Evet arkadaşlar bugün böyle bir konu hakkında görüşlerinizi almak istedim ..
Benim düşüncem ; yalnızlıktan korkmamız ..
Peki siz ?
Benim düşüncem ; yalnızlıktan korkmamız ..
Peki siz ?
ınsanlar yalnızlıktan korktugu ıcın tek kalmamak ıcın kendını karsı cınsten hep yalnızlıgını gıderır... sevgılıye ıhtıyac duymasının bır nedenıdır yalnızlık. artık dört duvar bıle tadını vermessek , dusuncelerıyle savasan bırı artık pes eder ve kendını rahatlatmak ıster bu nedenlerdırr kı sevgıye ıhtoyac duymanın zamanı gelmıs olur D:
Cevabın sorunda var zaten.İhtiyaç duymak.Sevgiye ihtiyaç duyduğumuzdan sevgiliye de ihtiyaç duyarız ve bu durumun erkek veya kızı yok her insan muhtaçtır
Aileden aldığın veya bir hayvana karşı hissettiğin sevginin farklı olduğunu sen de biliyorsun.
Bahsettiğimiz sevgi çok daha farklı burada anlatmak mümkün olmadığından ne desem boş :)
Cevap
1Cevap
İçimde o yönden bir boşluk olabilir ama istemiyorum.
aynen öyle ama bu devirde nedense çok arkadaşın da olsa yetinmeyi de bilsen hepsi vefasız
ya dedim ya gerçek dost 1-2 kişi çıkıyor zaten,yetiyor ama
hayatımda ilk kez bu denli bir yakın arkım oldu,hiçte küstemedik :D tartışma bile olmadı...
:)) benim sayemde zaten rahat biri olmasam bu denli hiç arkım olmazdı :D
Ben duymuyorum. Yalnız da değilim. Çevremde o kadar insan var ki ihtiyacım yok.
Sevgili olmasa bile insan konuşacak birine hep ihtiyaç duyuyor valla ya.
Aynen öyle hecked:)
insan çok sevmek ve sevilmek ister
ihtiyaç duyulası bişey
Duz duvar olabilir mi?
bir yerlerde bizi düşünen birinin olmasını istemek
ne saçma bir soru bu
ya ne alakası var evlenenlerde ozaman kadını ya da erkeği satın almış oluyor ihtiyaçlarını hertürlü karşılıo die.bi taraf günlük ihtiyaç üst baş yemek seks karşılayan kadın var bir tarafta maddi ihtiyaçlarını eşek gibi çalışıp getiren bir adam var.sevgi başka bişidir.eğer tek cinsellik için birlikte ise o kişi bu çok sürmez zaten. bir insan bir insanla tek cinsellikten dolayı 3-5 sene çıkarmı vakit geçirirmi hergün arayıp sorarmı mesajlaşırmı? sende buna cevap ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar