeye.
Tabi gercek sevgiden anlamayanların merakı sevgiliyle öpüşmek sevişmek .00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. toplumda sevgilisi olmayanlar eziktir düşüncesi aşılanıyor kızlarda bunu yutuyor erkeklerinde işine geliyor işte bu yüzden :D
00 Yorumla
+1 yılkıskandıgımız için dışarı çıkıyoruz millet sevgilileriyle el ele geziyorr sarmaşdolaş doğal olarak kıskanıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü... link
42 Yorumla- +1 yıl
helal +1
Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Sevgiliden çok sevilmek istiyorum.Hiç mi sevilmez bi insan ya sevilmek benımde hakkım değil mi
11 Yorumla- +1 yıl
güzel cevap +1
çünkü kadın ve erkek farklıdır. birbirini tamamlar ve ister istemez çok fena çeker. buna karşı kimse koyamaz. eşcinseller hariç.
00 YorumlaInsan hayatta kalmaya ve cogalmaya programlanmis bir canlidir. Ic gudusel bir durumdur.
Cogalmanin ilk adimi dogal olarak sevgili edinmektir.00 YorumlaKardes Bence cok dogru söylüyon illa mutlu olmak için sevgilimi olması lazım ? yanlızda mutlu olabilirsin illa sevgili olmasına ihtiyac yok yani ... !
00 Yorumla
+1 yılhormonal bi durum benimkisi :))) aşağı köy olayı :))) ne yapardım olmazsa elizabet :)))
10 YorumlaSewgili olmadan hayattan zewk alınmıyor be güzelim.
00 Yorumla
+1 yılçünkü bizim niye yoğ?
çünkü bizim de canımız çekiyor:/11 Yorumla
+1 yılDeğil mi ya yalnız gebermek varken sevgili de neymiş
00 Yorumla
+1 yılbilmem ben genelde çok meraklı bir tip olmama rağmen bu konuda meraklı değilim pek
029 Yorumla- +1 yıl
merak derken abuk subuk şeylere değil ama. genel anlamda meraklıyımdır. çok sorarım bilmediğimi öğrenme güdüm var. ailem küçükken çok çekmiş bu huyumdan
- +1 yıl
sen de biraz meraklı gibisin elize. bana mı öyle geldi yoksa ;)
- +1 yıl
iyidir merak. merak ettim şimdi bak
- +1 yıl
neyi ?
- +1 yıl
ederim ben. merakımın kahyası mısın elize :))
- +1 yıl
çok garipsin elize hee onu da belirteyim post scriptum olarak :)
- +1 yıl
evet benim görüşüm
- +1 yıl
kötü garip değildi ya haha
- +1 yıl
hem garip hem kötü değil. kötü anlamda garip değildi yani. pek de alınganmışsın elize. son düşüncem bu haha
- +1 yıl
hee öyle dememiştim zaten. iyi garip diyeyim.
bilge0 bu arada küfredecek bize az kaldı haberin olsun elize - +1 yıl
prensiplerim var yoksa ekleştirirdim seni elize şimdiye kadar. benim kızarmadı arsız mıyım neyim
- +1 yıl
ekleştirmeme prensibi :) bir kişiyi ekledim sadece yanlış hatırlamıyorsam o da birşey sormam gerekmişti
- +1 yıl
depreştirme merakımı
- +1 yıl
provokasyona gelmeyecek kadar zeki olduğumu bilmen gerekir :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sevgili demeyeyim de karşı cinse bir eşe ihtiyacımız var arkadaşlar bir yere kadar
10 Yorumlaneden mi sevgili olmak hayatının düzene gelmesi demektir...tabi yormayacaksa
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarınla öpüşemiyorsun ki
not: çok samimi cevap verdim lan00 Yorumlaaklıma Rafet El Roman'ın sorma neden şarkısı geldi :P
00 Yorumlao senin düşüncen 20 yaşındayım dulum xD halimden memmunum cevrem yetiyor bana ;)
00 Yorumlabelki sevilmek içindir birine gerçekten güvenmek içindir.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgi demeyelim. Aşkın temeli cinselliktir. Beğenmediğin etkilenmediğin birine asik olamazsın. Cinsellik sadece sex değildir.
00 Yorumlabutun canlılar karsı cınse gereksınzm ıhtıyaç duyar..yapısı ıtıbarıyle bu boyledır..
00 Yorumla
+1 yılYok anam benden uzak Allah''a yakın olsunlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Sevgilim yok ve olmasını da istemiyorum :)
11 Yorumla- +1 yıl
demek kandırdın beni :) alacağın olsun delee
Çünkü işkenceyi seviyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim o işlerle alakam sıfır.
11 Yorumla yalnızlık başına mı vurdu senin :)
00 YorumlaÇünkü ; Eşşeğin Zikinden Dolayı
00 YorumlaYo, istemiyoruz. neden böyle genellemeler yapıyorsun?
02 Yorumla
+1 yılDuygusal ve fiziksel tatmin için.
10 Yorumlawalla bende cewap bulamadm :D
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım beni dudağımdan öpmüyo :)
00 Yorumla
+1 yılDertsiz başa dert açmayı sever Türk insanı
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgili olmayınca hayatında eksiklik oluyor
00 Yorumla6 yıldır sevgilim yok. Yeterli mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Abi sen yaşında eş bulamıyorsan sorunun büyük :)
Boşlukta olmak falan ..
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği